Evo, baš se i meni skida. Da sad ne čitam zadnjih 40+ stranica, na koji server do dođem?
Btw, još uvijek razmišljam jel da uzmem Elf paladina ili Orc paladina... Što vi mislite?
Printable View
Evo, baš se i meni skida. Da sad ne čitam zadnjih 40+ stranica, na koji server do dođem?
Btw, još uvijek razmišljam jel da uzmem Elf paladina ili Orc paladina... Što vi mislite?
Elf paladin ti je Liga
Orc paladin ti je Empire
Liga Vs. Empire
I na jednoj i na drugoj strani ima domaćih ljudi.
Liga je više njub friendly.
Nisam njub, tak da mi je opet svejedno... :D
Daklem,liga ili empajr... Ima nekih za/protiv argumenata?
Sve ti isto..
Ok, a gdje ste vi momci?
Btw, jel se u guilde moze uci bez obzira na stranu?
= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
nebi reko= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Aj ako ima nekog u ligi na isa serveru nek me doda za frenda...
Joochy
Eto, sakupilo se nas par i u Allodsu kao što igramo i ToF, za sada sami stranci, guild je EU:
Official thread na forumu (sve što neznate možete ovdje nać):
http://en.forum.gpotato.eu/?CD=ALLODS_E ... DS_EN_F008
Više o guildu: http://critical.mmoguildsites.com/
Znači igramo ToF i Allods...
Svi dobrodošli...
I kako to misliš voditi kad izađe ToF?
Odlučih se ipak za Orc. Igra zasad izgleda komotno, čak je i veći wow-klon nego RoM, no nadajmo se i da je bolja igra općenito...
Zato jel u svakoj igri imam jos po 2 člana koji vode samnom guild... A snađem se nekak.= Citat =:
Btw na serveru ZAK smo...
Zašto pak ZAK?
Pa na ISI vam je više ljudi..
PS; koaj ste strana da vam malo dođem dosađivat, da upoznam ljude s kojima ću igrati ToF.
Zato kaj sam kreten skuzio na 10 lvlu da sam na ZAK-u... A mislio uzet ISA, a bome nejdem ispočetka, a vec dost ljudi u guildu. The League smo. Dođi :)= Citat =:
evo vec imamo 25+ ljudi aktivnih... Svi dobrodosli :) Samo me whispajte...
ZAK server, The League...
NICK: Joochy
Prebacih se, sad sam (na ISA) Kanian Warrior,daklem u ligi sam...
zakaj? vrati se u ligu na zak... odma te primim u guild... 40+ nas je svi aktivni... :)= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Na ISI sam bio odma... Ma neda mi se ispocetka, "vec" sam level 7... No jos cu razmislit... :)
EDIT: Ajd,evo, napravio sam Kanian Paladina na ZAK-u, nick je Gaurnor, pa me invaj kad se sjetiš... :D
heh, jebat ga, quito sam igru, glupost dodem na 15 lvl i na kraju se vise nemogu lvlat, tj kvestat, nemrem moba ubit svoj lvl... bzvze... pola ljudi tak dode i quita... nis posvetit cu se samo ToFu :)
Lol,ja sam još prije tebe odustao... Cijeli battle system je traljav, a treba cijela vječnost za levelanje... Ništ, idem probati ponovno archlord,možd je sad bolji neg prije...
:?= Citat =:
Izvorno postao xxyxx
To moraš stvarno jako sjebat build da se nemožeš više levelirat , a i onda možeš jednostavno resetirat lika.
Ne, build mi je savršen bio... Pa ne igram Allods prvi put... Mogo bi nastavit da ubijam svoj lvl ili 1 manje, i namucio bi se ko Isus... No kad cujem onda da kad krepas u PvPu na 40-om il 42.lvl-u sa patchem moras cekat i po 45 minuta da opet krenes igrat. Ili koristis ITEM MALL, s kojim ne cekas.. al naravno, treba imat para za to...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sve u svemu, sucksa igra. No rekli su da ce u EU verziji, tj ovoj promjenit sistem igre. No sumnjam.
Da bi resetiro lika moras imat par stotina golda... ili item mall... No ne isplati se...
Huh? Vjerojatno si gadno zeznuo build na liku= Citat =:
Izvorno postao xyxjasilixyx
Kako to milsiš?= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Normalno kad je max lvl40= Citat =:
a treba cijela vječnost za levelanje...
Kako nemožeš ubit moba tvoj lvl , ako nisi sjebo build ? I koji si klasu igro ?
pa mogu svoj lvl, al nemogu jedan veci... jooj... a svi kvestovi imaju mobove od 1 lvl vise...= Citat =:
Izvorno postao Xero
warrior
Melee klase sakaju u početku , ali kasnije se poprave , a što se mobova tiče nađi party ili nešta nije to razlog da quitaš igru.
= Citat =:
Izvorno postao mronki
Više od pola napada/skillova ćeš missati (ili ovaj dodga,ili bloka ili parira,ili napadi jednostavno se nisu ni dogodili), svako malo te nešt zezne (npr, sa svojim paladinom, opalim 3 mark of pariah i onda onaj napad sa additional dmg, a odjednom nit damagea nit markova), a energy se jako brzo troši... Jednostavno je traljavo...
Nemam ja ništ protiv dugog levelanja,čak mi je i draže kad je level cap nizak, al bjesomučni grind u kombinaciji sa gore navedenim traljavim sistemom jednostavno ubija u pojam...
Radije bih se vratio u RoM...
Ako nisi u instanci možeš platit goldom (4 golda na 40. lvlu mislim) ili možeš exploitat dok to ne poprave (čekaš u purgatoriju dok ti ne istraje vrijeme i onda se ponovno logiraš:). A za parfeme imaš dnevni quest (koji ne radi na Empire strani-.-) ili ih možeš kupit na AH (10 golda komad što i nije tako puno na 40. lvlu)= Citat =:
No kad cujem onda da kad krepas u PvPu na 40-om il 42.lvl-u sa patchem moras cekat i po 45 minuta da opet krenes igrat. Ili koristis ITEM MALL, s kojim ne cekas.. al naravno, treba imat para za to...
Možeš i questom na 39. lvlu :P= Citat =:
Da bi resetiro lika moras imat par stotina golda... ili item mall... No ne isplati se...
Ma cim je tak sjebano da moram trazit party nek ide kvragu... Pa nisu to group kvestovi... Mob do moba, i kad se svi zakace mos se jebat...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Zarollaj caster klasu i uživaj :D