:/ sam se nadam da ce biti vise borbe. Bas sam se nadao da cu vidjeti neku borbu izmedju Lanistera i vojnika sa sjevera.
Printable View
:/ sam se nadam da ce biti vise borbe. Bas sam se nadao da cu vidjeti neku borbu izmedju Lanistera i vojnika sa sjevera.
Za vas željne vojska vs vojska fajtova, druga knjiga je ta koja vas zanima. Dakle druga sezona. Za vas željne 1v1 i sličnih, manjih obračuna, treća knjiga je ta koja vas zanima. Druga isto, ali ne toliko.
Sad se Red Viper čeka.
Mislio sam da će biti bolja zadnja ep, pogotovo jer su izbacili neke detalje u zadnjoj sceni ...
Ili čekati godinu dana ili početi čitati knjigu 2. We shall see.
10 mjeseci to go..
zadnja epizoda je ukurcu kao i obicno...
Očekivao sam nešto više od zadnje epizode al ajd, nije ni ovo loše, zadnja scena je jedna od boljih :>
Also, jesu oni Lannisteri inače onako u običaju da se međusobno prcaju ili to Cersei pohotna stoka ide okolo i radi sranja?
Targice imaju tradiciju obiteljske zabave, Cersei je samo... posebna.
Čak bi podnio ona tvoja sranja koja nazivaš dobrim serijama. Ali Game of Thrones? Rofl.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Više sam očekivao od tebe, Weks.
Iscjedio je svoj kreativni nektar :(
On je bio kreativan? Valjda to bilo prije nego sto sam ja dosao na forum.
Pa da
Znao sam da sam se trebao ranije registrirati. E jbg.
Kada je to ranije? Koliko sam na ovom forumu, a Ovdje sam od 2006., on nikad nije bio kreativan :/= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Nisi dovoljno underground.
[quote=Dreamer Deceiver]Kada je to ranije? Koliko sam na ovom forumu, a Ovdje sam od 2006., on nikad nije bio kreativan :/[/quote:2j958nxs]= Citat =:
Izvorno postao "Neven <R>":2j958nxs
Ima jedna awesome tema o Simsima sto ju je otvorio davno (sad je u bannedu), nadjem je mozda kasnije
^^
Inače, pogledao Game of Thrones. Serija bi se najbolje opisala kao EMO LOTR. Also, najgora uvodna špica ikad.
don't be a troll= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
didn't see that one coming
Al ozbiljno weki, trolovi se ono trude da prikriju troling kako bi izvukli što vjerniju reakciju žrtve, u tebe je ovo postalo smiješno hejtanje nečega samo zato jer ga ostali vole, dakle ili si neka nova vrsta trola ili nešto ili jednostavno prokleti hipster (po meni vrlo vjerovatnija mogućnost).
Uglavnom, pošto ako želim da studiram u HR trebam nostrificirati diplomu a to bi bilo poželjno uraditi osobno (radi nekih vrlo retardiranih zahtjeva) vjerovatno ću uskoro doći u Zagreb, a onda ću da uzmem bar prve dvije knjige (vjerovatno i više jer znajući mene to će biti gotovo u roku od kojih mjesec dana) :D
Mi već znamo da je hipster, Jopax.
A knjige imaju skoro kilostranicu svaka, i pet ih je (dvojka je u dva dijela). Moj najbrži tajm je 45 dana za sva 4 dijela. Come beat me, bro!
2 tjedna za sve= Citat =:
Izvorno postao The Boz
A dobro ti, tebi je to lako, ti nemaš život :p
Algoritam ti ima "kupi 3, plati 2" program tako da možeš uzeti 3 knjige odmah. :)= Citat =:
Izvorno postao Jopax
nope... imam, ali kada sam to počeo čitati nisam mogao stati... cijeli život sam stavio na pauzu. Nikome se nisam javljao, ženska me napucala, ali isplatilo se.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Da se nadovežem na ovo gore, jer nisam imao vremena tad.
Cijela produkcija serije je vrlo jeftina, pa cijela farsa više izgleda kao igrokaz u nečijem dvorištu, nego kao tih sedam kraljestva ili kako već.
Podsjetilo me malo na produkciju Herkula sa Kevinom Sorbom, ali ta je serija imala bogove i magije i razne mitološke nemani, dok Game of Thrones ima samo tri zmajića iz kinder jaja.
Bila bi pohvala reći da su likovi jednodimenzionalni kad nisu ni to, a ne sjećam se kad sam vidio lošiji casting.
Oh, the humanity...
0/10= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Slažem se. Serija je za 0/10.
Jednu stvar morate priznati Wekyu, a to je da je dosljedan.
I zabavan je tu i tam. :')