Duže sam vrijeme odgađao gledanje ovog filma. Nakon samodopadnog i prepotentnog Kill Billa, te apsolutno promašenog i ispodprosječnog Death Proofa, Tarantino se vratio na pravi put i isporučio dosad najkompletniji film.
Čvrsta radnja raspoređena na tri odvojene perspektive, prati životopisne likove kroz alternativno zapisan kraj Drugog svjetskog rata.
Odličan tempo, fantastični likovi i orginalna priča, čine film vrijednim gledanja, te su napravili instantni klasik u žanru.
23-12-2009, 12:38
Dreamer Deceiver
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
ovo je jedan od rijetkih slučajeva kad se slažem s wekijem :D
Inače, meni je tarantino jedan od naj precjenjenijih redatelja današnjica, tako da me je ovaj film stvarno više nego ugodno iznenadio.
Pogledao Avatara.
Očekivao puno i dobio puno. Priča je više manje klišejna, no vrlo dobro je predstavljana te vas ( uz akciju ) drži skoro tri sata, a upravo tih tri sata prođu bez problema, bez boring par dijelova. Efekti su naravno priča za sebe, napravljeni su vrhunski, realno majstorski. I da, glazba je odlična.
Što se tiče 3d-a, on je također majstorsko izveden, pogotovo pri početku filma kad izlaze iz onog helića i doista imaš osjećaj da si ondje među svim onim ljudima. 8,7/10
23-12-2009, 12:41
Wizard
Ja sam pogledao moon, a ocekivao sam puno, a dobimo sam nedovoljno, prica je dobra, nije revolucionarna al je dobra, al sama obrada teme me je razocarala, ocekivao sam da ce to biti dublje, a promjenje u filmu se dogadaju prebrzo, a trebalo je to dosta bolje, ali isto je dobar film, pa mu eto 7/10 cisto radi Gertyja koji je dobro napravljen, i radi zanimljive bar meni ideje.
Duže sam vrijeme odgađao gledanje ovog filma. Nakon samodopadnog i prepotentnog Kill Billa, te apsolutno promašenog i ispodprosječnog Death Proofa, Tarantino se vratio na pravi put i isporučio dosad najkompletniji film.
Čvrsta radnja raspoređena na tri odvojene perspektive, prati životopisne likove kroz alternativno zapisan kraj Drugog svjetskog rata.
Odličan tempo, fantastični likovi i orginalna priča, čine film vrijednim gledanja, te su napravili instantni klasik u žanru.
Wat?
Svidio ti se film.
A bas sam ocekivao neko pljuvanje.
Inace,onom Laudi treba dati Oscara.
23-12-2009, 15:28
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Inace,onom Laudi treba dati Oscara.
Tu ćemo se složiti. Previše je uvjerljiv i još više zastrašujuć.
23-12-2009, 15:30
Kid A
Kako je onog lika fino obradio na pocetku filma,bas scena za pamcenje.
Zakon film. Scene su predivne. Nešto onakvo u filmovima još nisam vidio. Ali na trenutke mi je znao biti dosadan, tako da je osmica.
23-12-2009, 19:33
Tsaя
Dajte mi recite šta ima od novijih akcijskih i triler filmova, pa da si pogledam !!!
23-12-2009, 20:33
hansi
Zombieland, Avatar, Inglorius Bastards, Law Abiding Citizen, 2012.
23-12-2009, 22:57
Kid A
Pogledao sam drugi dio Gospodara prstenova i imam par pitanja....
1.Kako je Gandalf ostao ziv i zasto je sad bijel,jel evoluirao kao neki pokemon ili sta?Vidim da se na pocetku nesto ne sjeca koje i sta je.
2.Sta je sa Smeagulom?Jel on shizofrenik;cesto prica sam sa sobom i jel onda onaj Golum drugi dio njegove podvojene licnosti?
23-12-2009, 23:01
Da_killah
1. dobio je exp kad je ubio balroga i skočio na novi level
2. da, shizofrenik je
23-12-2009, 23:04
Kid A
Mozda se cine kao nebulona pitanja ali ne zezam se.
Ozbiljno pitam.
23-12-2009, 23:11
Sgt. Bull
Pročitaj knjige. Jasnije će ti biti. Inače, dvica mi je najdraža, ima par pure ownage scena. Oću extended ver.
23-12-2009, 23:18
Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Mozda se cine kao nebulona pitanja ali ne zezam se.
Ozbiljno pitam.
