Kad nikad ne gledam TV naravno da i takve stvari propustim. OTL
Inače čuo sam i ja da je film dosta dobar. Ima ga i u Algoritma za nekih 60kn, ja sam pred koji dan kupio Mononoke za 40.
Da mi je samo znati tko im je SteamboySpreveo u Izumitelj...
Printable View
Kad nikad ne gledam TV naravno da i takve stvari propustim. OTL
Inače čuo sam i ja da je film dosta dobar. Ima ga i u Algoritma za nekih 60kn, ja sam pred koji dan kupio Mononoke za 40.
Da mi je samo znati tko im je SteamboySpreveo u Izumitelj...
Završio sa Emi u Katawa Shoujo bez guideova. Stvarno je simpatična i emotivna priča. Baš me zanima kakve će ostale cure biti.
I pri kraju sam sa Fate Zero. Stvarno je bolji od F/SN.
hanako pls= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Lily pa Hanako :P
Monster Girl Quest
http://fireden.net/wp-content/upload...General150.png
S-samo isprobavam... Iz znatiželje...
U što sam se to uvalio ._.
Odgledao Bastard!!. Toliko je treš da čak i valja x)
To je jedna od onih suludih tresina, its so bad its good. Obavezno mangu procitaj iako nece nikad biti zavrsena. Imena magija i mjesta su hilarious. Mjesto se zove King Crimson Glory il onaj lik Bonjovina, daj jebote. :D= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Jedan od gradova je Iron Mayden i slično xD Hrpu bendova su iskoristili :D Mangu općenito ne čitam, ali hvala na preporuci!
gledam Another, solidan horror, ali nedovoljno atmosferican i pre kratak, vec sam pri kraju a cini mi se kao da sam tek poceo, neznam
Huh? Pa atmosfera je vjerojatno i jedna od najboljih stvari u tom animeu. :)
I broj brutalnih smrti.
Čitam Planetes, genijalna manga. Anime je dosta razvukao neke stvari, likovi su na momente bili previše iritantni, itd.
Manga za sad nema takvih problema - pace je mnogo bolji, "filler" likova i događaja koji su u animeu uopće nema, a Tanabe je mnogo manje iritantna i više odlučna osoba.
Nije baš nešto dobar i ništa se ne riješi. Ali onda opet, anime je navodno komentar na japanski konformizam tako da je to možda to.= Citat =:
Izvorno postao hansi
neznam, nije mi recimo ni blizu higurashia, ali dobro, to je vec ono najvise sto se moze dosegnut pa mozda i pretjerujem malo, ali na 9/12 epizoda sam i idalje mi nije toliko uvuklo u svijet, da ima 2 sezone po 13 ili jednu od 22-24 bilo bi puno bolje, idem sad dovrsit, onda cu vidit sta cu sljedece= Citat =:
Izvorno postao Raz
@arby, iskoreno nisam sam primjetio, sad kad si rekao stvarno mi se cini da bi moglo bit, uglavnom idem pogledat do kraja pa javim
Double post nyaa~
arbi, kako mislis nista se ne rjesi? iskreno sam mislio da su
Sali sam iznenaden zavrsetkom
nije los anime, ali ima tu puno ne iskoristenog potencijala.
kao sto sam prije rekao, da je trajao duplo duze, da su odradili likove dovoljno dobro da se ekšuli mogu povezat s njima, kao u higurashiju, jednostavno nije sve toliko dobro odradeno.
prica je na mjestu, atmosfera je ok, iako nije meni dovoljno dobra, opet, zbog kratkoce, nisam se jednostavno imao dovoljno vremena povezat.
7/10, sad idem pogledat nesto drugo do ujutro
edit: zapravo,
idem pogledat Another OVA
Ovo bi ti se moglo svidjeti ako voliš horor animeje.
Makar ni to nije ni do koljena Higurashiju. :)
da da, na to sam bas naisao jucer dok sam gledao, a i poznato mi je ime nekako
idem bas sad to pogledat, zanimljiv mi se cini plot, 22 epizode, super
also raz, jel izaslo sta kvalitetno u ove zadnje 2 godine?
usagi drop, bakuman, toradora zasad mislim pogledat
eda, aio bungaku takodje
Šta je s onom novom sezonom Higurashija, stiglo to?
Stiglo, samo mi se čini da je čisti fanservice. No neću ništa tvrditi, nisam još gledao.
@Hansi - The Tatami Galaxy, Hourou Musuko, Steins;Gate, Sakamichi no Apollon, AnoHana, Tiger & Bunny, House of Five Leaves ... ima toga. Samo zavisi kakve stvari voliš gledati.
