Da je jedan derpe na nekoj reklami rekao "Dosta, ti nisi perilica, nego žena"
Mislim, koji prozor? Isto ti dođe.
Isto tako sam i danas vozio bajsikl i boli me guzičetina. But I feel pump'd.
Printable View
Da je jedan derpe na nekoj reklami rekao "Dosta, ti nisi perilica, nego žena"
Mislim, koji prozor? Isto ti dođe.
Isto tako sam i danas vozio bajsikl i boli me guzičetina. But I feel pump'd.
ok, apdejtaj nas svakodnevno sa vijestima o biciklu, ocekujemo nove pustolovine :thumbs2:
Hvala Terabajtiću. Sutra ću voziti bicikl opet. Javit ću ti kako je bilo i obavezno ću napomenuti ako se što nenadano dogodilo. Hvala na pažnji, lijepo je znati da neki ljudi brinu o meni. Volim te.
:*
Da mi je muka od hobotnice ili je moj stric nezna kuhati :toilet:
Yu Gi Oh GX hrvatska sinkronizacija=fejl
Najdradije bih otiso i sve ih izudaro kad kažu "Aktiviram polimerizejšn",a pogotovo glasovi,kao da pokusajete glumiti nekog starca ili zelite da izgledate sto gluplje pa imate bagav glas
btw.Moze mi neko naci Justin Biebera na webcam da ga streamam na chatroulettu...Trazio sam po youtubeu ali sve videi na kojem je neko zajebo neku tinejdžerku pa ona stavlja na youtube :D
500-ta stranica, najs. :D
Ponosni vlasnik prvog posta 500-te stranice
Nisam trebo ic na wc >.<= Citat =:
Izvorno postao majstoro
jadan, odi plakati u mracnom kutku svoje sobe
Čuo sad na vjestima, u Hvaru se neki francuski par posecksao usred dana, nasred rive. :pray:
Vec jesam :cry:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Šta ako mu je soba osvijetljena,to bi značilo da se mora provuc ispod kreveta i tamo plakat jer je tamo mrak mada bi bilo zanimljivo u ormar ali nije to to jer treba biti u kutu svoje sobe,mislim ormar može biti u kutu ali bi se trebao popeti na njega da bi bio u kutu,ali ipak je to osvijetljeno tako da bi trebao pronaci neki drugi nacin naprimjer da uzme plahtu pokrije se njome,otici u kut i plakati ali ipak je ljeto tako da bi mu jedini nacin bio da ugasi svijetlo,tada bi lako mogao naci mracan kut,ali kakve veze ima ako je kut,moze samo na krevet,i ako mu starci upadnu dok place u mraku pitali bi ga sta je bilo a on bi odgovorio nista,a oni sto places a on ma nista nesto mu upalo u oko,u obadva tocnije,ali oni bi shvatili da to nije istina pa bi ga nastavili ispitat a on bi se naljutio= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Vidiš kako kompliciraš!
LOL, to je staro 2 dana bro. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ovdje su novine stare tjedan dana pa se ne bi cudio da bih aj sazno za to tek sljedeci tjedan da nema foruma
Imaš online vijesti bro. Ja uopšte ne čitam novine. Čekiraj 24sata.hr, INDEX.hr, vecernji.hr itd...
Da je ovo prvi post danas. :D
Spoznah da mi je ljepši dio ljeta(bez treninga i ostalih stvari) vrlo brzo prošao i bilo mi je super te da mi u ponedjeljak počinju treninzi a danas je već četvrtak...
INB4 501
da je facebook opet fail-o :rotfl:
http://img841.imageshack.us/img841/1065/facefail.jpg
Pingvinu je vrlo tezak zivot.
Njegova cura ima mladu sestru koja ide u osnovnu.
Samo ti obznanjuj moju tugu drugima: (
Osjećam se očajno.
Jučer me užasno bolio drob, leđa i glava, budući da sam imao visoku temperaturu.
Užasno mi je bilo, bolila su me leđa cijelo vrijeme, tko će tako spavat.
E da, imao sam proljev. I maloprije sam povraćao.
Ne zaboravimo da sam spržen od sunca.Užas.
EDIT: Ovaj...mislio sam napisati to u ''kako se osjećate'' temi, al ajd.
E da, ne smijem jest ništa osim štapića i baškota.
Od jučer sam pojeo ~5 štapića i 1/10 baškota.
Bit će lijepo ako se razduži ovo.
A kako je srceko?
I šta je to drob?
Trbuh.
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Nisu svi upoznati s ćakavskim dijalektom :)
Mislim da je to drugi put da netko postavlja to isto pitanje na forumu, stvarno ljudi, to je opća kultura
To nema veze sa opcom kulturom, al ajd dobro ^^