i ja sam malo yutubao i vidim dvije razlicite verzije,jos nisam odlucio koja je bolja... Cijeli album je jako amosferican, me likez it.
Printable View
i ja sam malo yutubao i vidim dvije razlicite verzije,jos nisam odlucio koja je bolja... Cijeli album je jako amosferican, me likez it.
a čuj, nakon toliko godina trebali su izbaciti nešto dobro :D
http://www.roadrunnerrecords.com/bla...sitemID=139886
Sanctuary se ponovno okuplja!
Još kad bi Warrel mogao pjevati kao u vrijeme kad su osnovani...
Duck, slobodno opet poludi sa linkovima na stari metal. Super mi dođe kad mi je dosadno.
Američki power metal.Owna Isusa.
:o
Ovo mi je mega. Ide na listu.
E da,i ovo poslušaj:
Jag Panzer nekrokult. Ima vise od 3 godina kako sam ih slusao moracu ponovo. Samo mi je CD kod druga sa kojim vise ne pricam. :(
Da nastavim sa starim metalom,bog i batina svih kultnih metal bendova 80-ih.
bend nevalja nish, al ova stvar je mocna!
Wat? Annihilator owna
Plasma Zombies <3
Upravo završio life stream od Petera i Dirka iz Soilworka :pray:
Evo kako je to izgledalo
Odgovorili su mi čak na tri pitanja :pray:
Hoće li ikako ići po južnoj Europi?
Zašto se ne vrate stilu prvih dvaju albuma?
Na koje su se bendove ugledali i počeli svirati?
Odgovori su otprilike ovo bili
Definitivno smo u Europi krajem godine.
Jednostavno se ne možemo vratiti tom stilu. Jer ako radiš nešto što si već napravio onda to ne radiš iz ljubavi prema glazbi (tu su 2-3 minute priču pričali :D )
A od bendova sam popamtio:
Dirk- Death, Judas Priest, Metallica
Peter- Gunsi, Pantera, Metallica
Eh, da. Jeli još itko gledao?
@Worthaur
Stvar je u tome da iza sebe imaju 30 clanova, tak da su oni ko sadasnji Gunsi.... Inace volim ih slusat, dobra mjuza i sve, al su za kurac kao band!
:?= Citat =:
Izvorno postao lulix
A ono, kao da je one man band= Citat =:
Izvorno postao lulix
a oke nije one man band doslovno, ali onaj lik svira 90% instrumenata na snimkama al live nemoze izvodit pa mora te neke sezonske gitariste zvat, tak je i Megadeth radio tj. Moustaine pa mi se zgadio, pa su skuzili da se to meni nesvidja i onda su prestali xD
Jel ti slusas muziku ili te likove iz benda?
Tko je Moustaine ?
:(= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
lik implicira na to da je krivo ime napiso, nije moustaine, već mustaine, a to ga izgleda boli...
upravo tako :D
megadeth mi je jedan od dražih bendova, glazbeno daleko superiorniji od metallice ( o vokalu neću raspravljat :D )
Meni uopće nisu loši jedino mi vokal malo čudnije zvuči nego ostali koje sam čul.
vokal je blagorečeno smeće :D
Ma nije smeče, samo nema dar odličnog pjevanja.
Ultimativni spoj neoklasike i black metala, koje otkriće.
Onaj iz Megadeatha. :D :wink:= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
ja sam mislio da je to onaj iz Slayera
Propala mi fora. :(
Mustardaine iliti Senfic! Neda ni se razglamat i svadjat na ovom foruumu, nesh polemirat, zato sam i odusto od gitare.info... Tolko ljudi ima koji bi sami sebe popljuvali samo da se mogu svadjat s nekim!
Nije to nego ti nemas pojma.