:pray:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nezz, odustajem. Samo +1 još na ovo...
= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Printable View
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nezz, odustajem. Samo +1 još na ovo...
= Citat =:
Krećem sa Hitman Absolution pa ću vidjet dokad ću izdržati. Prvi pokušaj, igranje kao i prijašnje nastavke me zadržao punih sat i pol. Možda totalno drugačiji pristup ipak pokaže barem nešto zabavno u toj igri.
Ne možeš ga igrati isto kao prošle nastavke jer su prošli nastavci smeće, a ovaj je odličan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Game_design= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Game design is the game development process of designing the content and rules of a game in the pre-production stage[1]Sand design of gameplay, environment, storyline, and characters during production stage.
zar nije tako na svim forumima?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Iznenadio bi se ali nije tako, pogotovo na popularnim stranim gaming forumima.
Da se ovaj forum moderira i dalje, bilo bi i kod nas bar donekle tako ali kad bi se s tim počelo mislim da bi izgubili 15 od 25 aktivnih članova. :D
Jeste.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Da se forum moderira svi bi bili pičke tipa Hellboy.= Citat =:
Hvala svemiru, ne.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Al da, stoji ovo što kaže mravojed.
Mene zapravo fasciniraju ljudi koji studiraju, a nemaju blage što je to kritičko razmišljanje.
@Sonic
Kul, citirao si Wikipediju. Budeš konačno više rekao što ne valja s dizajnom.
znam za strane forume, ali me smara da pisem na engleskom, pa rekoh mozda mogu negde mogu da vodim kvalitetne diskusije o igrama i na srpskom= Citat =:
^Uf rasprave ovdje, sve se svodi na to da se nekog zajebava zbog stvari nepovezane s trenutnom temom.
Ne da mi se više o MP3, rekao sam sve što tražite još u prvom postu. Igra je potpuni promašaj kao video igra i nadam se da neće više biti nastavaka, Rockstar nek se drži svojih franšiza.
Pogledaj još koji video da budeš 100% siguran
umirujem slučaj
Ovi Darksiders II, što ih više igram, to su bolji.
Vrhunske akcijske avanture, i prvi i drugi.
Dostojni nasljednici Legacy of Kain serijala ove generacije.
Sad sam u City of the Dead.
Jel ima još puno ili je to blizu kraja?
Što s ona tri DLC-a? Jel se isplate? I jel da ih igram prije nego završim kampanju?
Koja tri?
Od prve skupine samo Argul's Tomb i Crucible Arena, ali njih već ionako imaš ako si kupio igru novu. Zadnja tri su iz Season Passa kojeg nisam imao priliku odigrati jer sam dok su oni izašli već završio igru, ali čuo sam da su OK. Problem sa Argul's Tomb, na primjer, je taj što nisu dodali zonu u igru već je moraš izabrati iz izbornika što totalno ubija dojam.= Citat =:
Argul's Tomb
Crucible Arena
Crow Hammer
Mace Maximus
Mortis
Dark Talons
Skeletal Axe of Rending
Angel of Death Pack
Deadly Despair Pack
Death Rides Pack
Rusanov's Axe
Van der Schmash
Maker's Armor & Scythe
The Abyssal Forge Pack
The Lord Demon Belial
Čitav "of the Dead" dio je zadnja dobro realizirana zona, sad je samo lunapark vožnja do kraja. Dobra i kratka, ali mogla je biti daleko više od toga što je.
??= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ja nisam ništa trebao birat u meniju, ušao sam unutra i zaklao ga.
edit: nope, pobrkao sam.
Mislio sam na Argul's Tomb, The Abyssal Forge Pack i The Lord Demon Belial, jedine koji se čine vrijednima jer su questovi.
Oružja nisam lud da kupujem, kad su possessed brutalna.
http://media1.gameinformer.com/image...starve_610.jpg
Survival/crafting igra sa permadeathom, zabavno i izazovno, već sam izgubio par likova jer su zaglavili usred noći ili umrli od napada pčela. Hranu je dosta teško naći kasnije.
Marvel Heroes je vani. Problemi sa serverima i razni drugi tehnicke prirode :)
The Thing mi je prvi heroj ako uspijem uci u igru ovih dana.
Uncharted 3, LittleBigPlanet Karting i XCOM: Enemy Unknown od sljedeće srijede na PS Plusu
O jebote. I to su ja mislim idućih 12 mjeseci gore?
Mislim da bi mogao skinut InFamous 2 dok je to još moguće.
jep, to su godišnji naslovi...mogli su stavit Uncharted 2, trojku sam dobio s plejkom :D...XCOM me jako zanima, no malo sam sumnjičav kako su posložili kontrole, taj žanr mi baš i nije za konzole...
Infamous 2 skini do srijede, ako još nisi...
Myst
Užasan sam u ovakvim igrama naravno, ali rula mi setting, potpuna osamljenost i čitanje dnevnika ovog dimenzionalnog putovaoca.
Walking Dead
Jebena je, pred kraj treće epizode sam, twistovi rulaju, likovi su super i uopće ti nije sve jedno kad netko od njih najebe :cry: Sviđa mi se donošenje teških odluka i bilo bi fora vidjeti i druge ishode, ali sumnjam da ću 2x prelaziti pošto je tempo jako spor i puno jahanja ima do tih odluka. Možda bum na kraju pogledao na youtubu alternativne puteve...
Možda bi to bila istina da igra nema najgoru grafiku ikad. Ovako ne postoji nikakvo suosjećanje s likovima jer su likovi ružni.
Znači nije ostavila beleg?
Beleg ostavljaju samo PS ekskluzive.
Ti "alternativni putevi" ti i nisu toliko drugačiji, malo promjene odnos pojedinih likova prema tebi ali ni to ti ništa ne znači pošto je ishod pratički uvijek isti.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bit ćeš u situaciji da nekog spasiš i to ćeš napravit, ali će on svejedno ubrzo poginut.
Nisi mu baš morao spoilat, na neki način.