A GTA4 je igra godine ako ne i više od toga.
Printable View
A GTA4 je igra godine ako ne i više od toga.
GTA4 može biti GOTY samo ako je 57BC ili to stoljeće.
Bolje ikad nego nikad.
S Windwalkerom i Nikom se ne raspravlja, samo ih se ignorira.
Počeo jučer Transistor.
Bastion mi nije legao, no ovaj puta je sve na svojem mjestu - SF atmosfera rula bogove, soundtrack ju prati u stopu, a gameplay je fino posložen budući da je Transistor taktički mnogo smisleniji s više opcija. Zadržan je onaj naracijski pristup Bastiona, no ovaj puta nije to u vidu nekoga tko komentira tijek radnje, nego je riječ o suputniku koji nijemog protagonista mijenja u dijalozima i monolizima (i nije to tek tako, poduprijeto je radnjom). Enikejs, za sada vrijedno love koju sam dao.
Ne vjerujem ti.
Idem plakati u kut.
Igram Sid Meier's Pirates!
Droga.
kako to sto igra ima zombije i katakombe znaci da se trudi da bude ozbiljna?
hejt je zbog atmosfere, smislenu pricu originala su zamenili potpuno apstraktnim okruzenjem. original se zavrsio s cliffhangerom, i umesto da njega razrese, remedy je napravio igru koja je po pitanju price koja treba da dopuni alan vejk univerzum potpuni filler.
sem toga, kod originala mi se svidela raznovrsnost (uprkos tome sto mnogi pricaju da je igra neraznovrsna) - prvo radis jednu stvar, pa drugu, pa trecu, pa cetvrtu, pa drugu, pa prvu, pa petu i tako dalje. u american nightmareu je sve jedno te isto. uglavnom, zabavio sam se, ali daleko je to od vanile
kakav cliffhanger kraj u alan vejku?
ne secam se tacno, ali evo dela poruke koju sam napisao pre nekoliko godina:
Mogu da zamislim kako su se osećali igrači koji su igru završili na Boxu bez DLC epizoda - sigurno su imali lošiji utisak, jer su dobili cliffhanger, kad Alan shvata da se suočio sa delom problema, ali da demona ima još (it's not a lake, it's an ocean).
nisam ni ja odigrao dlc
ako se dobro sjecam napisao je sebe da ode rjesavat probleme u stvarnom svijetu dok je on ostao dovrsit pricu na dnu jezera, i tu se prekida
mislim, mozes si sam zamislit daljnji razvoj ako imas imalo maste, osim ako se sve ne razrijesi u tom dlc-u
a i danasnja publika bi da im se sve servira gotovo
Ta bi jedina mogla imati neku priču i ne tako iritantne likove.
Al neću je igrat jer bi onda morao gledat sve te crtiće, a ne da mi se.
e kad bi Ubisoft zaposlio sposobne pisce da naprave dobru priču i zanimljive likove ovaj Far Cry 3 bi stvarno bio odlična igra...
http://store.steampowered.com/app/270550/
igro netko ovo? 0.67€ a u zadnje vrijeme mi se bas igraju survival igre, ali reviewi su ocajni
Ne igram, ali mislim da naslov sve govori.
Cijena također.
podsječa na crimsonland na trenutke, samo not as good
The Walking Dead Season 1-
prešao drugu epizodu. Trenutno 4/10. Za sada je W3DR4N u pravu što se tiče ovog naslova.
Dont starve.
Caj ujutro + ovo. Fino.
Lažeš.
Ne lazem . Odlican je caj.
Fora je don't starve, ali me svaki put ubiju bestije koje dođu nakon par dana ili ostanem bez hrane. Igra je čisti survival bez zajebancije.
Kupio Minecraft premium. Nemam pojma ništa o igri, al ono baš ništa. Znam samo da je grafika na kvadrat, da ima ogroman svijet i da igraju autisti. Ćemo da vidimo :)
Ta igra mi je bila pojam, ali s vremenom su svi updateovi dodavali hrpu sadržaja koji mi iskreno i ne leži, ne znam. A i prođe te kreativnost, jebiga.
Minecraft je tip igre u kojoj ulazes trud za malo zadovoljstva , baš ono sjećaj da potpuno trosim vrijeme kad ga igram, nisam mogao nastaviti nakon par desetaka sati
Bioshock 2
U biti ista jedinica, ali u svakom segmentu malo bolja i malo manje iritantna.
Pokušavan igrat Fallout 3, ali je stvarno šlampav i nezanimljiv.
Dokle si došo? Ja sam gotov manjeviše sa Megatonom i okolicom, i jednostavno mi se više neda. Ali odigrat ću jednom jer svaki dan vidim da netko na Redditu nahvali igru pa mi hype skoči odmah.
Nisan puno, taman san namistija satelit onaj i vraćan se kod Three Doga. Ne znan, u NV mi je bija gušt lunjat okolo i istraživat svašta, ovde mi se baš ne da. A i one podzemne su ubi bože jednolične i dosadne.
Bethesdine igre možeš igrati cca sat vremena prije nego li počneš umirati od dosade.
Je, tak sam ja igrao Skyrim u segmentima po 3 i pol sata i još mi nije bilo dosta, al sam morao raditi pauze zbog zdravlja.
A o Morrowindu davno prije da ne pričam.
Znamo da si loš, ne moraš nam to isticat.
Kakva ti je Ninja Maloki?
Krenuo danas The Incredible Adventures of Van Helsing s burazom u coopu i na kraju smo igrali skoro 4 sata u komadu...igra je prilično dobra u ovom Complete Pack izdanju jer su dodali klase dok je prije valjda bio sam Hunter, valjda su bili pritisnuti rokovima i premalim budžetom...u biti nemam bitnijih zamjerki zasada...tko nije uzeo ovaj novi Humble Bundle - isplati se samo zbog ovog...
Kasnije je loše kad nekakvu kanalizaciju braniš kao tower defence. Sve ostalo super.
Prešao Shadow Warrior. Prosječan FPS sa katanom. Boss fajtevi su dobri dok ne dođeš do drugog bossa i skužiš da je sve rađeno na isti kalup. Jedino što mi je drago je to što te igra ne vodi za ručicu pa sam napokon dobio mogučnost da se izgubim na pet minuta dok ne nađem switch koji treba stisnuti. Skillovi i upgrade sistem je fora. (Brate možeš upgrejdati sačmu da posramiš i Serious Sama sa njom.) Sve u svemu nije loše...
Derem po Arcanumu trenutno. :pray: Opcije pršte na sve strane... ne znaš gdje bi se okrenuo, šta bi radio, s kojom toljagom bi mlatio, koga bi poštedio, a koga zeznuo... XD
Shadow Warrior je jedan od najboljih fpsova u zadnjih 10 godina.