Prvi age of empires ima grčku kampanju. Ak može citybuillding imaš i zeus master of olympus.
Printable View
Prvi age of empires ima grčku kampanju. Ak može citybuillding imaš i zeus master of olympus.
Zeus i ekspanzija mu Poseidon, to je city builder, što je u biti isto podvrsta strategije. Možda i najbolja igra sa settingom koji tražiš.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Tu je 3-4 godine stara strategija Battle for Troy. Ok je.
Zatim, tu ti je TBS/RPG imenom Invictus, ali ako to nabaviš, doma vjerojatno imaš podrum s riznicom igara veličine pola Zagreba, pošto igra broji sedmu-osmu godinu i izrazito ju je teško nabaviti.
Imaš i Ancient Conquest, no nakon Mythologia i Total Wara, sumnjam da ćeš imati živaca za ovo.
I ova Artasova, koja je najnovija od navedenih.
Vjerojatno imaš i vrhunskih modova za Total War, bio Rome ili Medieval 2.
EDIT: googlanje je trajalo manje od minute. Stvar se zove Extended Greek Mod (skraćeno XGM). Tu imaš masu screenova. http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=44187
dobro si čuo= Citat =:
Izvorno postao LL21
trazim neku igru slicnoj Guitar Hero 3... neku koju mogu isto tak svirat na tastaturi... tj glumit da mi je tastatura gitara (F1-F5. shift kao trzalica)... ako postoji uopce jos neka takva...
Ako mi netko moze napisat neke zanimljive FPS-ove (starije od 2 g ali nema veze i ako su novi)
Definitivno CoD serijal i Half-Life serijal. Zatim Unreal serijal (obični i Tournament - tournament bilo koji osim 2003), Duke Nukem 3D, može i Quake serijal i ako hoćeš Doom serijal.= Citat =:
Izvorno postao Metabolicc
Vjerojatno bi i vrapci pomrli od pjevanja jedno te iste pjesme.= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Odigraj XIII i Tron 2.0 i uživaj u malo orginalnijem pristupu FPS-u. :thumbs2:
lol, slažem se :D Kad je vjerojatno to još jedino što vrijedi od FPS-ova, jer većina ostalih ide na grafiku a ne na igrivost. Joj, da, i zaboravio sam Far Cry.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kako sam mogao zaboraviti Tron? Odigrao sam dvojku demo i svidio mi se.
Igrao sve osim Doom-a= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
@W3DR4N-poslusat cu tebe
može neka malo starija igra,jako igriva da bude fps al možete ubacit i rts
"Malo starija" znači 2 mjeseca ili 20 godina?
Znaš šta probaj? Army men serijal. Sastoji se od klasičnog army men shootera, odličnog air strike spin offa, a bila je i skroz zanimljiva strategija odlično pogođenog army men settinga.
ovo starija znači jedno godinu,dvije maksimalno
To znači nova.
Ako hoćeš u antičkom Rimu, imaš Imperium Romanum.= Citat =:
Izvorno postao LL21
http://www.fileplanet.com/184466/180000 ... manum-Demo
Igra je solidna prema recenzijama, dobiva 7,5-8 ocjene.
Tražim neku "snipersku" igru,u kojoj je cilj e.g snajperom ubiti nekog gradonačelnika/vojnika/državnika/watevah,ugl., da je cilj ubiti snajperom.
prvo stvar koja mi pada na pamet je hitman serijal, nije strogo sniperski, ali i to je jedan od pristupa= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Probao sam Hitmana,Čux :) Da,treba mi ajmo' reći strogo snajperska igra.
Jedina igra koja mi pada na pamet je Sniper Elite.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Dani, odgovor na pitanje nije bio nimalo lak za moždane vijuge, no sjetio sam se. Izašao je 2002. ili 2003. i zove se Eternal War: Shadows of Light. Kako ga misliš pribaviti, ne pitaj mene. I u pravu si, bio je debelo popljuvan.
Ja sam mu na pp poslao da bi to mogao bit Requiem: Avenging Angel...posto je rekao stariji FPS...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne znam baš da li su obe :rotfl: . Nisam siguran ova druga 100% nije a u prvoj mi se ne slaže priča i tako... Morati ću ja pregledati svoje stare cd-e.
Thanks anyway guys!
mene zanima dali postoji kakav dobar japanski rpg ili final fantasy za pc
imaš final fantasy 7 i 8 za pc
imaš grandiu 2
breath of fire 4
možda i koji suikoden
Dali postoji koja fighting igra za PC gdje imam super moći, tipa Matrix: Path of Neo ?
e neznam dal je japansko al tu je meni dobar jade empire= Citat =:
Izvorno postao hvedran
trazim neku igru da ubijem vrijeme...neku flash il nes,al bolje da bude jaaako dobra :D
frets on fire 8)= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
ako pls moze preporuka neke igre tipa cod4, ali da se odvija na vecim (ok, moze i istim) mapama i da je mozda malo realnija. mora biti modern warfare
graw prvi i drugi
izbor broj jedan
http://www.newgrounds.com/portal/view/404612= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock