@skitkid to the rescue: tnx again :D
Printable View
@skitkid to the rescue: tnx again :D
od najave koncerta zivim za 30.6. :D= Citat =:
Izvorno postao Medolina
karta je tu ofc.
Čekaj, mi određujemo koji žanr ne valja a ti pizdiš jer smo Derdian kategorizirali kao pop a ne kao metal i samim time želiš reći da je pop loša glazba.= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Dvoličan si hansi. I zašto ti u profilu stoji da imaš 21 godinu?
jel si slušao album dookie? meni to nije loše, neki ramones fazon uglavnom.. a i vokali nisu tolko gej, naročito kad se uporede sa power metalom.. evrovizijski kič od kog mi se povraća= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
ja volim aluminijum
a jesi metalac.
znam, malo se smekšo= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
[quote=baldrick_]jel si slušao album dookie? meni to nije loše, neki ramones fazon uglavnom.. a i vokali nisu tolko gej, naročito kad se uporede sa power metalom.. evrovizijski kič od kog mi se povraća[/quote:3r8ez8qc]= Citat =:
Izvorno postao "MILF hunter":3r8ez8qc
Ma ovo s homo vokalima se odnosilo na power, ne na Green day. Zapravo, Green day mi je bolji od Derdiana :rotfl:
Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.= Citat =:
Zašto ljudi uvijek govore da oni spadaju u vrh današnjeg powera?Nije da su loši,ali nisu ništa posebno.S tim da je vokal jedan od iritantijih koje sam čuo,u rangu s Axlom i LaBriejem.Osim toga,kopiraju stare bendove,što baš i nije za pohvalu.= Citat =:
Izvorno postao wildje
Ni Helloweenov vokal mi nije baš najdraži,ali ipak su oni jedni od boljih power metal bendova.
I ovo da je power metal 50 Cent ili Green Day metala i da u pravilu saka su zbilja glupe izjave...Priznajte,poslušali ste samo neke osrednje pop/flower metal bendove tipa Nightwish i Hammerfall i odmah zaključili da power saka.
[quote=The Great Duck]Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.[/quote:1ddhrw4n]= Citat =:
Izvorno postao "MILF hunter":1ddhrw4n
Sakaju i oni, tak nebitno radi li se o emo vokalu ili homo...
Može mi neko od hejtera objasniti kakvi vokali trebaju biti kod powera?
Svi tu pljujete a da imate takav glas ko neki od tih 'homo' vokala bil bi vas puni forum..
Onak, sori kaj ne slušaju svi samo 'pravi' metal. Trebaju i gej metal bendovi nekakve fanove, ne?
[quote=MILF hunter][quote="The Great Duck":1t4pstr7]Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.[/quote:1t4pstr7]= Citat =:
Izvorno postao "MILF hunter":1t4pstr7
Sakaju i oni, tak nebitno radi li se o emo vokalu ili homo...[/quote:1t4pstr7]Stvar je u tome što ti kažeš da je power metal GD ili 50 Cent metala,što je skroz glupo.U power metalu postoji hrpa odličnih bendova,a bbendovi poput Hammerfalla bi eventualno bili 50 Cent power metala.
E da,definiraj "homo" vokal.
Iced Earth
da ne budu evrovizijski. to je najbitnije. evrovizijski kao što dragonforce peva. postoje ukusi, a postoje i neukusi, a bogami moraš imati baš žešći neukus da ti se dopadne evrovizijsko pevanje. to je smrt dobrog stila. slušao sam i nešto halloween stari album, i to je ok, jeste gej, ali barem nije evrovizijski.. i dream theater je evrovizijski, ono pull me under, dobra pesma, al brate kad zapeva.. to je gej bez ikakvog ukusa. halloween i judas priest je barem samo gej
Halloween je heavy.
Na 491 stranici se nismo pomakli sa mrtve tocke.Ocajno :(
Samo za baldricka i hejtere.
Helloween nije baš čisti power, relativno ga se može svrstati i pod heavy, kao što ni Iced Earth ne bih baš svrstao drito u power!
