sreca moja da si ti tu na forumu da ispravljas sve i svakog jer si pokupio svu pamet svijeta :bravo:
Printable View
sreca moja da si ti tu na forumu da ispravljas sve i svakog jer si pokupio svu pamet svijeta :bravo:
ja volim slušat metal
Ovako...ide tko na koncert Megadetha? Ja idem, ulaznice jeftine..samo jos ne znam kako cu tu srijedu zmrdat da mogu ic...zbog posla....
Ja sam trebao sa frendovima samo smo popizdili radi ulaznica tak da su oni pod možda, a ja ne.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
Kaj fali ulaznicama..bas su jeftine..... pa, u boogaloo-u je konc, ne? barem koliko znam...jedva čekam....
metal je zakon ja jako volim hardkor treš i blek.
jel mi može netko preporučit nešto od metala, gdje sviraju jako, jako brzo to je meni sex a i moj tata je slušo metal lol on je carčina zajebavam se nije glup je e jel netko još misli da je vili trebo pobjedit?
e evo malo atmosferik folk treš metala:
Nakon firme smo si skupili lovu za karte, ja sam sebi išao po svoju no rekli su nam da su karte rasprodane (doduše već je bio 5. mjesec), a moji frendovi su zajedno otišli u dućan sa profesionalnom opremom za sviranje jer piše da se tam prodaju isto karte no jbg skužili su da ih nema i otišli su oni u Boogaloo club no tamo im je cijena veća nego što je bila prikazana na stranici Megadetha pa su popizdili i otišli doma pokušavajući skupiti lovu no izgleda da na kraju ipak nebuju išli.= Citat =:
Izvorno postao Medolina
:pray:
To mi je trebalo.
Ma nemoj mi rec... pa jel nema na ticketpro i to? Čudim se... čovječe...= Citat =:
Izvorno postao hrčak
i ja isto najbolji su mi green day, nightwish i linkin park!!!!!!!!!!!1111111111111111111111= Citat =:
Izvorno postao MindReader
:thumbs2: Terabajte, kaj bi mi bez tebe??
nema metala do natali imbrulje= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
najbolji metal je green day oni su tako kul i imaju predobre pjesme <3
inače, vidio nekidan onaj green day rock band
isuse, ako to netko kupi ima moj blagoslov da se ubije :(
Dečki, preloši ste, nemojte da vam zubima moram kičmu čupat.
čovječe nisi ti cameron diaz= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Eto, otvorih novu temu, bacite pogled pls ^^
Onaj Der... nešto? Preloše. Taj power u metalu mi je ono što je 50 cent u rapu, ili Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
I helloween i sabaton su power pa jel imaju fakun homo vokale? Jest da u pravilu power suxa, al uvik se nađe neka iznimka
Bili me invajtali da budemo frendovi na jubitou (JEJ!) pred koji mjesec pa sam ih malo slušal...
Nisu loši. Neznam kaj vam kod vokala nevalja, to kaj nije grubi i duboki?
Sasvim solidno.
KAKO STE MI KUL SA INSTANTIM ODREĐIVANJIMA KOJI ŽANR NEVALJA, E ZNATE ŠTO, TREBA CIJELI JEBENI SVEMIR ZA VAMA, VI STE ROĐENI VODITELJI, PA TKO TO NE JEBE, A DA ODMA ODREĐUJE DA JE ONO ŠTO MU SE NE SVIĐA SMEĆE? PA NARAVNO, LJUDI SA PCP FORUMA,
EHHEHEHEEH
MA BRAVO, odite slušati svoju kul muziku ili tako nešto
Kralj.Daj se sčilaj.
Erm... Može preporuke za doom ili sludge neki... Dankešun
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Tnx čeknut ću!
I odi slušat Tokio Hotel jer ipak njihove pjesme imaju smisla , jelda?= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
jel neko lajka ovo?
Neloše, al ne lajkam takav vokal..
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
:D :thumbs2:
Da lajkam, šteta što nikad nisu izdali ništa : (= Citat =:
Izvorno postao kikl0p