Nakon generalno crappy dana, odluka je pala na 5cm/s.
Printable View
Nakon generalno crappy dana, odluka je pala na 5cm/s.
Pa, jedno je sigurno, nisi fulao sa izborom.
Još jednom netko spomene to i krećem re-watchati :)= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Evo vraćam jedan od svojih starih avatara. Ma Kensei bog. :D
U mangi su još samo korak od super sayina= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Dosadila mi je manga, totalno izgubila humor, Kenichi je postao faca i nije više fora.
Vidim da Raz gleda berserka. Hf sa zadnjom epizodom ako još nisi sve pogledo. :thumbs2:
Ne gledam anime (još), ali zato čitam mangu... rula. Doduše, trenutno mi je malo na pauzi jer dovršavam sa 20th Century Boys.
Inače, neznam dali znaš da se radi novi berserk anime. Vjerojatno remake. :)
*fapfapfapfap*
Inače, vani je nova epizoda P&S!
= Citat =:
Ok ovo moram gledati, izgleda jako ludo :D
Ma Kensei je legenda! xD= Citat =:
A tek Apachai i "go easy on him!" Hahahaahahah
Stvarno legendaran anime!
Zbog problema sa subbsima, odnosno njihovog nedostatka na engleskom (fuj, rvacki) sam pogledao The girl whoe leapt through time.
Jako lijep anime, bas me danas oraspolozio. :)
Thora verzija za 5cm/s ti je najbolja pa ti preporucam da ju potrazis ima 720p koji i nije tolko velik jer je samo 1h film= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Sad se i meni opet gleda.
:(
heh ja sam ga 3 puta gledao...
pogledajte si,ako niste "the place promised in our early days" isto je odlican
Novi P&S je odličan, pogotovo mi se sviđa drugi dio, mislim da nisam ovakav stil još vidio u nekom animeu
ARGH, nemam vremena sad još i to gledat. >_>
Pogledao inače Railgun OVA.
Pa, ništa posebno što se tiče radnje... Ali u pozitivnom smislu. U biti, cijela epizoda ostavlja jak slice of life dojam, kao da su je izrezali iz serije... Samo, svakodnevni život cura iz Railguna uključuje i misterije te hvatanje kriminalaca, tako da je OVA, iako malo rushana na kraju- prilično zadovoljavajuća. 8/10.
Also, Saten i Kuroko su epic win. :)
Jel gledao tko Eden of the east?
Manje više smo svi gledali. Imaš seriju te film, pogledaj si svakako, topla preporuka.
hvala onda cu pogledat sam jedno pitanje= Citat =:
Izvorno postao Aral
dal znas mozda dali je ovo serija il film
Eden of the East Disc 1 (2009) AVC 1080p BD50
Eden of the East Disc 2 (2009) AVC 1080p BD50
nazalost samo to pise
nekak bi mi bilo logicnije da je serija jer film nebi iso na 2x dual Blu-ray
Pogledao novu epizodu Index II!
Holy shit that was good. :pray:
Index actually korisna po prvi puta ovo ono. Također, plus na somewhat racionalno objašnjenje količine loli nun fanservisa u prošle dvije epke.
Those Roman Catholics sure are fucked up tho.
Also, cijela "pero je moćnije od mača"-style scena... OH SHI- :scared:
EDIT:
:))))))))))))))))))))= Citat =:
Ikamusume scaring people by shining up? Didn't we see that already?
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV...0,214,314_.jpg
jel gledo ovo netko?
bas nisam neki fan tih live action adaptacija
Može mi netko preporučiti nešto slično FMA (nisam OVA-u još počeo gledati), Trigun-u i Cowboy Bebop-u? To su jedini anime-i koji su mi se svidjeli :/
Elfen lied nisam gledao ali sam davno pročitao mangu i nakon što sam završio tjedan dana sam bio ubediran i ljut na svijet (koliko god da je to "izmišljeno" u mangi sam imao žešći osjećaj kao da je to stvarnost i kad pogledaš ljude vani malo stvarno se nebi začudio da tako nešto vidim -.-) :( Može netko preporučit nešto slično a da me neće ostavit zbediranim par tjedana? xD
Od autora Triguna, pogledaj Gungrave.
Isti vizualni stil, ali ozbiljniji cjeloukupni ugođaj. Svojevrsna SF mafijaška drama.
Nisam napisao da trenutno baš gledam taj Gungrave sry (deveta epizoda trenutno). Nekako mi ne paše, likovi uopće ne pokazuju emocije (čujem kako se smije, usta se malo pomaknu ali hladno lice ostaje).
A eh... Brandon je ipak Brandon. ^^'
Inače, od autora Bebopa... Samurai Champloo?
Budem pogledao Samurai Champloo-a, thanks. Zaboravio sam pitati ima li nešto slično Hellsing-u? Može neka preporuka na vampire anime a da nije trinity blood (prestao sam čitati mangu kada se Shahra ubila :thumbs1: )?
Slično Hellsing animeu ili mangi?
Jer, ako si pogledao samo Hellsing TV seriju, bio bi red da kreneš i s Hellsing Ultimate OVA~
Inače, možda Blood+?
Provijeri Baccano ako želiš nešto akcijski orijentirano poput Bebopa. Za nešto što će te ubedirati, provijeri Kaiba. Artwork je prilično eksperimentalan, ali izdrži prvu epizodu-dvije i naviknut ćeš se.
Epizoda 3 je nešto najgenijalnije ikad. :(
Još čekam dan kada će predator to provijeriti.
Čekam i ja svašta. ^^'
Već jedno pola godine gledam Gunslinger Girl, a o Lucky Star da i ne govorim. T_T
@Mystery
Also, nije ti na odmet jedno popodne pogledati Strait Jacket. :3
Hellsing sam čitao i gledao (nisam OVA-u gledao još). Ma moram napravit popis koje sam sve mange pročitao pa će biti lakše tražit nešto 8)
Uf, dosta mi je provoditi vrijeme skroz zbediran. Imao sam period kada sam samo čitao drame, tragedije i slice of life (to je trajalo oko godinu dana), jednostavno nisam imao volje živjet nakon što sam pročitao određene mange :(
Uglavnom, kvaka je u tome da, za razliku od TV serije, OVA direktno prati mangu pa je više secks.
Samo, izlazi jedva jednom u pola godine... >_>
A kad već spominjem stvari koje sporo izlaze, negdje krajem godine trebali bi konačno dočekati Trigun film.
No, ako hoćeš neš malo manje ozbiljno... Sunabozou?
Anime ima jak Trigun filing, iako je humor za notu ili dvije perverzniji... :)