-
Re: Koju igru trenutno igrate? [PC]
= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
prvi deo ima najbolju pricu (barem do revelationsa, dotle sam igrao). jedina prica u serijalu koja ima glavu i rep, ostale su samo nabacane stvari bez ikakve strukture. da i ne govorim od tome da je altair mnogo bolji lik od ecija. ecio je supalj, izuzetno plitak lik, isti je celu igru i onda se, odjednom, iz cista mira, promeni na kraju, cisto da bi ispalo da je dobar lik u pitanju. altairova promena je postepena i uverljiva.Sa tek faktor zabavnosti.Secio je iritantan, razmazeni plejboj koji nije kul. altair je badass
tu si ga ujebo, ako oćeš reć da je prvi dio zabavna igra lol. a i mravojed kaže istinu, pričamo o priči u ass serijalu. drugi dio je bar bio zabavan ako ništa drugo, prvi dio je ubitačna dosada, a one dvi ekspanzije su iste ko i 2 a to mi se nije dalo ponovno igrat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
U Terminatoru 2 je najbolje okarakteriziran.
Tamo je programiran. To se ne računa.
-
Po čemu je to old school?
-
Jer umreš 50 puta u prva 3 sata.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Po čemu je to old school?
Mene pitaš ? Pod old-school sam mislio ono zlatno doba PC RPGa, balduri, planescape, gothic, arcanum i takve stvari, Risen jako baca po dosta elemenata na te igre.
-
-
Risen i paralela na zlatno doba RPG-a?
-
Baš bi mogao sad tijekom ljeta to reprizirati, zbilja vrlo dobar RPG. Igri jedino nedostaje nešto konkretnije po pitanju radnje i likova, al gameplay rula. Odlazak dvojke u piratske vode nije mi bio baš nešto.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Sad igram RisenSi oduševljen sam, točno ono što mi je trebalo, nisam odigrao neki teži old schoolasti RPG još od Dragon Agea. Poginuo sam na hard težini već jedno 30 puta u prvih 5 sati igri, falilo mi je to. Sviđa mi se ta totalna nesposobnost i nedostatak love na početku, sve borbe u swampu sam riješio odvlačenjem protivnika do stražara da ih zajedno utamanimo. Super mi je dojam živosti svijeta uz cikluse noć/dan, vremenske promjene, kretanje i spavanje npc-ova, kuhanja hrane, oku ugodne grafike i takvih sitnica. Jedino je VA užasan za sada.
Risen je zbilja odličan, produkcijski strašno kaska za doba kad je igra izašla, ali je nevjerojatano zabavna, a to je ono najbitnije. Svijet je prelijep i gušt ga je istraživati, jednostavno te uvuče u njega i ne pušta. Combat nije ništa spektakularno, ali je izazovan. Jedino kao što kažeš, VA je grozan, i volio bi bolje animacije kretanja/borbe, ali jebiga :D I ima solidan replay value zbog drastično različitih frakcija. Ne znam kak sada igraš, ali ako buš voljan reprizirati, potrudi se da postaneš Mage (ne Warrior of Order, baš Mage). Magovi rulaju i imaju sexy početak igre :pray:
-
Za razliku od nekakvog Skyrima, prilično izazovna igra gdje se čovjek baš može fino zabaviti.
Nisam igrao s mageom, kakav je spell sustav?
-
Pa i nije ništa specijalno, imaš 3 damage spella i nekoliko korisnih "support" spellova. Radiš jeben dmg, ali i dalje moraš kojput u melee okršaj ući. Warrior of Order je kao klasa bolji izbor pošto je baš odličan balans između melee i spellova, ali Mage je fora zbog te prve polovice igre kad si u njihovoj utvrdi.
Bandit i Warrior su mećimo cannon klase pošto ih nemreš fulati, a za čistu Mage klasu se moraš potruditi. Moraš dobrovoljno doći u magove, a ne pod prisilom inkvizicije ili čega već (slabo se sjećam). Ako te inkvizicija ulovi, nemreš biti Mage, samo Warrior. A Bandita ima najviše pošto u startu niti ne znaš da kasnije imaš izbora, pa na kraju i ostaneš Bandit :D
-
Lol da.
