Kirino je u ovoj epizodi bila previše bitch, volio bih da joj je opalio jednu šamarčinu. :(
S druge strane, malo fanservicea nije škodilo budući da se ne razbacuju njime. :)
Printable View
Kirino je u ovoj epizodi bila previše bitch, volio bih da joj je opalio jednu šamarčinu. :(
S druge strane, malo fanservicea nije škodilo budući da se ne razbacuju njime. :)
Da, slažem se s time, malo je puno kuja.
Iako možda... Tsundere? :eyebrows:
Sumnjam. Njene reakcije su više kao "3D PIG DISCUSTING!" :)
Našao ovo, The SoulTaker. Nabavljam, možda valja.
Shaftov maid anime, epizoda dva. Izrazi lica su pricless. :)
OP i ED pjesme su fenomenalne, šteta što sam anime i nije baš na razini.
Meni baš odgovara. Više je slice of life nego gag komedija, pa djeluje osvježavajuće nakon Arakawe i Bakemonogatarija.
Inače Arby, jesi li provijerio Kuragehime? :)
Nisam, daje po opisu na tipičnu japansku "ajmo nabacati ideje pa šta bude" pa sam zaobišao. Je li čemu?
Malo je teže reći pošto je tek jedna epizoda izašla (bila je neka odgoda na tjedan dana, tako da ova epizoda kasni), ali ima potencijala. U pitanju je josei komedija tako da nema moe likova, pantyshotova i gluposti. Imaš otaku žene koje žive u stanu i osim svoje vrste ne puštaju nikoga unutra, a kamoli muškarce. I onda se pred kraj epizode skuži da je žena s kojom se glavna likica skompala ustvari crossdresser. Provijeri ako imaš vremena, nije loš početak.
Inače, Bakuman se također isplati provijeriti od ove sezone. Ima dobar pace.
Eto za sve ljubitelje anime, u idućem broju PlayZonea imate jednu najavu i jednu recenziju anime serijala.
Boku no Pico? :)
Inače, kasniš Guzda, već je to odavno marijanovic javio~
@Raz:
Budem onda pogledao kad se skupi epizoda. Nemam ništa protiv praćenja tjedno, ali kad ubace zakašnjenja i odgode... nope.
Inače, Bakuman ti ima pacing za prozor kasnije, bar u mangi. Ako ništa drugo to je jedna od zamjerki koju imam.
Odgledao Now and Then, Here and There (Ima, Soko ni Iru Boku).
Prethodno tome History's strongest disciple kenichi (Shijou Saikyou no Deshi Kenichi) i Blood+.
... Onda, to su recenzije, ili? :P
Ne. Možda jednog dana...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Dojmovi na Keničija? Obožavao sam to. :D
Itekako gledljiv, samo nedovršen. To jest smatram da treba još epizoda.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Recimo zanimljiv no ne i preozbiljan. Šteta što nije bio popularan (pa bi ga još snimali).
Dojmovi na Now and Then, Here and There? :)
Meni je 50-ak epizoda već i lagano previše, da je više možda ne bih ni gledao. Ionako se kako napreduje serija, humor sve više smanjuje, na početku je urnebesan, i po meni su anime prekinuli na pravo vrijeme.
Kratak, sadržajan premda meni djeluje dječje. Nekako mi nije sjeo.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Da, puno je epizoda. No nije završen. Trebali su dodati još recimo 4 epizode, da neko prebije "The great sage fist" i to je to.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Universal Bunny, prva pjesma na Sherlynom koncertu na Frontieru, nažalost na youtubeu još nema iz filma, uglavnom u samom filmu je napravljeno tako dobro da je to za ne povjerovat.
Jedva čekam drugi film, bit će potpuno nov OST. Inače, May'n mi je predobra, fakat ima odlične pjesme.
Also, live koncert, uvod, imaju fakin orkestar, nevjerojatno.
uff koje veselje nemozes vjerovat :shock: ....a bit ce danas/sutra veselja kad dode Lain 8)
A jebga kad ova tema ima preko 800 stranica, tko će naći što je bilo a što nije.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Boku no Pico sigurno neće biti :)
4:3? :?
da= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
to se odma znalo
veli da je moguce da ce stavit 1440x1080
Nisam provjeravao info. >_>
Uglavnom, lol, ak je tako: 4:3 video= gledanje na 19" monitoru= lolštaćemi HD verzija.
Da je 16:9 pa bi lijepo gledao na teveju...
Inače, lulz, izašle su Railgun OVA OP i ED singlice, kao i OP video... A sama OVA izlazi tek za dva dana?
Završio Sengoku Basara 2, epic! :D
izgleda da je slika ipak malo prosirena vise nije 4:3 neg je 7:5
sto i nije lose
kvaliteta je odlicna :D
evo kak to izgleda na mojem 20" monitoru
da se bolje vide rubovi malo sam povecao svjetlinu
One Piece i Bleach chapteri su vani ;) Bleach je podosta zanimljiv sad kad je spljugao shinigami moći.