uglavnom, evo danas sam opet pao na 0 sa goldom u depositu. a imam itemsa koji su vrijedni pa makar 50ak k-a al nema kupšaca...damn
Printable View
uglavnom, evo danas sam opet pao na 0 sa goldom u depositu. a imam itemsa koji su vrijedni pa makar 50ak k-a al nema kupšaca...damn
Ključ tvojeg siromaštva se krije u Lockpicku, ja otkako sam ih prestao kupovat imam sve više golda.
haha= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
ja nikad ne padam na 0.....
ja sam uvijek na 0 :(
imam ja pun k stvari za prodat. cca 100k vrijedno, al niko nece kupi
e da vas pitam... jel se isplati cuvati weapon upgrades... mislim ja salvagam samo upgrade koji je max... i jel se isplati cuvati insignie i sup rune... (kad kazem cuvati mislim na cuvati pa prodati)
Ja sam prije čuvao , ali mi se nije dalo prodavati te stvari....Samo mi je zauzimalo mjesta u inventoriju, a ne možeš sada nešto masno zadradit tako da... :nonono:
pa koje se onda iteme isplati sakupljat??
Nikoje ,cijena konstatno pada svemu tak da ti je naisplatije samo čuvat gold.= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Ja kad sam imao milion golda u storageu kupio sam oko 80-ak ectoa po cijeni od 8.5k lol -jer više nisam imao kamo s goldom,pa si računaj kolko love sam izgubio. Najbolje je sve što možeš prodat odmah,osim naravno nekih stvari kojima nikad neće cijena past kao što su crysaline swordovi, elemental i slično.
Elemental Swordu neće pasti cijena???
A kako objašnjavaš to da sam ja prodao svoj req. 13 za 350k, a sada toliko dođe req. 9 Elemental Sword?
Što znači da se cijene dižu, right?
Ne nego da padaju prije je req. Elemental(btw očajan skin) košao 700-800k.
da, e ono, mrga od warriora nosi dugine boje. mislim, ko tu koga?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
hehe= Citat =:
Izvorno postao Kron
Ali Urgoz 's Longbow :pray:
Nisam baš pratio cijenu ele swordova,nisam očekivao da će i oni bit overfarmani.= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Ja sam imao sreću izgleda,nakon što sam ostao bez love kad sam kupovao svoj fow armor onda dok je još vrijedio milion i pol, dropao mi req 9 ele sword. Prodao sam ga za 800k - :rotfl: nije bio loš potez.
A znači jedino cijena neće padat Hoh chest dropovima kao : crysaline, minighost,stygian reaver i tak.
Nisam ti tako siguran, budući da neide prodaja ostalih rare stvari ljudi neće imati tako puno novaca pa neće ni imati dovoljno za kupnju takvih stvari.= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
nisam kupovao kljuceve ako nisam znao gdje ce tocno biti chest i dal ce biti gold il ne, inace, nikada lockpickove kupovao= Citat =:
Izvorno postao ssalG
GW je odličan MMORPG.Nema mjesečnu pretplatu,priča je odlična i ima puno ekspenzija 8)
Da budemo točni ima jednu expanziju koja izlazi 31.8, ovo ostalo su nastavci....
Čestitke Arenanetu Nc softu i drugima... :pray: :bravo:
GZ!
congratz Anet. Uskoro 4 mill i 1 (frenda sam navuko)
Ne kužim 4 miliona prodano svih chaptera zajedno ili šta? A i od toga ih barem pola ne igra više.
Uglavnom , ima oko 4 milijona igrača.
bice 4 mill accova
Ne, nego je prodano 4 mil komada igre, kutija, što broji samo GW:P, F i N, u svim CE, Special, GotYE i inim verzijama, ne računajući prereleaseove.
Što znači da nema 4 milijuna igrača...... :shock:
ima vjerovatno oko 2i po 3 mil igraca
racunaj da svako ima po dvi, to je 2 mill
ja se nadam da gledaju koliko je accova aktivno tj otvoreno
acc koliko je otvoreno :wink: