Drek je igra.
Printable View
Drek je igra.
Drek=jedan od najboljih fpsova u zadnjih 10 godina.
Metro Last Light - nešto bolji osjećaj napucavanja nego prije. Atmosfera super, setting je baš kul, samo..ne znam,mislim da ću stalkera ić nakon ovog, ovo je ipak malo previše on rails, već sam dosta prošao a stalno si u igri s nekim praktički.
Počeo Dishonored
Enikejs, ok je. Sviđa mi se atmosfera, iako cijeli režim previše podsjeća na HL2. Borba je gg (fino nadograđena iz Dark Messiaha), jedino na momente dojam kvari previše retardiran AI. Vidi se da im je ponašanje bazirano na premalo skripti, uz kriplan osjećaj što im se događa u neposrednoj okolini. Ono, onesvjestim stražara, ostavim ga kraj nekog prolaza, lik dođe, stoji pola metra od njega i ne reagira.
Odlično mi je što ima nekolicina ruta i načina kako srediti metu što nosi posljedice oko toga što će se dogoditi kada trajno onesposobiš nekoga. Isključio sam inače kompletni HUD i quest markere, ostavio jedino health i mana bar. Tako sam fino prisiljen istraživati, a taj dio je dobro odrađen - ima dosta skrivenih prostorija, mogu se otkriti background detalji kroz pisma i notese te naravno traženje onih runa za nadogradnju magičnih vještina.
U svakom slučaju, ima dosta slobode u gameplayu i tko nije previše alergičan FPS view (i mane koje donosi) te standardno za ovakav tip igre kriplan AI, isplati se odigrati.
dlc-i su jos bolji, nekako su kompletniji a sama shema misija je bolje izvedena, s vise izbora u samoj prici
i daud je veci badass
The Escapists + caj
Odlicna igra.
Daj prestani žderat čaj sa smeće igrama.
LOL, pogledaj si sig pa onda sudi.
Baš je dobar Diablo 3 sa Reaper of Souls ekspanzijom.
A i ti koji imaš taj Warcraft u sigu.
Ma bjež!
I ono je Diablo. Neznalico.
U čemu je razlika?
u imenu igre
Call of Juarez: Gunslinger
Koji je kurac sa ovim crnim rubovima?
Inače gg igra, volio bi samo da ima više oružja.
Filmski doživljaj.
a čemu uopće fimovi imaju te crne rubove? kupiš novu veliku telku i onda četvrtina ekrana ode na blesave rubove
Super time force ultra
Super zabavan koncept.
Di je čaj?
Vedran ga natjerao da prestane pit čaj.
Popio sam ga puno prije :(
Znači, vrlo mali?
Ne.
To ti nema veze s aspect ratiom, već su baš ingame crni rubovi, neka njihova bezvezna fora.
Možda su mislili da je fora da izgleda ko neka stara, ofucana old west slika gdje su rubovi izblijedili.
No ne izgleda, jer je igra šarena i oštra te nema veze s prastarim, ofucanim fotografijama.
ma, mislio sam kad gleda filmove na velikoj telki, znam da u igri ne mozes.
bese ima tih rubova i u assassin's creedu, mada tek tamo nemaju svrhu
mogu, ali to u biti napravi zoom te mi odreže dio slike sa lijeve i desne strane, tak da radije onda gledam s tim rubovima
Završio sam Gunslingera.
Deadwalker ga je super opisao na HCLu i Steamu, pa ako netko želi nek pogleda.
Preporuka.
Sad duel i arcade. :D
Mene bi bilo sram igrati igru koja je Deadwalkeru odlična.
Totalno, broj skupljenih platina iz vrhunskih Ubisoftovih igara daje ti kredibilitet za komentar što je odlično.
Hehe, samo šta je MP3 super.
Ne nego je RDR super, MP3 prolazan, a GTA4 smeće.
Svejedno, skuži sarkazam u mom prijašnjem postu.
Sve je to super.
W3DR4N kaže da nije.