Ja emuliram PS2 i igram na keybi. Nije problem.
Printable View
Ja emuliram PS2 i igram na keybi. Nije problem.
Doslovno jedina prednost kontrolera su gljive u nekim igrama.
Ono, PS1/PS2 (sad sam vidio da i PS3 ima isto sranje) imaju valjda najgori D-pad koji sam ikad vidio, naprimjer. Stvarno ne kužim to preservanje da nešto treba igrati sa kontrolerom. Okrećeš se s mišem i koristiš wasd, zbilja treba biti genije.
Stvarno ne kužim to preseravanje da nešto treba igrati mišem i tipkovnicom. Okrećeš se kontrolerom i koristiš gljive, zbilja treba biti genije.
Miš je precizniji. Analogne kontrole bih koristio samo u nekim smećastim portovima koji ne podržavaju miš.
Miš je samo za strategije i multiplayer FPS-e.
Osobno, kontroler samo za side-scrolling i neke 3D platformere i eventualno trke radi doživljaja.
Sve ostalo je nadomjestivo keybom i mišem, čak i bolje u nekim slučajevima.
Miš + tipkovnica mi više odgovara na apsolutno sve šutere, bilo FPS ili TPS, ali mogu ih odigrat i kontrolerom ak se igram na konzoli.
Za sve ostale akcijske igre mi rula kontroler.
Meni su miš i tipkovnica apsolutno savršeni za sve igre, osim onih koje dolaze s dodatnim hardverom, jel. Stvar navike, iako ne bih imao nikakvih problema da se prebacim na igranje gamepadom. Ali da mi netko ponudi izbor između gamepada i m+k izabrao bi m+k.
Meni se uz M+K grbe leđa.
Kupi wireless židove.
Pa kak ću u krilu s mišem, lol.
Imam wireless PS3 kontroler. Savršenstvo.
+1= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ja sam recimo probao igrati GTA 4 s kontrolerom, al bilo mi je praktički neigrivo. Kao da igram s dvije lijeve :(
Inače što se tiče akcijskih naslova, imam wireless X360 kontroler - naslonim se u fino u svojoj uredskoj fotelji, steam big picture i uživancija.
GTAIV sam igrao sa kontrolerom, puno veći gušt, ionak ima lock-on za pucanje i lagana je igra.
S mišem je fakat prelagana. Mislim da osim zadnje misije nisam niti jednu ponavljao.
Slažem se, vožnja je puno bolja sa gamepadom, ali čim krene akcija postane neigrivo unatoč lockon-u. Jedno vrijeme sam kombinirao, ali i to dopizdi.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Meni je vožnja bila sasvim u redu s tipkovnicom, nisam imao baš nikakvih problema. Čak sam one utrke odradio bez beda. Jedino sam za helikopter koristio kontroler, s tipkovnicom previše to spetljano bilo.
Je, odlična je i sa keybom, sa gamepadom je samo nekako prirodnija pošto stickovi nisu čisti "0" i "1" kao keyba.
Enivej, sad kad malo igram vidim koliko je kul combat ovdje. Štit može izdržati tek nekoliko udaraca, a ovi veliki orkovi ga raspadnu u komadiće jednim, i jednostavno me zakolju ako ne dodgam. To što imaju vlastite potione ne pomaže :( Seems like I'll have to get gud.
O čemu ti pričaš ?
Blade of Darkness, odakle je i krenula čitava rasprava.
I mene su malo namučili Orcovi s 600 HP-a.
A onda sam skupio bolji mač i sad padaju.
S kim igraš?
Ja sam htio s dwarfom, ali su me ubili daleko u nivou, a nisam saveao.
Onda sam probao s barbarianom i malo pametnije igrao, te prešao prvi nivo. Pa sam odlučio s njim završit prvi prolazak.
Bioshock: Infinite. Iznimno impresioniran dizajnom, prezentacijom i pričom za sada.
Ja sam s vitezom probao pa sam isto prebacio na tog barbara, s kojim mi ide bolje. Fajtanje je stvarno dosta drugačije sa two-handed oružjima. Impresivna igra.
Da.
Barbar se nekak brže kreće i two-handed sword se čini brži.
A blokiranje je ionako besmisleno kad većina štitova padne u svega par udaraca.
Tako da mi brzi dodge više odgovara.
Ja sam sa svim likovima završio igru jer im se razlikuje stil borbe.
Rula. Kad lockaš, cijela borba je nadmudrivanje.
Bonerlands 2 :>
Izvadio PS2 iz naftalina. GT4 se igra.
Ja zadnjih tjedan dana Monster Hunter 3 Ultimate igram, jako izazovna igra.
Stealth Bastard Deluxe, dosta zabavna stealth igra.
Kings Bounty Legend, ništa posebno zasad. I izgleda mi poprilično teško za jednog početnika kao što sam ja.
CoH 2 i The Old Republic. Ne baš pametan izbor budući da je još ispitno razdoblje.