Thermae Romae live action film, nice. :)
http://blogofthenorthstar.com/wp-con.../01/lucius.jpg
Jest da glavni glumac nimalo ne sliči liku iz animea, ali ako zanemarimo to... moglo bi čak biti zabavno.
Printable View
Thermae Romae live action film, nice. :)
http://blogofthenorthstar.com/wp-con.../01/lucius.jpg
Jest da glavni glumac nimalo ne sliči liku iz animea, ali ako zanemarimo to... moglo bi čak biti zabavno.
Naravno.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Zadnja epizoda Mouretsu Pirates je bila odlična. Konačno je prošao dosadnjikav dio sa "školskim izletom" i počelo pljačkanje luksuznih svemirskih brodova.
Also, ovo je prvi puta da vidim ljude koji se vesele kad ih dođu pokrasti i svemirske pirate koji su zakonski obavezni to napraviti ukoliko žele zadržati dozvolu. xD
Nema baš previše smisla za sad, ali whatever. Pretpostavljam da gusari nisu jedini koji profitiraju od svoje male predstave.
Zabavno je za sada, a pošto će anime imati 26 epizoda ima vremena da se kasnije pretvori u nešto ozbiljnije.
Pogledao sam famozni grave of the fireflies.
Bilo bi neiskreno od mene reći da film na mene nije ostavio baš nikakav dojam, no on je ipak zasjenjen pre velikom količinom patetike kojoj je jedini cilj gledatelju izmusti suzu.
Slažem se. Daleko od toga da je film loš, ali je definitivno precijenjen. Stvarno je teško nešto osjećati za likove kad je sam Seita kriv što mu je sestra umrla od gladi, a naposlijetku i on sam.
Tokyo Magnitude 8.0 > Grave of the Fireflies
žalibože tog vremena= Citat =:
Izvorno postao hansi
Da, bolje mu je da gleda moe i yaoi.
Pa na isto mu ga dodje.
Neznam koja to yaoi serija ima 500 epizoda. Moe možda neke dječje.
Nemoj se pravit pametan frende.
Evo zanimljiv je Ai no Kusabi i kažu da je odličan, sigurno će ti se svidjeti.
Možeš pogledati i Gravitation za malo smijeha, nije loš.= Citat =:
On planet Amoi, a great society has developed, creating a computerized city called Tanagura, ruled by supercomputer Jupiter. The populace is almost entirely male and is based on hair color; silver and/or blonds are the elitist, ending with dark/black haired as the bottom of society, often known as "mongrels". Blondies keep "pets", young boys kept for a few years, especially made for performing sexual actions for the Blondie's voyeurism entertainment. Blondies aren't suppose to keep pets for long or interact sexually with pets, but one blondie named Iason Mink has kept a pet named Riki, for years and is rumored to sleep with him. Iason refuses to let go of Riki, even with Jupiter's disapproval. Riki fights with his emotions and society problems, unable to decide what to do about his old friend/lover Gai (Guy) and their gang. Iason is obsessed with keeping Riki, and Riki doesn't know what to do; fight against him or surrender to him.
dobar je i bocu no pico
)
Nije loš za fap.
FUCKING BOKU WAS HIS NAME NIGGA
5 centimeters per second
nisam nesjecam se od kad zaplakao
pičko
Odgledao jučer Afro Samurai u šutu. Ima stila 8)
naljepši anime koji sam u životu pogledao, priča s kojom mogu relateat, i to dosta, i onda još na kraju one more time= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
neznam, možda sam previše naglo reagirao, ali ništa me ikad nije ovoliko pogodilo, neznam zasto ovo nisam ranije pogledao
prelijep je anime, hvala Predi na preporuci ^^
also, kako mrzim ljude koji jednostavno moraju spoilat sve sto pogledaju
taman pocnem clannad, odem na jedan jutub video i spoilam si cijeli jebeni anime
neznam, jednostavno neznam
Kloni se jutuba sine.
znam :(
Dobar je ovaj Daily Lives of High School Boys. :)
daj mi neke pocetne novele raz, ti se u to razumjes, katawa shoujo mi je bio prilično ok
Sengoku Rance iako nije VN jedna od najboljih igara ikad.
@Raz
Daily lives je stavio granicu visoko sa prvom epizodom, koju nikako da ponovo dosegnu peta epizoda dolazi blizu ali je ne nadmasuje. Ali ok je anime iako dobija mongo negativnih kritika po internetu.
@hansi
Nisam ti ja baš puno VN-a igrao, a još manje sam ih i dovršio (ne zato jer su bili loši, već zato što sam radio prevelike pauze pa mi se kasnije nije dalo nastavljati). :(
Yume Miru Kusuri, Utawarerumono, Umineko no Naku Koro niSsam djelomično odigrao, prilično su dobri.
Od onih koje sam actually završio bi preporučio Kaiki! Drill Otoko no Kyoufu. Zašto? Zbog čudovišta sa ogromnom bušilicom umjesto ruke i minigunom umjesto penisa koje te lovi i pokušava silovati... lolz. Yup, ozbiljan sam. Igra je kao neki treš hentai horor, sa pričom koja nema ama baš nikakvog smisla, ali ono što valja je gameplay: krećeš se okolo po golemoj vili, rješavaš zagonetke, sakrivaš se od monstera, a ako te uspije pronaći pokušavaš pokušaš ga ošamutiti pomoću raznih predmeta koji su ti nadohvat ruke, prije nego što on "ošamuti" tebe. Clocktower-like. Nikakva makljaža sa čudovištem, sakrij se ispod kreveta i nadaj da te neće naći tamo. Fora je što imaš tri likice za odabir, a svaka ima svoje prednosti i mane. :)
Od onih koje nisam igrao mi najzanimljivije izgledaju Sengoku Rance, Saya no UtaSi Kana ~Imouto~.
@System
Jest, prva epizoda je nekako najbolja bila. Nisam još 6. ep pogledao, to moram danas. :)
kakav je fate/stay night?
zanimljivo mi izgleda Yume Miru Kusuri, to bi mogo prvo čekirat
what has been seen
herp derp
Ovo mi je možda uništilo sve buduće pokušaje da gledam Hellsing.
Nooooooooooooo brijem da ću sad rikavati od smijeha svaki put kad ga budem gledao...= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Meni je bio dobar, prešao sam dva od tri storylinea (Fate i Unlimited Blade Works). Treći (Heaven's Feel) mi se nije dalo, pa sam ga samo pročitao na wikipediji. Ispadne čak i najbrutalniji ako me pamćenje služi :O= Citat =:
Izvorno postao hansi
sad cu rijesit yume miru kusuri, pa cu na fate/stay night
Inače, ne volim baš previše takve vokale, ali ovdje se dobro uklapa. Lijepa je pjesma. :(= Citat =:
Izvorno postao hansi
Podsjetilo me na ovo:
Gyo OVA je na animetakeu ako koga zanima. :)
Ja ću rađe najprije pročitati mangu, a ovo ostaviti za kasnije.
Hellsing OVA je subbana.
Zahvaljujem, nabavlja se.
Osnovna ideja i tijek radnje su isti, ali obrnuli su likove skroz tako da je sada ženska glavni lik i još neke poprilične promjene su napravljene.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nije samo animirana manga.
@Kostolomac
Zadnja OVA će biti predobra, ova je bila story dump pred finale. :)