Izbacili su Holy Land i radnju preselili u Italiju. Fuj dvojka.
Printable View
Izbacili su Holy Land i radnju preselili u Italiju. Fuj dvojka.
Ubisoft trenutno radi tri nova Assassin's Creeda paralelno. Rofl.
Assception.
Ako mi naprave neki gdje igram u Japanu s ninjom opraštam im sve ostale. Doduše, ovaj piratski možda neće sakati previše.
Ili da se From Software primi posla kako spada i naprave najbolji Tenchu i najbolju igru ikad.
Uf bokte, kako bi neki Tenchu rulao
lol, pa i da napreve, i dalje bi AC imao svoju publiku, a Tenchu svoju, jer su nebo i zemlja različiti.
Napravili su onog ninđu pa je sakao.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
E al fakat ne kužim zašto još nisu napravili AC smješten u Japanu.
Baš me zanima kako bi ukomponirali kapuljaču u dizajn lika.
Rekli su na početku serijala da je to previše klasičan lik i setting za AssCreed. Al kak je krenulo teško da će ga moći izbjeći.
Kad im nestane zemalja za nove nastavke, preći će u svemirski brod, Isaac Auditore da Firenze.
Inače nastavak sa Eziom mi je bio GG (jel to drugi?), neusporedivo bolji od Altairovog... ali nakon toga se više nisam mogao natjerati da to igram :/
Meni je prvi najdraži jer je bio najbliži onome što su najavljivali, hitman u srednjem vijeku.
prvi je jedna od najzamornijih i najsterilnijih igara bez duše ikad napravljenih.
Bezkarakteran zaboravljiv lik hoda po bezkarakternim gradovima bez atmosfere, ispunjenim nezanimljivim identičnim lokacijama i likovima i konstantno radi 3 iste radnje, i ako upadne u borbu, pritišće jednu tipku da pobijedi. Ako se ne bori, samo ga usmjeriš prema zidu i sam se penje, skače, pada, šta god.
Pa igra ne može biti lošija od toga u generalnom smislu, prvi AC je jednako užasan na SVIM poljima, neke igre imaju sjebanu priču ali dobar gameplay, neke imaju dobru grafiku i maštovit dizajn ali loš gameplay itd, ali AC nema ništa od toga napravljeno dobro.
Dodajmo tome 3 minute koje su potrebne da se izađe iz igre na desktop kroz svu silu izbornika, i imamo vjerojatno najgoru AAA igru ikad.
Nikad prije nisam nešto igrao i htio sam sebe zaklati od dosade kao dok sam igrao to govno.
gg igra.
Da prvi dio je poprilično užasan.(samo se ne slažem što se gradova tiće) Da bartuc drugi dio je s eziom taj jedini i valja. Najveći problem je što je nahajpan taj serijal ajme. Ocjene za 2ass su većinom bile 9/10 što je budalasto. Nešto realno bi bilo 7/10.
prvi deo ima najbolju pricu (barem do revelationsa, dotle sam igrao). jedina prica u serijalu koja ima glavu i rep, ostale su samo nabacane stvari bez ikakve strukture. da i ne govorim od tome da je altair mnogo bolji lik od ecija. ecio je supalj, izuzetno plitak lik, isti je celu igru i onda se, odjednom, iz cista mira, promeni na kraju, cisto da bi ispalo da je dobar lik u pitanju. altairova promena je postepena i uverljiva. a tek faktor zabavnosti. ecio je iritantan, razmazeni plejboj koji nije kul. altair je badass
baldric priča nešto što ima smisla... Aral kupuje originalne igre... Nije tak loša ova EU.
Ćelavi Rick često ima smisla. Kadkad ima čudan ukus u igre/filmove, ali bar komentira što i zašto, tak da volim pročitati njegove postove, pa makar bio u krivu kad kaže da Ezio smrdi :D
Altairov backstory ima barem nekog smisla, master assassin koji je neš zaribo pa mora počet od dna, bla bla bla.
Ezio ima 17 kad počneš igrat, vrhunski parkouraš, izgleda kao da ima 25 i tako izgleda sa 45, te nasljedi tatinu odjeću pa je odmah i vrhunski assassin.
Sakajte kok.
Kad sam pljuvao Ezia sprdali ste me.
Čini mi se da moram odigrati Assassins Creed, barem iz razloga da se mogu ovdje pridružiti pljuvanju igre i raspravi koja je veće sranje :D
Dugo nisam igrao, ali koliko se sjećam, Altair je ponovno učio pola tih poteza što je znao, the fuck!? Jel zajebo ili je dobio ciglom po glavi pa Hodora okolo po gradu :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Brijem da si samo opremu dobivao.
I poteze.
Šta nisi dobio opremu koja je omogućavala poteze.
Pa lol, normalno da ako dobiješ noževe dobiješ i sposobnost bacanja istih. Ali si učio i break counter itd, što nije imalo veze s opremom.
Odustao sam od Ass Creeda, riješio sam tehničke probleme ali mi je igra jednostavno previše dosadna s tom nepostojećom težinom da je nastavim igrat.
Sad igram RisenSi oduševljen sam, točno ono što mi je trebalo, nisam odigrao neki teži old schoolasti RPG još od Dragon Agea. Poginuo sam na hard težini već jedno 30 puta u prvih 5 sati igri, falilo mi je to. Sviđa mi se ta totalna nesposobnost i nedostatak love na početku, sve borbe u swampu sam riješio odvlačenjem protivnika do stražara da ih zajedno utamanimo. Super mi je dojam živosti svijeta uz cikluse noć/dan, vremenske promjene, kretanje i spavanje npc-ova, kuhanja hrane, oku ugodne grafike i takvih sitnica. Jedino je VA užasan za sada.
Moraju izmislit neki vrag da ti objasne mehaniku igre, nekad to bude ful glatko i uklopi se u priču, nekad ne, ali skorz nebitno za AC igre kad priča niti u jednom nastavku ne valja. To je jedan od onih serijala di developeri MISLE da rade kul i kompleksnu badass smislenu priču, a zapravo je prozirni gnjurac od priče svakome ko je odigrao par poštenih igara.
Pričati o razrađenim glavnim likovima i koji je bolje prikazan u AC igrama je ko da pričaš je li Švarcneger bio bolje okarakteriziran u Predatoru, Komandosu, Eraseru, ili Terminatoru.
U Predatoru je najbolje okarakteriziran. Najbolji film ikad.
U Terminatoru 2 je najbolje okarakteriziran.