Decki,decki zurite bezveze dok se ja i Outmind sporo razvijamo :eyebrows: ,vi jos niste ni hranu sredili a igrali biste se rata :P
Printable View
Decki,decki zurite bezveze dok se ja i Outmind sporo razvijamo :eyebrows: ,vi jos niste ni hranu sredili a igrali biste se rata :P
Mi možemo radit vojnike. :D
O kakvom ratu ti pricas sick?Da zaista bude rata,ti ne bi ni znao kada je poceo. :)
Ti nemres ni iz zemlje izaci :rotfl: i trebate pripremati kampanju znaci zalihe prije slanja vojske...no food,no army.I tko zna sto cete pri putu naci.
Hamsterdamce kriminalce?
Aham,ja necu voditi rat konvencionalnim sredstvima (u nasem slucaju,seljanima naoruzanim drvenim kopljima)
Pa neću ni ja, sexy djevojke ubojice, sexy spolno prenosive bolesne djevojke...
Oh brother :roll:
<Trgovina,diplomatija,spijuni,car.
Vi radite sta hocete,ja sam sebi zacrtao put.U manjim konfliktima necu ucestvovati.
Fuuuuu steta za kamen.Oh well.
Eh da,buduci da imam +1 zbog samo dve akcije,hteo bih da taj + bude na sakupljanje kamena.
Evo jos mi ostao hrco..njega cu sad izmedju jela napraviti
Imam osjećaj da se meni pridonosi malo važnosti.
Ne nego si zadnji postao.
Aha.
Eto imas update..happy?
Eto i slika, trebala je imati i ljude ali nisam bio toliko raspoložen XD
Ubaceno u update
Poubijali ste me!
Pitanje - pošto mi je sada svo oruđe još drveno, moram li ja za svaku alatku koju izmislim istražiti kamenu varijantu, ili mogu jednostavno kao jedno akciju staviti istraživanje kamenog oruđa, pa mi sve do sad istraženi drveni alati postanu kameni?
Tek sam se digo..idem popit kavu i raditi pomalo..svi cete dobiti update osim Stipsa sa kim cu morati popricati...prvo moram svoj update staviti ofc.
EDIT:stranica za rollove nije radila pa sam improvizira sa svojim warhammer dicovima :P
Rolls:2,2,1,6,2,2,3,1,3,6,6
znaci
Foregner :2,2
Hrcak:1,6,2,2
Delirium:3,1,3,6
Outmind:6
O da, imam dakle 9 na istraživanje li amarena. This better be good sick!
A sta da bude dobro :P osnovna primjena ce biti u warfareu.Budem kasnije smislio kako ce se koristiti.
Opet loša godina, kvragu. :(
I vise nemozes raditi 4 akcije...nemas ljudstva i sto manje pada to ces manje akcija imati i mozda izgubiti kastu :P..znam ja tebe ti bi si klao selo sam da dobijes bonuse brzo :eyebrows: e sad si zasluzio kaznu koja traje dok se odrasli ne dignu na 70 a starci na 10.
Kako izgleda, čini se da će sljedeći turn biti državni udar i da će Hanu preuzeti upravu plemenom.
Ah neznam ja.
EDIT:warfare je upgradan i hrcak nema -1 na 3 akcije..dobit ces samo -1 od svadja and stuff.
Argh prokleti kamen!
E tako mi svega svetoga ima da sakupim gomiletinu prokletog kamena!GOMILU!!
ček, stips dođe od nikud, i dobije dvoglave velociraptore, a ja se mučim gladujem i sta sve ne i dobijem.... gnuove?
Al ajd, moglo je i gore, jos ovaj turn, onda sljedeci vojska/zalihe za put i onda cu se otisnut prema planini, ako sve prođe u redu...
pljujem na vaše izobilje hrane, kad ja igram na industrijsku pobjedu
Poison coat, nice. Već vidim kak će mi sve zamke i sva oružja bit umočeni u to, a ni smoke bomb se ne čini lošim xD
ja planiram grad izgradit, onda zid od 40 metara na sjeveru tak da se izoliram od vas, i onda istraživat matematiku i finu mehaniku
Kaj, zid 40m dug, ili 40m visok?
Ak je potonje, da ti svi seljani rade samo to i naravno da polazimo od pretpostavke da imaju dovoljno hrane i resursa itd, trebalo bi im minimalno 20 turnova i isto toliko šestica da to završe xD