aWI5XTmGrmo&feature=sub
hehe ovo ce bit prelud quest :P. Ko plants vs zombies samo u WoWu+achievementi :D
Printable View
aWI5XTmGrmo&feature=sub
hehe ovo ce bit prelud quest :P. Ko plants vs zombies samo u WoWu+achievementi :D
onak, da, krenul sam štedit pare za Diablo 3, al kolko vidim moral bum kasicu razbit prije reda ^^
zar je moguce da ce u Cati bit nemoguce proc HC instancu :D
QZMYeUbX ... r_embedded
cant wait :D
Sve je to dobro dok ne dodje launch day i blizz sve nerfa za 90% jer ce pola ljudi plakat da nemogu clearat trash
ja ako wajnam onda je to sam sa sobom :D nikada na forumu :D na offi forumu....
onda se smirim i shvatim da ja neam pojma igrat, krenem opet svjež ujutro i prođem ^^
:pray:= Citat =:
Izvorno postao flander
Odvalio sam se na 11:20
Pally stisne whisper, i krene healati.
Vidiš u chatu "2222222" i tenk padne mrtav :D:D
hahahahahahahaha koja pizdarijaaaa ja u beti vec mjesec dana a ni ne znam XD
Al' će biti whinanja kad izađe. :)= Citat =:
Izvorno postao flander
/jizz
napokon cemo se malo morat oznojit za gear
u wotlku uđem u 5man i onda stavim /follow na tanka i rollam :D
a zavisi ako ce biti ko TBC dungeoni (heroic) biti ce odlicna ako ce opet svaki jebeni kreten imati epic gear nikad vise necu igrati to :evil:
Ej ej, a što će bit s nama kežual plejerima koji igraju svakih 6 mjeseci? :(
qvitaj bezveze trosit pare svakih 6 miseci se ne isplati vise :rotfl:
Fuuuukin 4.0.0 patch ima 5.2 GB ukupno... aargh.
Dobro ajd, barem je u zadnjoj fazi, pa to valjda znači da će 4.0 uskoro live :D
@Petlare
ma, igram ga već 5 godina, svako toliko se vratim zbog nostalgije. Ne mogu si pomoć :)
Mene samo zanima koji je prozor u tome kad
= Citat =:
# Revamped old zones are NOT available
# New graphics (textures, water effects) are NOT available
# Archaeology is NOT available
# Guild leveling is NOT available
# Flying in Azeroth is NOT available
# New content is NOT available"
Pa da, ne kužim ni ja, zar izmjenjeni talent tree i 15 novih spellova zauzima 5 gb? :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
lol 5 gige patch ? aj da i to skinem na ovo malo hdda kaj mi je ostalo
xD
jebemu sad neznam više dal da zarolam drooda ili huntera :D oboje imaju nove starting zone, dobro undead imaju nove qvestove ali opet... :D
Troll druid, danas sam u beti s njim rijesi starting zone, odlicno je napravljen, nema puno questova al su ok, brzo se sve prodje i tak, meni se svidilo, sam da nemoras ici u durotar na 5 lvl bilo bi jos bolje :P
A vjerovatno je u patchu sve to pripremljeno za promjene zona i sl. pa ce na kad izadje cata to otkljucat, a bit ce za instalirat catu jedan cd :)
@Kostolomac dobar ti je avatar :D
btw novi talenti i promjene :D
http://cata.wowhead.com/talent
Komično je kad patch zahtjeva više prostora od vanilla instalacije igre. :)
trenutno sam samo 712megi skinul, vuče se ko magla...stvaro me zanima kaj tolko toga ima u 5gige, onda kad bum kupoval igru bum dobil samo kutiju lol
Ja obično skidam s mirrora na wowwiki, pošto je ovaj defaultni blizz downloader prilično jako mnogo nevjerojatno spor :D
a ukljucim downloader nek radi u pozadini i nek skida, skinia san taj patch, ptr i betu u 2 dana, bit ce promta :P
Edit: Dovoljan je jedan pogled na orgrimmar da odlucis odma kupit catu, kako mocno izgleda, nevjrovatno :)
daj posudi malo acc da igram :D
petlin je acc, on nemre skinit pa se ja nasladujem :)
/cry moj acc u beti a on uzivaaaa :((((((( bemti t com kad ce stavit flat za 20 kn XD
kad bi ovaj patch trebal zaživit ?
Hvala :friends:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Hebemu, prca me ekipa pa ću morat Hordu zarollat na Grim Batolu :(
Btw. tko želi nanovo zarollat sa Cherryjem (DJ Not Nice), Mystery In Spaceom i samnom, nek nam se slobodno pridruži :D
Ma joj Kostolomac, još ćemo mi promjenit strane x puta dok Cataclysm ne dođe :rotfl: (sad mi se dwarf rogue sviđa xD)
Nadam se. Glupo mi igrat Hordu a Alliance majica na meni :hangin: