Aaaa bas sam sad to htio staviti. :pray:
S:rotfl:= Citat =:
Yea, i got all five fingers, three on this hand two on the other one!
Printable View
Aaaa bas sam sad to htio staviti. :pray:
S:rotfl:= Citat =:
Yea, i got all five fingers, three on this hand two on the other one!
Da terran je klasicno odlicno odradjen, iako mislim da ni ostali ne zaostaju:)
nije mi se dopalo previse, Thor je katastrofa, dok mi je stari "battlecruiser operational" ostao nezamjenjiv= Citat =:
Izvorno postao Aral
fora su m istari cheatovi : " i see dead people" i "all your base are belonf to us"
Nevjerovatno je to kako pečevi brzo izlaze, sa 0,2 verzije več su presli na 0,5.Ako ovako nastave za mjeces,dva ce izači igra.
Pa rekli su za 3 mjeseca, 6ti ako se ne varam u zadnjem interviewu.= Citat =:
Izvorno postao WAR-ELEMENT
Terran ima jebenu mjuzu.
Neštancam ja pečeve nego oni,evo sada je 0.6 verzija.
Realno je za očekivat izlazak do ljeta, negdje između kraja svibnja i početka srpnja.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ako se sjetimo Warcrafta 3 koji je izašao početkom 7. mjeseca 2002. a beta je isto tako počela negdje u siječnju il veljači, tada tu ima logike. :)
Ček ček ček, šta? :)
Campaign Is 20-30 Hours Long
Gdje ste sada "OH NE, BLIZZARD REŽE IGRU!!11!" ekipo, HA? :)= Citat =:
The chat wasn't all gloom and doom, though. Blizzard also revealed the estimated length for the single-player campaign and it's pretty hefty. "We don't know for sure. I'm guessing 20-30 hours depending on your skill level, though I imagine if you are very good and playing on an easy setting you could finish much faster than that."
ak je ono 20-30 sati sa onak casual skillom, znaci meni ce trebati barem 50 sati :D
drago mi e cuti da ce imati tolko dugo gameplaya, pogtovo u sp, jer u zadnje vrijeme i nema bas neke igre koja ce ti dati 10+ sati u sp-u
A to je tek sa terranima...weeee :)
Što je to singleplayer u StarCraftu?
aj ti reiko ak ti nije bed malo seciraj ovu betu pošto je prošlo već skoro mjesec dana...neku recenzijicu, opis, plusevi, minusi i to...ak ti nije teško...fala
= Citat =:
Izvorno postao rigoletto
Bude ali ne ovdije :)
a daaaj :(= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
@arbiter: je li to za cijelu kampanju toliko sati ili samo za prvi dio sa terranima? ne da mi se čitat članak
na terrane se odnosi= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
stigla beta konacno, javim se za pedesetak sati:)
Blizz to govori vec davno... izgleda da nitko ne slusa...ccc (mislim na ekipu sto govori: "OH NE, BLIZZARD REŽE IGRU!!11!")= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isss... Reiko malo si me razocarao... trebao si rec: "Budem vam dao link decki, strpljenja".
Izgleda da cu morati ja dati par sturih informacija.
Nisi me skuzio ali ne zamjeram ti :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
miro, ono nije 30gas, vec 30 sekundi, vrijeme izgradnje xD pogledaj bolje te ikonice kod drugih zgrada (recimo robotics factory) di treba gas pa ces vidjeti razliku
Ono kaj neki ljudi igraju i kojima ne pada igrat multi, nego recimo skirmish. Evo tip igrača kakav sam ja :) MP mi je zadnja stvar na listi.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
2-2 zasada,tek ucim unite:)
daj usuti isuse, ima nas ovdje koji bi ubili za taj key :D
Aha sad sam vidio. Zelene je boje pa sam mislio da je gas.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Mogao si reći i "materijal za ljude čije noćne more ne sadržavaju strah od prstiju u gipsu kako ne bi izgubili da skillz u MP-u". :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Materijal za newbie ukratko ;)
Evo zavrsio prvih deset gejmova 7-3 ili 6-4 , ugl bacio me u silver ligu,sto opce nije lose:) Dva dana me nema,onda krece pwnanje.
Vidiš, pravi "progejmeri" igraju kao ja u 4:26, imaju death stare i pwnaju. Nikad progamer od tebe masa.
Hwaiting! ;)
Znam da se to na mene ne odnosi, to bi bilo kontra stvarnosti.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Izgleda da je ona glasina o BETA invitesima istinita.
StarCraft II Beta Invites Now Going Out To Your Closest Friends
= Citat =:
Some of you already in the StarCraft II multiplayer beta are about to become more popular. According to some lucky beta testing tipsters, Blizzard is sending out e-mails with extra StarCraft II beta keys to share with a friend.