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu!= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Wat?= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Nazovi ti to kak je tebi volja, ali činjenica jest da ZP ima fenomenalan glas (druga stvar je kaj se tebi Dregonfors ne dopada. Ipak su oni samo drkađije koji ubrzavaju svoje pjesme, jel tak?).
Ne kužim kakvo je to evrovizijsko pjevanje?
Kaj, svi trebaju imati duboke promukle glasove da bi bili dobri i dovoljno metalni?
LaBrie ima takav glas kakav ima. Čovjek je imal i nesreću di su mu bile glasnice nastradale pa opet pjeva. V Drim Tieter si taman paše s tim glasom i neznam dal bi neki drugačiji glas pasal njima..
Uostalom, kome se ne dopada - nek ignorira.
Niste vi neko mjerilo univerzalnog dobrog ukusa.
Cak je i Nitro mocniji od Dregonforsa.
Nitko to ni ne tvrdi. "Vi" ste ti koji ste se uzjebali zbog našeg mišljenja na koje (vjerovao ili ne) imamo pravo, a ako ti se isto ne sviđa i nisi ga spreman uvažiti, nemaš šta raditi na forumu. Ja ću ga svakako izraziti neovisno o tebi.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Nisam homofob i prihvaćam drugačije ljude, kao i njihovu drugačiju glazbu.
[quote=MILF hunter]Helloween nije baš čisti power, relativno ga se može svrstati i pod heavy, kao što ni Iced Earth ne bih baš svrstao drito u power!
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu![/quote:1ydsqspx]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":1ydsqspx
Sami vokali ili oni iritantni refreni kao npr. onaj u Eagle Fly Free (koji je osim tog refrena jedna od najboljih powerm etal pjesama koje sam čuo)?
Ako su vokali,meni je npr. Kotipelto iz Stratovariusa prilično dobar.Dosta baca na Geoffa Tatea i Michaela Kiskea,koji vjerojatno spadaju među najbolje heavy/power vokale,dok mi je LaBrie jako iritantan.Ne možeš sve trpat u isti koš.
= Citat =:
= Citat =:
:wink:
Isti kurac i ti radiš.
Pa imate razlicite "skole" power metala.
Zabarska je najgejastija koja moze da postoji. I imaju oni ostali koji oce da ih prate (noviji bendovi). Imaju i mocni tipa Blind Guardian, Helloween i sl.
Svaki put kad je neko spomenul nekakav 'gej' power, Slipknot ili neki od 'zabranjenih' pojmova javilo bar troje dušebrižnika koji su trolali i provocirali zbog toga.
Jedno je mišljenje, a drugo je pretjerivanje i podbadanje jer neko drugi sluša ono kaj je vama gej.
Pa ne vidim nikakvo podbadanje niti prcanje na osobnoj razini zbog te glazbe. Lik otvori temu o onom power bendu (ne sjećam se više ni imena) i ne želi čuti nijedno tuđe mišljenje o bendu osim ako nije pozitivno. Koji kurac onda otvara temu?! Eto, meni je taj bend totalno gej i ako to ne može prihvatiti, šta da mu ja radim... kao što nekome death može biti bezvezno krkanje itd.
[quote=MILF hunter]Helloween nije baš čisti power, relativno ga se može svrstati i pod heavy, kao što ni Iced Earth ne bih baš svrstao drito u power!
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu![/quote:yb8k0vtr]= Citat =:
Izvorno postao "The Great Duck":yb8k0vtr
a čuj, otpjevaj nešto što labrie može pa se javi ;) nisu oni krivi što su tenori, a i to ih ne čini homoseksualnima :D
Pa naravno da ne, to ja tako velim jer mi se neda svaki put pisati što mi je točno odbojno kod powera i pogotovo to s vokalima, jednostavno napišem da su mi gay i dobro, većina ionako zna o čemu je riječ :P
Neznam di si to pročital...= Citat =:
Treći post je već ključ u bravu.
Vidim po njegovoj rekaciji u ovom topicu!