Ovi boldani su mi vjerojatno najdraži od navedenih. :)
Shiki je naporan i isto dobiješ osjećaj da si potratio vrijeme na kraju kao i sa Another. Em nije horor uopće (mislim, nema čak ni jeftinih jump scareova koji su dno dna horora, a atmosfera je dobra izvedena tek pred kraj), em potroše pola epizoda na stvaranje lokacije/atmosfere što se moglo napraviti u 5-6 epizoda i em što je tempo loš, a radnja krajnje besmislena kad se sagleda u cijelosti. Doktor i GARbeard su najbolji likovi.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nije loš anime, ali nije ni horor - eventualno neka 6/10 ocjena... po mojoj nepostojećoj listi. :)
@Sonic_Moronic:
Nije sezona nego par OVA epizoda. Kao što Raz reče, fanservice je ali daje nekakav zaključak za seriju konačno.
Pa... složio bih se sa svime što si rekao. :D
Stvarno šteta što Shiki nije imao neku bolju radnju ili da su je barem pokušali prikriti do samoga kraja.
Od samog početka je bilo previše očito tko su vampiri i gdje žive, tako da element misterije koji bi učinio anime zanimljivijim nikada niti nije bio prisutan.
igrate mi se sa mislima
sad me privlaci dosta steins;gate, misljenja? vidim da je ono, prvi vrhu ratinga na mal-u i ann-u, da to pogledam?
olso, poceo Go Go Nippon!
jel probao tko? cini se ok za pocetak, vidicemo
Gledaj Steins;Gate odma majke ti čađave, stvar je jebeno zakon.
Ja inače igram Gravity Rush na Viti, jizztastic.
kad lukica tako kaze, pocet cu danas
also, kujo, uzeo si vitu? :(
ja sam mislio prodat svoj xšrot, ali opet nebi imao paru
mozda negdje u iducoj godini uzmem ps3+vitu
Pa FFUUU-
Prestigoše me. :(
ovo je jebeni primjer toga da hipnoza postoji
picka :(
FFFFUUUU-
Idi dovraga, uspio sam stati nakon 20 minuta.
http://myanimelist.net/anime/12679/Joshiraku
Anime zvuči zanimljivo, izgleda da je nešto slično kao Lucky Star, komentari na japansku kulturu kroz prividno glupav humor i tako to.
Ako ti se svidio Zetsubou Sensei imaš predispozicije da ti se i ovo svidi jer je od istog autora i relativno je slično, premda je utemeljeno na rakugo komediji tako da ako ti se to ne sviđa imaš problem. Inače, OP i ED su zarazni.
Probat ću, ništa drugo mi se ne gleda.
jucer sam pogledao prvu epizodu, nocas pogledam ostalo sta je airalo
also, poceo steins;gate
mnogo dobar.
zavrsio Go Go Nippon!, poceo G-senjou no Maou
Pogledao i ja prvu epizodu. Simpatično je i ima jako catchy ED.
Hansi uvijek tako sporo kopča stvari.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Other than that, koga treba ubit za Gravity Rush 2? Fukken cliffhangers. OTL
U međuvremenu idem igrati Maid DLC, hohoho.
nisam uopce pratio anime ovu godinu/dve
i picko, nisi mi odgovorio, kad si uzeo vitu?
Nisi to pitao, pitao si:
Što sam shvatio kao retoričko pitanje uzevši u obzir da sam već napisao da se igram na Viti.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Anyway uzeo sam je evo ima jedva tjedan dana ili tako nešto. Jedino sam Gravity Rush kupio od novih igara jer su skupe ko vrag, ostalo samo uzimam one za PSP, ionako ih nikad nisam igrao. Fali mi još kul japanskih naslova na Viti, to jest onih koji nisu nastavci nastavaka nekih igara s neke konzole koje nikad nisam igrao ni vidio.
No sama konzola je seks.
najbolja anime pjesma
jel gledao ko Mirai Nikki?
also, steins;gate jebeno rula.
Evo ja ću kad uhvatim vremena, pobjego mi kad je airao.
Also no šit. Na kojoj si epki?
7 sad, gledam dalje do besvjesti
This anime features unobstrusive dialog so that the viewers can fully enjoy the cuteness of the girls.
Likovi pola epizode probijaju četvrti zid i pričaju o anime adaptaciji. Onda bacaju punove koji su smiješni samo otakujima. Neobičan humor koji ti pobudi interes.
Moglo bi biti poučno, evo nisam uopće znao za tu vrstu komedije koju je Arby spomenuo.
Gledam dalje.
jel gledao tko death note?