Cool video. Muzika je predobra! :)
Printable View
Cool video. Muzika je predobra! :)
3:10 :pray:= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
Uspio sam kolko tolko spamnjit lagg, bogu hvala na komandama iz cod2. sad sam 31 lvl :boohoo:
Došao sam do levela "Numbers", kao da je iz nekog kineskog akcijskog filma. :pray:
BO je puno bolji od MW2, a i zombiji su bolji od Special Ops.
Lucky bastard! :D
Još ni jednom to nisam uspio, a svaku partiju bar dvaput pokušam.
uq7gprHw2Fg
Ništa posebno,ali pogledajte :)
Napokon sam uspio!= Citat =:
Izvorno postao GDra
2, 3 neprijatelja ispred mene, napravim dive-to-prone, bacim tomahawk (nisam vidio ništa od onog snijega) i pogodim nekog! :pray:
Nisam još pogledao u Theatre modu pa ne znam uopće gdje je bio taj kojeg sam pogodio.
HAHAHA opet sam preko cijele mape na Summitu. Ali nije bilo baš tako nego je frajer dobio bounce of wall i taman se spawno i u taban. Assassins je bio prisutan. Vidim lika da dolazi, ubije mog teammatea, postavim claymore i ubije ga, vidim piše double kill, pogledam killfead ono TOMAHAAAAWK :D Nemam pojma da sad uploadam, više mi nije to tako amazing.
:D
Probavio sam singleplayer kampanju prije petnaestak minuta, i mogu reći da je ovo najbolji CoD do sada. Izvedba je
fenomenalna, kao i grafika i atmosfera. Treyarch, svaka čast. :pray:
Niste vi ništa vidjeli, ovo je pro taktika :D
Blago si ga vama. meni se ne da igrat a sve sam stavio na minimum. koju kofiguraciju preporučate za black ops do 2000 kuna (matična, proc, kum), grafičku bi zadržo ati 3570, hd ibm 250 gb.
MBO: http://www.links.hr/index.php?naziv=Mat ... 50.306.569
CPU: http://www.links.hr/index.php?naziv=Pro ... 60.606.005
Mozda malo jacu maticnu, ali ne vidim sta ovoj fali! :)
-Procesor AMD Athlon II X3 445, socket AM3, BOX , 1.5MB, 3.1GHz
-Gigabyte 880GM-D2H, AMD 880G + SB710, S. AM3, 4xSATA 3.0 RAID
-DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz, CL9, FLFE85F-B8EE9
-I još ti ostane para za novu grafu ako hočeš Sapphire HD 5670, 1GB GDDR5 128bit, VGA+DL-DVI-I+HDMI, PCI X
CIJENA SA GRAFOM: 1.975,00Kn
BEZ GRAFE: Ukupno: 1.264,99Kn
I ako ti nije problem dodat još 200kn i da imaš 4gb rama. Igra bi trebala radit bez trzanja na ovom procu.
Uf, ala sam ih zaredo danas na Havani sa satkom.Sok te h3bo. moram snimit :D
Kako oni u prijašnjem videu igra iz tretjeg lica?
Imaš u theatre modu opciju da gledaš iz trećeg lica.
Here I come third prestige :D
Ja sam prestigo 1. put i mislim da vise necu. Ne vrijedi, samo dobijem neku klasu, face paint il sta vec. :(
Nije "samo" i nije to. Kasnije dobivaš camoe, color za clan tag, custom classe.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Wow, kolko cu skilla dobit kad zadnji face mask otkljucam! :rotfl:
Ma trebali su stavit manje tih prestigova. Ili ubacit neka oružja još,a ne samo camoe,custom classe...
Ma prestige je smece. Ne znam zasto sam uopce 1 i iso na prestige, al ajd.
Meni je isto žao,ali kad napunim 55lvl opet neidem više.
50 levela imaš majstore :)= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Igra previse cod4 ! :D
ja sam trenutno na 45 il 44. ma igram s 3 puske, commando, L96 i Stakeout. Nista mi vise ne treba.
Naviknuo sam se na CoD4 :) Ipak tu je 1000+ sati :D Black Ops čeka svoje kada završi ovo školsko polugodište i kada malo upgradeam komp.
Eh, ja moram kupit proc i maticnu! :( ne znam odakle cu iscupat 200€! -.-