hellboy,recimo da nepamtin tako nevažne stvari,šta će mi?
Printable View
hellboy,recimo da nepamtin tako nevažne stvari,šta će mi?
mozemo ovako reci, izmislio si sve to ?
e vidiš, sad dolazimo do dna problema...
Au bilo je to davne 2000-te kad sam igro Star Craft online, al doslovno kad bi izgubio bi dignuo onu grotu od monitora i u zid ga zabio(mogo sam igrati golf po zidu kolke su rupe to bile)!!Tastature su se raspadale ko da su od lego kockica, al zanimljivo mis nisam tako cesto mjenjo kad god bi ga uzeo da ga bacim uvjek nebi daleko odletio!! -_-
Al to je bilo prije 8 godina sad sam mrvicu pametniji!
ah starcraft...ima nas svakakvih:)
Igro sam i UT,RTCW al nisam tolko zivcanio kao i sa sc-bw!
Nego sad se zbila jeda smjesna zgoda dok smo ja i frend bili u areni, uglavnom nakon 15 puta kaj smo izgubili frend mi je samo najedamput otiso off. I sad ja gledam pa nije valjda nesto napravio kompu, kad on za 2 minute dolazi nazad u wow i kaze "sakom sam monitor okinuo i restarto se komp"
Ja sam danas tetin mis zveknio o zid.
Dođem ja do laptopa kad ono ugasio semonitor. Ok. Predugo je stajo i monitor se automacki ugasio. Ja uzmem stari kuglicni mis i pocnem ga vozat po poodlozi da se upali a on nist. Pocnem ga vozat po sijelom stolu on nist. i onda sam ga zveknio od zid. Moro sam se zavlacit ispod stola da ga nađem. Srecom ostao je citav :D
Ja sam izgubio zivce na NFS: Underground 2 i tak misa razbio a Portal sam preso a nisam se ni izivciro :)
uz nijednu -.-
ako to radis mici se od kompjutera i bavi se necim drugim
To je ništa, ja sam prije pol godine razbio prst nakon što sam izgubio game u Starcraft-u, toliko sam jako kresnuo po stolu od kompa nažalost po rubu i slomio cijeli donji dio malog prsta.= Citat =:
Izvorno postao Drule
Pa nije nesto drugo krivo ako padnem misiu vec kompjuter.= Citat =:
Izvorno postao Wasteful
Ako padnem misiu necu se usrtat i otic lupat po vreci vec po kompjutoru
LoL eo opravo sam sakom lupio po laptopu jer me icivciro :D
Formula one -GP1 ...vec davno! (1996) Onda sam kupio vrlu dragu opremu pa mi je svanulo da se to radi drukcije :)
cod 4
S.T.A.L.K.E.R
i neke novije
torent skine a komp nemoze pokrenuti
i onda obicno strada mis
nikad ne bih trgao ono kaj sam svojom lovom kupio, al sam pizdio igrajuci crysis na staroj kanti, medium postavke uz 1024x768, a fps nece iznat 10-15.. s tim da se cesto ledi po par sekundi.. al sam presao igru na normal :D
sad kad dodje nova kanta, uf.. :rambo:
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao big bang
Prosetaj se do trgovine...
ili nek se nauci citati komentare i koristiti torrente kak spada :D= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao big bang
Inače,samo sam par puta lupao po mišu i tipkovnici uz igru,najčešće lupam po tipkovnici/mišu kada windowsi zajebavaju.
krho se sa diablom u dvojci :kill:__pojeo se
Ja uvijek jako lupam po tipkovnici,pogotovo enter i space,to mi je preraslo u naviku.
Uvijek udaro po trkacim igrama
Igram,igram i tako 20min i onda pred kraj me prestigne i bum
Gotovo je, samo lete tipke po zraku :D
Ja jednom igram race driver 3 2 sata i konacno prvi na cilju i izleti na desktop...od tada je tipkovnica invalid :hangin:
3 misa sam sjebo i 1 tipkovnicu i malo je falilo da monitor sjebem zbog diabla 2...covjece zakon igrica.... :rambo: :) :D
LOTR Battle for middle earth misija:Helms Deep
Prolazin i prolazin i nemogu i nemogu.
ja udaran po misu i tipkama,cupam se za kosu jednostavno poludio :twisted:
sjecam se kad sam igrala prvi put GTA vice city imala sam 9 god bila sam luda sjebala sam burazu misa i tipkovnicu i sad mi vise neda za komp...
Kad sam ja prolazio Hitmana 4 puko sam.Na zadnjoj misiji,obavim sve perfektno,flawless,ako kopčate,i par trenutaka prije nego bi završio misiju,sruši mi se komp.Došlo mi sa razvalim sve.Sreća da je tipkovnica kvalitetna....
uz san anderas i skolu letenja
svi se žale na školu letenja. možda je to zbog tipkovnice teško. ja sam sa gamepadom prošao bez problema.
= Citat =:
Izvorno postao CRO.Monster
Još uvijek se to događa. :(
Kad sam jedan dan bio kod ujaka on me pustio na svoj novi kompjuter.
Dao mi da igram Laru Croft Angel of darrknes.Dosa sam do predzadnje misije kda ne mogu pric ja 100 pokusa i nemogu ja lupim svom snagom po misu a kad ono se razbiju tipke na misu.Zamalo ubija boga u meni.Od tada me ne pusta na svoj kompjuter.