-
Re: Anime & manga everything related
@Raz
Mada ne mora uvijek biti high school setting, slice of life se usredotočava na živote "običnih" ljudi iz "normalnog" anime svijeta koji oponaša naš, što samim time isključuje animeje koji su u potpunosti u SF ili fantasy settingu.
... Iako neki slice of life animei imaju i SF & fantasy elemente u sebi, ako im je slice of life glavni žanr isti su uglavnom svedeni na minimum.
Ukratko, nije pitanje da li su događaji u životu likova koje anime prikazuje uobičajeni za njih, već da li su ti isti događaji uobičajeni nama. Jer onak, ako bi išli po logici toga što je likovima uobičajeno, onda je za pojmove likova u One Pieceu i taj anime slice of life. [Karikiram, jel.]S:)
-
Pa u svim navedenim se radi o "običnim" ljudima iz "normalnog" anime svijeta te su sci-fi i fantasy elementi svedeni na minimum i sasvim uvjerljivi. Kao što rekoh, S&W možda malo prelazi granicu, ali je ipak 70% animea čisti economy talk i putovanje dvoje ljudi po svijetu bez ikakvog guranja fantasy elemenata. Ne samo to, već je i izvedba karakteristična za slice of life anime.
-
Predator će pasti u onaj "Horo <3" kamp koji gledaju anime samo zbog nje. :)
-
:)
Inače, ova mi manga djeluje zanimljivo.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_01_cover.jpg
= Citat =:
Vinland Saga is set in Dane-controlled England at the start of the 11th century, and features the Danish invaders of England commonly known as Vikings. The story combines a dramatization of King Canute the Great's historical rise to power with a revenge plot centered on the historical explorer Thorfinn, the son of a murdered ex-warrior. The presentation and style of the series has been compared by reviewers to the more realistically grounded segments of Kentarō Miura's classic dark fantasy manga Berserk
edit: oh, tek sad vidim da je od autora Planetes. Čitat će se.:D
-
-
Online obično čitam sa mangafox-a i AnimeA. Iako rijetko čitam online, BakaBT i slični for teh rescue! :)
-
Ok, znam da su neki siteovi morali maknut sadržaj pa pitam, čisto informativno :) Btw. uposlio opet svoj MAL profil, moram napravit malo reda tamo ^^
-
VS je odlična, vidjeti ćeš. :)
-
Molim pomoć :)
Jel mogu igdje na internetu gledati DB anime,ali ne DBZ nego onaj prije toga gdje Goku još nema sina i gdje nema Saiyanaca?
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Predator će pasti u onaj "Horo <3" kamp koji gledaju anime samo zbog nje. :)
Nije da ju ne lajkam, ali da spadam u tu kategoriju jednostavno bi čitao hentaj doujine.
Nego, izašla je nova epizoda P&S! :3
-
= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Jel mogu igdje na internetu gledati DB anime,ali ne DBZ nego onaj prije toga gdje Goku još nema sina i gdje nema Saiyanaca?
Molim vaaas! :(
-
= Citat =:
= Citat =:
Molim vaaas! :(
probaj tu
http://www.watch-dragonball.com/
-
Daj objasni nabrzaka što je DB obični,što je DB Kai i što je DB GT?
Ja sam gledao samo DBZ.
-
= Citat =:
Daj objasni nabrzaka što je DB obični,što je DB Kai i što je DB GT?
Ja sam gledao samo DBZ.
DB je ono dok je jos mali,Kai je dbz,a GT nisam gledao
-
Fala puno na informacijama :thumbs2:
večeras gledam DB prvi put nakon 3 godine :cry:
-
O bokte kad prije je i novi Index izašao. :o
I NEEDZ MOAR TIEM!
-
P&S je bio urnebesan, valjao sam stalno. :)
-
Strgao sam se na scenu transformacije sa debelom Stocking. :rotfl:
-
HIGH SCHOOL NUDICAL!
Umro sam na debelu Stocking. :))))))))))))))))
Also:
http://b.imagehost.org/0369/Horrible...3_00_32_15.jpg
:rotfl:
EDIT:
-
Pogledao Ika Musume. Bolja epizoda nego što sam očekivao, baš me lijepo nasmijala. :)
-
I'M NOT FAT, I'M JUST BIG BONED!
