http://www.metal-archives.com/images/2/7/5/7/275707.jpg
<3
Novi "singl", 3 pjesme
Printable View
http://www.metal-archives.com/images/2/7/5/7/275707.jpg
<3
Novi "singl", 3 pjesme
I jel valja??
kako se usuđuješ pitat jel nešto što potječe od Blind Guaridana valja :(
Do pred 15-20 godina isto su govorili za Metallicu...
:(
Blind Guaridan suxxa
OB4 Captain Jack Sparrow
:(
Oni su baš gej.
Je,smrt gej power metalu,slušajte svi blek i det metal,budite čru! :twisted: :twisted: :twisted: :gitara: :gitara: :gitara:
Aj da ne bude samo bezvezni spam,opet malo stare škole:
Power metal je cool :(
Man O' War FTW!
:eyebrows:
Jarkko za doručak jede 2 Manowara z mlijekom.
Nelose stim da me jezik i vokal tri klase ispod Adamsa ubijaju.
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Pa zadnji album mi se baš nije dopao pa me zanima dal je na tragu starijih albuma ili ovog zadnjeg...
:rambo: :rotfl:
Evo vam još jedan dobar stari bend,vokal je pomalo gej,al je zato gitarist legenda.
Vidiš, upravo o takvom vokalu sam ti govorio u onoj raspravi o poweru, meni je to vrlo odbojno...
Evo još jedan od bendova gdje je vokal "gay" ali gitarist rula (barem meni) :)
Sreća pa je Jeff napravio svoj album :D
Slušaj Sanctuary,preteča Nevermore-a,Dane se mogao mjeriti s Halfordom u to vrijeme.
A čuj,nisam ni ja fan growlanja pa mi je isto Death odličan.Vokal mi je postao sve manje važan u zadnje vrijeme,naravno,lijepo je imat dobrog,"raznovrsnog" vokala tipa Halford,King Diamond ili Midnight,ali opet i ako nije takav,ne smeta (osim u par slučajeva,kao npr. Dream Theater i Sabaton).= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
EDIT:I da,koji bi po tebi onda bio dobar clean vokal?Većina cijenjenih metal pjevača spada u ove high-pitched vokale...
Pa dobro, ne postoje samo gay i growl :) Može biti i clean vokal, a istodobno zvučiti jebeno i agresivno. Meni taj iz Dokkena jednostavno zvuči prepičkasto. Ne znam, možda zato što slušam ugl. death metal mi ne sjedaju takvi vokali, ne mogu zamisliti brutalnu mjuzu i da onda uleti takav glas :P
edit: jeben mi je vokal iz FF-a i Slayera, ti mi prvi padaju na pamet.
Pa ono,nije sad da ćeš čuti takav vokal u pjesmi Cannibal Corpsea... :D
Al bilo bi zanimljivo vidjet to,kad već mogu rabiti growlanje u ne tako brutalnim i melodičnijim pravcima (melodeath),neka netko i proba clean vokal u death metalu. :D
Matt Barlow= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Ronnie James Dio
Glenn Danzig
Joakim Broden
James Hetfield (prije St. Angera)
To su samo neki primjeri odličnih clean vokala.
Ovaj Joakim iz Sabatona možda ne spada u gej vokale,al bogami ne spada ni u dobre.
Bitno da nije gay vokal :)
I dobro, definitivno nije odličan, no bome nije ni loš.
Sabatonu on totalno paše i bitno da nije gej, da.
Ma ti si gay :rotfl: Warell Dane, Isuse. Jedan od boljih vokala na sceni.. A Jeff je vonderkid definitvno. No, ponekad postane malo dosadan s tim svojim diminished feelingom. Previse diminished stvari djeluje nakon nekog vremena zatupljujuce.. Isto kao previše jazza/bluesa.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
I da... Ako tražite neki dobar clean vokal to je definitvno Harry Conklin iz Jag Panzer-a..
Da, kako kome... :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Joneleth_Irenicus
A clean vokal. Meni osobno je najdraži Christian Älvestam, ali on u svakoj pjesmi izmjenjuje growl i clean (barem u Solution .45 i dok je bio u SS-u).
Ok, moram priznati da ima malo "cudan" glas, ali sve u svemu meni je ok. :roll: Iced Earth i Matta Barlowa nikako da poslusam, moram pod hitno..
šta mislite o ManOwaru??
ja sam njih slusam u zadnje vrijeme
Meni su dosadni :/