uff pogledo Onizuku i sad mi je zao sta je gotovo
stvarno mi se dopao anime i dajem mu bez ikakvog premisljanja 10
Printable View
uff pogledo Onizuku i sad mi je zao sta je gotovo
stvarno mi se dopao anime i dajem mu bez ikakvog premisljanja 10
http://www.mangastream.com/read/one_piece/56751021/1
:pray: :pray: :pray:
... I onda sam ja zaluđen ovim ili onim.
Inače, izašla je nova epizoda Ika Musume~
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Who gives a shit about that XD
Who gives a shit za 143142525364326 chapter/epizodu/side story/kurac pička whatever mutavog repetitivnog shonen fajting serijala? Bilo kojeg?
... Previše ljudi, nažalost. >_>
Unknown
http://i55.tinypic.com/op5y6t.jpg
VS.
Predator
http://i54.tinypic.com/n63ls0.jpg
GOGOGO!
Predator naporan si vise.
Nikog nije briga ni dok ti pogledas neki sugavi anime koji se sastoji od 432453654 provokativnih poza klinki od 12 godina i onda postas svoje dubokoumne dojmove o toj epizodi.
@Raz
Lolne, battle maho shoujo animeji su totalna lošost. A i onak, da moram birati, radije bi bio na strani cure u gothic lolita obleki. :)
@Kalhant
Lolne, ja samo svoje ponašanje prilagođavam unknownu koji ima naviku u random trenutcima svake 2-3 strane srati po svemu što se njemu ne sviđa.
Inače onak, ja priznajem da je dobar dio slice of life/comedy animea koje pogledam mutavost bez ikakve trajne vrijednosti, ali loše mi je kak vi ne vidite da su vaši shonen fajting animeji isto to.
Jer ono, ako se u mojem slice of life stalno ponavlja ovo [ne nužno istim rasporedom]:
1)comedy scena
2)romance scena
3)FANSERVIS JEJ [Iako lol, već duže nisam ozbiljno pratio nekaj što forsa fanservice.]
... Isto se tako u vašim fajting OMG SO GAR mutavostima ponavlja ovo [ne nužno istim rasporedom]:
1)novi enemy/misija
2)level up!
3)OMG EPIC FAJT SCENA [Što je također svojevrsni fanservice, jer kao što ja idem <333333 na neki random moe trenutak, tako vi svršavate kad xyz lik baci xyz novi SUPA POWAH sa shiny vizualnim efektom drugačije boje neg prošli put.]
I tako cijelo jebeno vrijeme u krug, ALI NE, to je zakon divota umjetnost dok vam je slice of life smeće za drkađije lol.
Samo, moji mutavi slice of life animeji imaju nešto što vaše fajting mutavosti nemaju. Prokleti kraj.
EDIT: Also unknown, još mi nisi odgovorio koji vrag si mi slao PM da random lika s drugog foruma šaljem u tri krasne. :?
Ane, gledace se :D= Citat =:
Izvorno postao Raz
@predo - ma samo zamijeni magical girl/slice of life i post-Evangelion/shounen i to je to.
Što se tiče magical girl animeja
:D
@Kid A - još samo fali zdijela kokica. ^^
Nemoj pokušavati shvatiti njegove PM-ove, samo će te glava zaboliti. :(= Citat =:
EDIT: Also unknown, još mi nisi odgovorio koji vrag si mi slao PM da random lika s drugog foruma šaljem u tri krasne
Ma vidimo, ali to su ti kao i trash akcići B-kategorije, jednostavno ih volimo :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pa da to je ipak bolje ono... Ne možemo objasnit zašto, ali ipak je, kontaš? Ono.
:(
Ista jebena rasprava ko da ideš uspoređivat, neznam, romantične komedije sa Rambo-style akcićima. Ne, nisu bolji jer imaju klanje i krv i veliku facu koja ubija pripadnike azijskih zemalja, niti je testosteron argument. Kad odabereš određenu vrstu klišejnih neorigalnih serija/filmova u kojima guštaš, jebeno šuti i guštaj.
Parodije se ne računaju hurr durr. I P&S je prije pr0n neg maho shoujo. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
@Kostolomac
Lol, ja nemrem smislit b-class akciće. >_>
@Sonic
nisam rekao da je bolje. Bilo bi glupo da svi imamo isti ukus, jelda?
Ali mi je ipak glupo kad se ljudi koji većinom gledaju samo jedan tip animeja sukobljavaju sa: "OMG tvoje je sranje, moje je super!"
