= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kool Keith aka. Dr. Dooom isto ima takav sličan offbeat flow. I također je jedan od najboljih.
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Kool Keith aka. Dr. Dooom isto ima takav sličan offbeat flow. I također je jedan od najboljih.
Kako je ovo jako dušbegovski :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ocekujem pljuvanje. Zasto slusat nesto ako ti se ne svida, ne osjecas? Zar nije iznimna glupost slusat nesto dok se ne priviknes. Takoder vidim medu ljudima (ukljucujuci i ovaj forum) potrebu za slusanjem neke avantgarde, glazbene elite i stvari koje vrlo vjerovatno nitko od glazbenih amatera nikada nece shvatit. Cemu to?
baš.
Zajebavam se jebem vas :D
I ne bih to okarakterisao slušanjem dok ti ne sjedne.
Jednostavno poslušaš jednom ne svidi ti se, i onda nakon par mjeseci ti padne na pamet da imaš taj album još uvijek tu negdje i opet ga pustiš i ovaj put ti sjedne. Barem je meni tako.
nije. (iako si to gruboSrekao)= Citat =:
Izvorno postao LD
meni recimo ova stvar dok sam je prvi put cuo nije dobro sjela. (nije hip-hop ali nema veze)
kad sam je malo kasnije cuo u jednom miksu, skroz me drugcije vozila, nakraju mi je to bila jedna od najboljih stvari sto sam cuo u 2010. !!
stvar je prebrutalna, a na prvi sluš mi nije bila nista posebno.
dva majstora na djelu
dabl post
Bog :D
Projekt Ishmaela Butlera iz legendarnog alternativnog hip hop benda iz 90.-tih, Digable Planetsa. Ovo je izgleda novi korak u njegovoj evoluciji, i stvarno je baš ono, jako dobro. Sve 3 stvari su s nedavno izdanog albuma "Black Up".
Mislim da je ovo jedno od najtvrđih sranja na ovim prostorima.
Naslušao sam se albuma u zadnje vrijeme, tek sam otkrio kako je genijalan. Kupim prvom prilikom :D
novo Sutter Kain sranje. dosta mekanog sranja, pred kraj Darko postaje naporan sa svojim sranjem.
frajer je dosta napredoval u produkciji i to, al treba više žestoko.
jos jena stvar
Malo vrhunskog old schoola.
Sad si me sjetio jedne stare "featuring Big Daddy Kane" pjesme...
Apropo:
Najjača by Ajs :D
Dobar je ovaj Shabazz majku mu
prebolestan mi je ovaj đem. naletio mi je danas u vlaku na povratku kući i totalno me razbudio
E koji si smjer upiso na kraju?
P-E. si ti uspjel na mehatroniku= Citat =:
Izvorno postao Maloki
još malo Justice Systema, jučer poslušo album. Savršen Jazz-Hop, preporuka za ovu vručinu pogotovo ako organizirate neki block party : P
Ova stvar me razvalila
E to je taj đir, taman za ovakvo vrijeme
Uvijek sam volio ovu.
Malo swagga