Ja bum igro
Printable View
Ja bum igro
ip 81.17.237.7
port 64738
evo ovo je adresa od mumble servera najbolje guru klana kojim se sluzimo, svi koju dodju na njega vidjet ce tamo neki fan pit i čenel nazvan PC Play gej(m) najts. također mumble ce vas prilikom dodavanja servera trazi da mu napisete lejbl, to je ko neki naziv za server koji stavljate proizvoljno.
link za skidanje mumbla
http://mumble.sourceforge.net/
e a zanimljivo je, svaki novi lik koji dođe, treba mu sve ispočetka objašnjavat :D
đojnaš se normalno ko i u svakoj igri, ideš iz glavnog izbornika na join game :P= Citat =:
Izvorno postao Frky
Bad news: ja cu se ukljuciti malo prije 22:00, sestri treba nesto komp za maturski
Sejm, morat cu frendu par stvari pomoc pa ne mogu prije.
ak je još uvjek neko za napucavanje oko osam nek me kontaktira na emosenu
Tu smo ja i tajger
Evo da i ovdje objasnim zašto nemogu igrati W:ET!
Naime, kad uletim u game 2 sec. vidim sve normalno (piše da sam spektator i vidim mapu i sve...) i onda mi sve postane sivo! Kompletan ekran posivi!
Probao compatibility mode, nevalja ni tamo!
Mislim da me grafička draga jerbo je neka Intelova integrirana!!!!
Anyway, ako se bude igrao HL2 opet, mislim da ću to moći jer sam igrao SP bez problema!
Also, zašto ne bi CoD2 jedno zaigrali?
Zato što ljudi imaju šrot kompove.
Pa netreba ti makina za CoD2! Mislim, ako ga ja mogu pokrenuti, može svak!
Ja imam uzas od kompa i mogu igrat cod2. Imam cod2 i ako cete mozda i to igrat tu sam.
Wolf je stariji od CoD2, a oboje su bazirani u osnovi na Q3 engineu, tako da vam ne stoji teza da lakse pokrenuti ovaj drugi.
jutro! idem na mumble
Ali nije jutro! Ti to nas obmanjuješ?
spavao sam.
jebemu pa sta je ovo. tri dana cekam wolfa i sad nas trojica na chatu
DOLAZITE NA MUMBLE TEFERIČ JE SAD
jebo W:Et ajmo piti
ovo je sto puta bolje
http://www.lola.rs/slike/2010-11-21/..._smo_culi_.jpg
jo hooooooooooj
Opet se opijate preko internetova.
Nemate pojma šta propuštate
aj fale nam jos dvojica, necemo se vise zajebavat. dolazite
Za Wolf
Dobra partija, ali moramo kroatiju savjetovati da poboljša igru.
30. minutno ownanje snajperom bez ikakve mogucnosti killa sa njihove strane je stvarno sramota. Moraš se poboljšati kroati.
Najduzih 27 minuta u mom zivotu (ako ne racunamo kad sam cekao rezultate onog testa na sidu)
@ kenan- Da, od tvoje strane sve sami hedsotovi, i to jos pri 200 pingu. :(
Pa jebiga, sta cu, CoD me naucio da snajperišem.
:D= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
oće ko danas wolfa?
Sinoc nas je bilo 4 , igrao sam partiju od 27 minuta i imam osjecaj kao da sam poradjao tri sata. Ja idem na pauzu neko vrijeme dok ga se opet ne zazelim. Igru nema smisla igrati ispod 3x3
budem ja veceras doso.