Ovo govorim generalno da se nebi uvrijedili. I zapravo se posve slažem sa tvojom zadnjom rečenicom.
@Predo
pa zato i voliš slice of life itd. a ja volim blood/gore/violence. Ukusi, jel? :D
post evangelion? objasnite mi, donekle kuzim, al pls :(
heh zanimljivo kak ste se podijelili
Ja mogu gledat sve sam da je dobro
Mogo bi sad na Spice and Wolf 2 (mislim si BD relese nabavit)
= Citat =:
Izvorno postao hansi
@predo - Znam. :)= Citat =:
Izvorno postao Wikipedia
O kvaliteti se može raspravljati gledajući na pojedinačnu seriju, no ne i za cijelokupni žanr. Vjerojatno i sam shvaćaš da si svojim "magical girl fuj to", izjavio nešto slično kao i unknown. Zapravo, sad samo bezveze pametujem jer nemam ništa pametnijeg za napisati >:D
Kasnije provijerim novu epizodu squid girl.
Hellsing Ultimate mi je prvi na popisu najdražih animea. Toliko o tome. :)= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
@Raz
Slažem se s ovim za pojedine serije, ali kad smo već upali u tešku generalizaciju, mogu si dopustiti i izricanje takvih nekih stvari koje su više-manje opće poznate i veoma raširene, naprimjer da su fajting animei repetitivni, da slice of life/harem animei imaju mutave glavne likove i slično. Ono što želim reći jest da svaki žanr ima svoj sijaset učestalih mana, ali retajno je samo na osnovi istih suditi o svakom primjerku pojedinog žanra.
Što se tiče same maho shoujo priče, ponavljam- generalizacija. Jer u neku ruku i Kannagi je maho shoujo pa ju obožavam. :)
Budem i ja pogledao Lignju kasnije.
Double post de geso!
Pogledao novu epizodu Ika Musume de geso!
"And that yellow animal, its the first time I've seen something like that...!"
Umro sam de geso. :rotfl:
Also:
Awsum editing de geso!
One Piece i Naruto chapteri su vani. Također, došao je i novi Shippuuden, neznam jel je filler, nisam još pogledao.
Sta znaci izraz "slice of life" za anime?
A ono, everyday life, događanja u životu, u biti jedan dio u životu nekog charactera i tako to, imaš neke poprilično zanimlje anime na tu temu. I sam znam pogledat pokoji, da se odmorim od svih ostali žanrova.
Nesto kao American Splendor, znaci
trenutno mi je najjaci "slice of life" GTO definitivno
Meni su Spice and Wolf, Planetes, House of Five Leaves i Nodame Cantabile trenutno najdraži iz tog žanra. :)
kakva je druga sezona Spice-a= Citat =:
Izvorno postao Raz
btw evo jedan gif koji sam nasao : )
http://d.imagehost.org/0184/1287761062619.gif
Ako je Planetes slice of life ja sam pohana kokoš. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
EDIT: U biti, jedino što je tu slice of life je Nodame Cantabile. Jer ono, iako svi navedeni animei prate daily life svojih likova, ako ćeš to tako opširno definirati onda je sve ikad slice of life. :)
Inače, si pogledao Lignju? :3
Onda si ti pohana kokoš. :)
Planetes i je najveći slice of life svih navedenih, jer jedino što i radi je praćenje života skupljača otpada u svemiru. "Radnja" se ubacuje tek predkraj svega, no i to je napravljeno tek iz perspektive likova, bez dubljeg ulaženja u odnose između država. Vjerovao ili ne, slice of life ne mora nužno biti smješten u klasičan school setting. Spice and Wolf najviše pleše na granici, no barem je djelomično slice of life.
Nisam još, danas sam bio zauzet sa 20th Century Boys i Amanchu.
Na razini prve, barem po meni. Ima više romanse i economy talk-a, a manje lova na Horo. Najprije pogledaj OVA epizodu koja je smještena između prve i druge sezone. Nije nužno za pogledati, ali je fora. :)= Citat =:
Izvorno postao Bikar
jesam vec... : )= Citat =:
Izvorno postao Raz
[Ayako]_Wolf_and_Spice_-_06_[H264][1280x720]_[3E79F503].mkv
[Ayako]_Wolf_and_Spice_-_08_[H264][1280x720]_[5117FECD].mkv
valjda sam 5 min gledo u ovo i nist mi nije bilo jasno pa sam iso u potragu
skidam hd prve i druge sezone za "arhivu"