Počeo sam igrati... Amazonka rastura guzove :>
Printable View
Počeo sam igrati... Amazonka rastura guzove :>
ja i hoću, na kojih mjesec dana, danas idem u motovun, vraćam se iduću subotu, a onda odmah u ponedjeljak na 2,3 tjedna na hvar...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Ja sam također prestao :D= Citat =:
Fallout 2 rastura Đavi guzu uzduž i poprijeko :P
^^ No frendovi me pokusavaju navuc sa Medianom (opet!)
ja igram još uvijek :P
assassinka 37 lvl koja radi oko 1200 dmg-a :P
Imaju kakav network gdje igraju sa medianom? Baš mi treba netko za igru.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Aaaaaa... A ja sam prije 3 godine prešo igru sa Barbom i Sorcom i sad podjelio njihove najbolje stvari (JAH runu :D)...
Pa sad opet prelazim ponovo sa Amazonkom(26), Sorcom(12), Paladinom(13) i Necrosom(18)... (brojevi u zagradama su leveli naravno...) Pa još uvijek imam volje za igrat... A ionako neam bog zna kaki komp da igram igruruine poput Crysisa tak da se sad držim D2 dok ne dođe trojka... :D
Sry, smatramo da je 4 maximalan broj (iako nas sad 3, 4. je na moru), pa je network private= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Elitist bastards...
Ma šalim se, nema veze
Našao sam si u crovortexu Diablo 2 Expansion Pack za 119 kn pa me zanima jel to Diablo 2 s expanzijom ili samo expanzija?
Samo ekspanzija.
A koliko je igra stara čovjek bi rekao da bi trebala igra biti jeftinija.
Ja sam vidio u Enteru u Vukovaru za 80 Kn s expanzijom ...= Citat =:
Izvorno postao mronki
Mislim da sam i ja to vidio u Metrou u Zadru prošle godine, sad mi je žao što nisam kupio.
Probat ću još negdje potražit jer mi se neda dat 200+ kn za toliko staru igru
E, de ajde, ovaj Iron Maiden (ne bend!) na Necrosu je glupost!!!
Ja ga bacio na ove budale i pustio ih da me kolju bokte nestalo mi helta za šest sekundi a njima ništa! Jel ja to možda krivo koristim il jel mi može neko objasnit kako djeluje taj Iron Maiden? Svi ga hvale a meni tu kenja... :(
iron maiden se baca na monstere, ali samo ako imaš golema ili revived monstere
1. monsteri najčešće idu na tvoju pratnju, rijetko kad na tebe. a ako i odu na tebe, malo se odmakneš i pustiš ga da se predomisli :D
2. golem i revived imaju nekoliko puta više healtha od tebe.uglavnom imaju bolji armor od necroa i bolje resistove. revived ima 10x više healtha nego originalni monster.. a to zna bit u tisućama..
3. ti si tu da napucavaš spellovima sa strane, a ne da budeš meta..
Jeli netko ikad igrao sa Assassinom pa da mi reče kako točno treba koristit njene Martial Arts skillove.
ja igram sa assasinkom,lvl 38 sam .pa prvi napad su ti charge skillovi a drugi napad kad napunis onda udaras.uglavnom elemental dmg .onda imaš onu granu traps,to nisam probao i imas onu shadow granu ,to je super ..
moja žena igra assassinku samo sa trapsima..
wake of fire tak brzo počisti ekran da je bolno za gledat
Kad sam prvi put prošao igru s Assasinkom i ja sam tako igrao :)= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ubija taj spell.
jap, jeben je wake of fire kao i death sentry ...
ni'ko nikad nije koristio blade fury ?
Danas samo igrao sa g. MPxPXel. Dao mu hrpu golda. Dosta set itema, unique itema i dosta rare itema. Prešli act 1 i krećemo u pohod na act 2. Lik samo mora stajat i gledat kako ja koljem :rotfl:
:D Ma da, znam ja kako Necros funkcionira... U biti ti samo stojiš sa strane i bacaš Curses i pukneš neku magiju tu i tamo a ovi tvoji Minionsi (LOL) kolju monstere... Al taj Iron Maiden nekako mi čudno djeluje... Zapravo ko da ni ne djeluje... A dobro, na levelu 18 mislim da još nije ni potreban... :D= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Al mogu reć da mi malo je pomogo kad dok sam sakatio Andy. Ubila je ona kosture ko iz šale, al Blood Golem se je dočepo i šiba ju, pa ja malo bacim Life Tap da se puni, pa Iron Maiden i tako... A uglavnom, aj fala na tutorialu :D
Hmm, ne kuzim zasto Life Tap ako si imao samo Blood Golema koj vec sam po sebi ima Lifesteal
No uglavnom na Necrosa treba malo navikavanja ak igras sa Summonima
evo me s mora opet... se igra sto d2 jos uvijek ili su svi na Jadranu? :)
E, ako nekom treba para a sumnjam da takih ima, eto našo sam neku Amulet, daje 73% Extra Casha pa je dajem, meni ne treba :D
Uh, meni n treba. Konstatno mi je stash pun love.
Uff sto si darezljiv ^^= Citat =:
Ako se neko hoče pridružit, brat i ja počinjemo ispočetka u modu Median.
Igramo prek haimachia
ime: iznogud1515
pass: 1515
Baš kad sam izbrisao Median... Mislim ono....