Simon aka. Honeydew iz Yogscasta \o/
Printable View
Simon aka. Honeydew iz Yogscasta \o/
Jer je promjenio pass :D
I ne može se igrati paralelno nažalost.
Skužio sam da ne postoji password recovery pa sam ga morao promjeniti. Sori.
Markec puko mi kriper iza tvoje kuce. Šteta je minimalna. :cry: :cry:
Ovo prvo je istina, no ovo drugo..
Ipak nije njegova kuca. Od Northera je xD
Onda smo si kvit :)= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
S bloga. Iako nece imati nekog velikog utjecaja na sam gameplay biti ce prekrasno :pray:
= Citat =:
And, in case you want an update on Minecraft:
We’ve been working on finishing up Achievements and Statistics for 1.5, I ran into some issues with JSON, got frustrated, and added weather instead. Developing new features like that is what I enjoy doing the most, so I ended up covering a lot of ground. There’s periodic downfall (snow in snowy areas, rain in others, nothing in deserts) that make the sky darker, hides the sun, moon and stars, and makes everything wet. Ice grows back in cold regions, and snowfall covers the ground when it’s snowing. During rain/snow, there can be occasional thunderstorms with lightning. I haven’t finished the actual lightning bolt yet, but everything else is fairly done.
Once the stats are done and the weather has been tested through, we’ll release 1.5. I’m guessing this will be next week. The piston mod might get added, but it will not be in time for 1.5.
Super! A avioni se nisu apdejtali još ni za 1.4 -.-
Avioni?
SP 1.4 verzija je vani, no ne i MP.
Nećemo updejtat server na 1.5 dok se i avioni ne updejtaju.
= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
Još da stavi NPC sela koja je obećao prije nekoliko mjeseci:(
A znaš njega, svaki mjesec neš novo izmisli. Glavno dok radi. I da bilo bi kul s tim NPC-ovima da možeš trgovat.
Jel može netko u kratkim crtama objasnit kako se igra ovo i to sve? Markec mi je poslao neke linkove preko MSNa davno, ali sam to pogubio. Kontam da krenem igrat preko vikenda, da vidim šta je toliko zakon.
Sve što trebaš znati saznat ćeš iz ove playliste;
http://www.youtube.com/user/paulsoaresj ... EA97E8BCDF
A započni sa ovime;
Ako ti neš bude nejasno pitaj.
Kreni od ovog
-.-
LOL WAT! Stvarno nisam skuzio tvoj post.
Ispricujem se.
P.S. Moj video je bolji!
Can't fucking wait :pray:
Ride a pig off a cliff :O
Je li to znači da će uvesti "jahanje" s upravljanjem xD
Što me podsjetilo, morate napraviti backup mape na serveru. Što ako mi kuću pogodi grom? QQ
Spor si. Ja sam igrao WoW s njima. Likovi su isti irl kao što su u videima.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
(i am dave ! yognaut and i have the balls)
Napravi gromobrane,doh!= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
:D
Or, make an underground cave. :)= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Funfact:
Najbolji seed ikada ---> 3666440496532277820
A ako budete kreativni oko prvotnog problema i uspijete ga riješiti čeka vas dosta bogat i jako fino napravljen svijet .)
Živ sam, ali nema izlaza :<
Ima izlaz,kopaj gore. Spider spawner nije problem ako se samo ravno zaletis i iskopas brzinski onu zemlju i ogradis se. A inace svijet nije nis posebno.
Stavite seed: DividedByZero
Ne znam za vas ali nedaleko odatle našao sam jako kul pećinu koja izgleda ide do dna mape, prepuna je minerala i malih ogranaka te ima lave :)
Također, Just trololin' je jako kul, iako crasha igru često :(