U vezi Gandalfa pitaš stvar koja je previše opširna za ovako ukratko objasniti ako ne shvaćaš neke druge stvari (ima veze sa Istarima, intervencijom samog Eru Iluvatara i toga da Gandalf zamjenjuje iskvarenog Sarumana). Ukratko, LotR (da ni ne spominjem film) se kao takav jako, jako malo dodiruje kozmičkih sila i igrača koji su tu bili na djelu. Pročitaj Silmarillion i LotR knjige.
Extended verzije su prejake, iako ne sadržavaju ništa posebno što bi ne-fanovima moglo faliti (osim Sarumanov fireball u Povratku).
23-12-2009, 23:44
Windwalker
Opet sam pogledao The Two Towers.
Najveće filmsko epsko dijelo ikad (dobro, sva tri su megaepic, ali ovaj mi je najdraži).
10/10
Ovo je zadnji put da gledam ne-extended verziju.
Za pola godine ću ih opet gledati, i od onda prelazim na extended.
Jedva čekam, imam osjećaj da će to poboljšati savršenstvo.
23-12-2009, 23:58
Wizard
Neznam kako ljudi mogu viditi neko savrsenstvo u lotro filmovima, ni u jednom, jedva su prosjecni ako i toliko, a neka i ispod prosjeka padaju, jedino glazba i tu i tamo koja scena borbe malo spasi stvar, uzasno tesko u komadu cili film odgledat da ne premotavas...
I slazem se za Landu, stvarno odlicno odglumljeno, prva scena, ali i ona u restoranu da ne spominjem :)
24-12-2009, 00:00
hansi
Pa meni su sva tri filma epsko savršenstvo. Meni wow saka. Eto kako može biti. Nemaju svi isti ukus.
24-12-2009, 00:17
unknown
Ovo već neko vrijeme želim reći
mene od 3D bole oči, to je samo optička varka ništa drugo....To nije ništa novo... tako da avatar nije iznenađenje
24-12-2009, 00:30
Da_killah
wow je gfilm? wow, nisam znao
24-12-2009, 00:31
Raz
Pogledao prvi dio Into the Woods, gdje sve završava sa happy endom... sutra se gleda nastavak radnje. ^^
24-12-2009, 06:12
osvetnik_sch3l3
rock an' roular, prejeben film :)
24-12-2009, 09:25
Lord Ragnarok
pogledah avatar
vgg film
24-12-2009, 10:28
Herr Schnitzel
Avatar - s jedne strane imam čistu, besprijekornu vizualnu umjetnost, spektakularne prizore i kombinacije boja. Režija je solidna, ali ipak tu nešto fali. Od radnje sam očekivao da bude manje šupljikava, a likovi manje crno-bijeli. Htio sam priču koja nije samo SF verzija priče o Pocahontas. Film je solidan, iako ponešto neinspiriran: 7.5/10.
24-12-2009, 11:03
Sickmanno1
Jebeni Avatar...sad i ja moram u ZG da ga pogledam :D
Svi bruje o tome ko da je novi Titanik (lol)
24-12-2009, 11:05
Aral
Ja sam došao par puta u napast da ga po drugi put idem pogledat u kino...možda idući tjedan :)
24-12-2009, 11:24
Raging Bull
Nakon što sam malo pustio da se dojmovi slegnu , ima nekoliko dana da sam pogledao Avatar , film mi je bez obzira na jednostavnu i isfuranu priču možda i najbolji koji sam ikada pogledao .Malo teže riječi ali doživljaj je jednostavno orgazmičan .Gledao sam 2D a sada jednostavno moram pogledati i 3D .
24-12-2009, 12:01
v4MP1r3
na kraju cu otići pogledati avatar, i krepati od smijeha kak je los film. ne mogu ga svi hvaliti a da nitko nije rekao da je loš, NEMOŽE O TAKO
I IZ ANGRY
24-12-2009, 12:52
whiskey
Pogleda sam film koji ce vjerojatno bit nominiran za oscara ka najbolji film. Režiran od Clinta, glumili maestralno Morgan i Matt. Uz soundtrack koji zvuci ovako:
Pogodite o kojem se filmu tu radi :)
24-12-2009, 13:00
Da_killah
invictus
24-12-2009, 13:08
tigerija
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
na kraju cu otići pogledati avatar, i krepati od smijeha kak je los film. ne mogu ga svi hvaliti a da nitko nije rekao da je loš, NEMOŽE O TAKO
I IZ ANGRY
hahha i ja bi otišao pogledat, ali nemam novaca :( .