-
Pogledao sad konačno i epizodu 11 Asobi ni Iku yo!
WTF is this shit. :pray:
Onak, way to go sa deus ex machina rješenjima.
Ali okej, kakva god radnja bila, barem je za promjenu ima.
EDIT: Also, epic fail na ideju da američka NATO vojska ima vojne vježbe usred Rusije.
... No, s druge strane, win na The Jameson SatelliteSreferencu, neočekivano~
-
Double post nyaa~!
"Muttley, don't just stand there! Do something!"
Hanna-Barbera će ih suditi Isuse. :)
Ehem, dovršio dakle Asobi ni Iku yo!
WTF WAS THIS SHIT?! :pray:
Nije da je imalo bitno, ali evo ipak spoiler tag:
Onak ne znam, kako je radnja u ovom animeu, i samoj zadnjoj epizodi bila all over the fucking place, to je nevjerojatno. Prokleta definicija randomnessa ono. Kao da su napisali 4-5 scenarija, ubacili ih u rezač papira i onda poljepili ostatke. Still, dajem im kredita zbog epic količine referenci na onak, sve ikad. I dalje ne kužim kako su na kraju uspjeli ubaciti i mecha fajtove u svemiru.
E ali. Glavni lik. ISUSE KRISTE. Tip dovodi tupavost male leadova na cijelu novu jebenu razinu. Onak, žena pred njim prokleto kaže da nema potrebe da se bore oko njega kad mogu svi zajedno imat orgije, a lik ono "O čemu vi pričate lol."
*facepalm*
Also, s onim lateks odijelom, definitivno je osvojio nagradu za najgej lika godine. ;D
Nisam očekivao da će postati nekomimi tho. Što mu pak dodaje i megabogatu loli u harem. >_>
Uglavnom... Dajem 6/10, zbog referenci, animacije, te činjenice da je jedan od rijetkih harem animea sa actual harem endingom. *Ups, spoiler!*
I zato što su mi suzile oči od količine randomnessa. Ne znam da li od smijeha ili od muke tho.
Odoh gledat Index.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
harem endingom
Ne. NE. NE MOGU VJEROVATI! :(
Nabaci neku harem ending slikicu da još malo bičam. :(
-
;D
Da, složile su se da će ga sve zajedno bariti! ;D
Ali ne, kraj je onak, totalni prokleti open end. Čak nije ni definirano što se točno sa negativcima dogodilo ono. For all we know, druga sezona je možda iza ugla.
Nije da im fali para.
-
Trenutno na 4. epki Sengoku Basare 2, zasad dosta dobro, valja kao i prethodna sezona :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Trenutno na 4. epki Sengoku Basare 2, zasad dosta dobro, valja kao i prethodna sezona :)
eee to moram pogledat, i prvu sezonu, hvala sto si me podsjetio.
-
Np, definitivno se isplati pogledat.
-
= Citat =:
Izvorno postao Sankaku Complex
Top 10 Anime Movies of All time
Japan’s top cinema rag Kinema Junpo has published a list of the best anime movies of all time.
The ranking, covering Japanese animation and arrived at by a panel of 67 film critics and other experts:
1. Lupin the Third: Castle of Cagliostro
2. Nausicaa of the Valley of the Wind
3. My Neighbor Totoro
4. Crayon Shin-chan: The Storm Called: The Adult Empire Strikes Back
5. AKIRA
6. Nagagutsu wo Haita Neko
7. [joint]
Urusei Yatsura 2
Taiyō no Ōji
The Tale of the White Serpent
10. [joint]
Summer Days with Coo
Summer Wars
Castle in the Sky
Grave of the Fireflies
With apologies to those expecting results in an easily comprehensible top 10 format.
As expected, Ghibli handily dominates the rankings, along with a number of classics from the last century.
Više-manje postam samo zato da Raza i Sonika konačno nagovorim da pogledaju Nausicaa-u. :P
EDIT:
So very, very wrong. >_>
EDIT 2:
Okej, ipak ne koliko ovo:
-
Dobro si me sjetio, zaboravio sam pogledati Fate/Stay Night film.
BARZARKA