Slažem se sa Razaračem i McPingvinom. Majo, mo'š ti i bolje!
Printable View
Slažem se sa Razaračem i McPingvinom. Majo, mo'š ti i bolje!
zato kaj ste vas dvojica epitomi ljepote pa ste stalno okruženi desetkama?
@Gwin, nebitno. I da.
s tom profilnom FB slikom ti sebe smatraš neodoljivim? i da ćeš ekčuli moć birat? možeš bit sretan ak ti se pojavi žena s Majine slike i da ti priliku...= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ne moram biti etalon za nešto da to znam prepoznati.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Also, imam dobar smisao za humor, to me čini 10 kila lakšim.
lol,true
Pingvinče dragi, ti si u istoj situaciji kao ta ženska, pa nemožeš ništa govoriti. Još si ružan. Još si muško, što ti smanjuje jebabilnost za 8x.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=Četvrtasti kupus]Pingvinče dragi, ti si u istoj situaciji kao ta ženska, pa nemožeš ništa govoriti. Još si ružan. Još si muško, što ti smanjuje jebabilnost za 8x.[/quote:3b1fgdkc]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3b1fgdkc
:)
Cura ima koju kilu viška ali je komad i pol. Uostalom ljepota i seksipil ne proizlazi iz proporcija nego pogleda, govora tijela, mirisa i nekih drugih neobjašnjivih osjećaja. Uostalom manekenski tip žena je i tako proizvod modne industrije a znamo tko vlada tom industrijom.
= Citat =:
Izvorno postao šcer od SAVE BAĆIĆA
koju kilu viška ? simpa je u faci, ali na slici je fotošop i pol, izglancana je jako
u živo bi bila sasvim druga priča
= Citat =:
Izvorno postao flander
Kao i 99% cura sa ove teme. Ne treba ni pričati koliko ih ima plastiku u sisama, guzici, botox na licu, umetke u kosi, umjetne nokte i sto drugih čuda.
Stari moj, bejzbol palicom ih odbijam sa sebe. Da samo znaš kako je to, debeli internet ratniče!= Citat =:
Izvorno postao Gwin
a gle.. nemremo se nas dva mjerit..
ja imam svoju gravitaciju. jednom kad uđu orbitu gotovo je
Kad uđu u orbitu, onesvijestiš ih i u svoju jazbinu jel? Treba mi poduka iz toga :D
[quote=Četvrtasti kupus]Pingvinče dragi, ti si u istoj situaciji kao ta ženska, pa nemožeš ništa govoriti. Još si ružan. Još si muško, što ti smanjuje jebabilnost za 8x.[/quote:2eq0zq8f]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":2eq0zq8f
sick burn, Mirko
Aww, hvala :) <3
Btw, kad Pingvin dolazi online da znam dokad mogu egzistirati?
:*= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
mirko ukinili su ti register botun sta ces sad lol
lol
lol
lol
[quote=croat1gamer]= Citat =:
Izvorno postao Četvrtasti kupus
[/quote:438qbkec]
Jebote umro sam od smijeha al fakat ahahahhaah
Svaka cast
= Citat =:
Izvorno postao hansi
Hasni, u koju školu ideš?
Uuu hasni aj reci mu, da te prebiju ko picku!
>škola
le xD
Zanima me stvarno :)
bas cu ti rec moje osobne podatke, jos ces me nac, otet i silovat, znam ja kakav si ti razbojnice, sve su mi rekli
i jos mu je ime mirko za dodatni fear factor.
Dođi, dat ću ti bombona, nemaš se čega bojat...
ima nešto i u glavi
Malo ovih od 30+ ...
http://www.zaslike.com/files/jh0dcyv8g5j9sex85umr.jpg