Mogao bi isprobati magea, ionako u zadnje vrijeme RPG-eve samo igram s tom klasom. Thx na infu :)
-
Kao da nikad niste igrali Gothic. :(
-
-
Igrao sam Risen baš nedavno, kao Warrior of Order, odlična igra :D
Početak je brutalno težak, čisto preživljavanje, bilo mi drago kad me inkvizicija uhvatila, tako sam bar znao da sam siguran u njihovoj utvrdi haha. Skoro sam odustao od igranja, ali drago mi je da sam dogurao do kraja, jer istraživanje otoka je stvarno zabavno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
tu si ga ujebo, ako oćeš reć da je prvi dio zabavna igra lol. a i mravojed kaže istinu, pričamo o priči u ass serijalu. drugi dio je bar bio zabavan ako ništa drugo, prvi dio je ubitačna dosada, a one dvi ekspanzije su iste ko i 2 a to mi se nije dalo ponovno igrat.
necu da kazem da je zabavna, pricao sam iskljucivo o prici. sto se tice toga sto kaze mravojed, ne slazem se da su sa pricom prvog dela pokusali da naprave nesto kompleksno. bas zato je kul. nije toliko katastrofa, koliko se secam, ima zanimljive filozofije u lekcijama altairovog nadredjenog koja daje smisao celoj radnji, altair je okej lik (ipak ozbiljniji od tipicnog svarcenegerovog lika), a prica je prilicno straightforward. takodje, mnoge recenice su badass. plus sf zacin
sto se tice gejmpleja tice, ogromna mana je neraznovrsnost. ipak, animacije su super i igra je izuzetno udobna i veoma lepa, tako da sam uzivao u njenom celom trajanju (pogotovo u parkuru). doduse, mogao sam da igram samo po sat vremena pre nego sto se smorim, ali...
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Možda drugi, treći je pre loš. Kakva je ona Arcania?
-
Arcania je katastroficna. A i treci dio nije toliko los ako ti se da da provedes vjecnost pokusavajuci da instaliras hiljade modova i patcheva da bi je ucinio igrivom.
-
arcania i nije pravi gothic. risen je novi gothic
treci deo je previse prostran. ja takve igre volim da igram tako sto se trudim da resim svaki quest, da pobijem apsolutno sve protivnike, da pokupim apsolutno sve biljke i tako dalje. kada tako igrate gothic 3, smorite se negde na pola igre. jednostavno je previse obimna. inace je sasvim okej
zato su prva dva dela i risen super.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Možda drugi, treći je pre loš. Kakva je ona Arcania?
Užas. Ali takav užas kakav je Risen rijetke stvari mogu biti. Arcania je od toga ipak puno bolja.
-
A zašto vam Arcania ne valja?
Probao sam samo demo prije koju godinu, izgledalo je lošije od Risena, ali nadao sam se da će biti OK :(
-
Jedini mod za Gothic 3 koja vam treba je Enhanced Edition.
-
Re: Što se igra... [Konzole]
Odigrao demo GT6...meni izgleda potpuno isto petici...ne znam čemu su išli radit nastavak na PS3, trebali su se prešaltati na next-gen...
-
-
Zato jer je pravilo da izlaze dva Gran Turisma po generaciji.
-
Treba mi preporuka kakvih dobrih igara za PS2. Frend dobio. Loži se na NBA (to ću mu nabaviti). Imajte na umu da ima dvoje djece oko sebe pa po mogućnosti izbjegavajte preporuke tipa GTA i tako to. Danke.
-
-
-
Jak and Daxter, Ratchet and Clank.
-
a mogao si napisat koji žanr preferira...ovako da nabacam neke...
Okami, Final Fantasy, Rogue Galaxy, Kingdom Hearts, X-Men...