-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
The Illusionist
10/10
Još jedan od genijalnih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme.
Sljedeći na popisu je The Fountain. :)
ovo je i meni vrhunski film... edward norton briljira... :D
anyways,
danas idem sa dragom gledati avatar u cinestar... i to 3D "verziju"... baš me zanima kako će to ispasti... vidim da su na forum.hr ljudi oduševljeni... nadam se da će biti mind-blowing...
-
Upravo se vratih s Avatara(gledao ga u 3d tehnologiji/karta malo manje od 50 kn).
Film je neopisiv, neću reći neopisivo dobar jer to jednostavno ovisi o ukusima, ali te metafore, insinuacije na vjerska, ratna i druga škakljiva pitanja, prikaz ljudske rase, ljudske pohlepe, muku i bol jedne rase ugnjevetane od druge, želja da se otrgneš od vlastitog tijela kad shvatiš koliko smo bezdušni, beznadni i duševno zaostali.
Koliko potencijala imamo, a koliko ih malo iskorištavamo u dobre/pozitivne svrhe, ljubav na jedan drugačiji način, povezanost sa zemljom u fizičkom i psihičkom smislu.
AKo ste voljeli Disctrict 9 zbog odgovora na pitanja koja nisu bila postavljena nametljivo(a na koji se znali odgovore), onda je ovo film koji ce te obozavati.
Naravno ima i negativnih elemenata, a to su one poznate Cameronove naivne/filmske scene koje ste vidjeli u svim filmovima, ali koje jednostavno smetaju u ovakvim umjetničkim djelima, ali moraju biti uvršteni zbog 98% publike koja bez takvih scena nemoze ici zadovoljna doma.
Ti sitni kompromisi naušturb mainstream publike su prihvatljivi, ali nekako odskaču od koncepta filma.
Eh i da, nebi to bio Cameron, a da ja nisam suzu pustio(ili mi je to zbog gledanja filma 2 sata i 45 minuta sa 3d cviksama na očima)
Uživajte
-
pitanje, dal ti daju plavo crvene naocale, ili one normalne prozirne ?
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Upravo se vratih s Avatara(gledao ga u 3d tehnologiji/karta malo manje od 50 kn).
Film je neopisiv, neću reći neopisivo dobar jer to jednostavno ovisi o ukusima, ali te metafore, insinuacije na vjerska, ratna i druga škakljiva pitanja, prikaz ljudske rase, ljudske pohlepe, muku i bol jedne rase ugnjevetane od druge, želja da se otrgneš od vlastitog tijela kad shvatiš koliko smo bezdušni, beznadni i duševno zaostali.
Koliko potencijala imamo, a koliko ih malo iskorištavamo u dobre/pozitivne svrhe, ljubav na jedan drugačiji način, povezanost sa zemljom u fizičkom i psihičkom smislu.
potpis od A do Ž... bio sam sa curom, i iako ona nikako ne voli bilo što iole povezano sa SciFi tematikom, film joj se sviđao... osim što je mind-blowing gledati ga na velikom ekranu i još tome u toj 3D tehnologiji, nosi vrijednu poruku... ne znam zašto ali uvijek me takvi filmovi nabriju... uvijek se sjetiš kolko ljudi kroz ljudsku povijest patilo zbog nečije pohlepe i neosjetljivosti, i koliko ih još danas pati...
i da, i meni su se zasuzile oči... vjerojatno od naočala... :)
jedino mi je sranje pauza od 15 minuta... mislim, ako ne mozes pogledati film od 2.5 sati u komadu onda kvragu...
edit: @ norther: prozirne...
-
Ja ga idem gledat sutra sa ženom u 22.15 u Avenue Mall, jedva čekam :pray: Al idem gledat 2D, ovo sa 3D mi je bezveze.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Al idem gledat 2D, ovo sa 3D mi je bezveze.
ja sam isto mislio da će biti bzvz, ali iznenadilo me... ima 10ak scena u kojima stvarno vrhunski možeš vizualizirati tu dubinu... posebno su dobre scene unutar kokpita letjelica pa pogled koji se pruža prema van... stvarno kao da sjediš u tom kokpitu... ludnica
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
potpis od A do Ž... bio sam sa curom, i iako ona nikako ne voli bilo što iole povezano sa SciFi tematikom, film joj se sviđao... osim što je mind-blowing gledati ga na velikom ekranu i još tome u toj 3D tehnologiji, nosi vrijednu poruku... ne znam zašto ali uvijek me takvi filmovi nabriju... uvijek se sjetiš kolko ljudi kroz ljudsku povijest patilo zbog nečije pohlepe i neosjetljivosti, i koliko ih još danas pati...
jedino mi je sranje pauza od 15 minuta... mislim, ako ne mozes pogledati film od 2.5 sati u komadu onda kvragu...
Nama nije bilo pauze, na trenutak se zacrio ekran, i onda se čuo žamor iz publike i onda se nastavila rola uz burno klicanje. Možda desetak sekundi ''mraka'' je bilo...
EDIT: od 3D scena zakon mi je ona na početku filma sa kriogenim komorama, i one puste 3D projekcije planova, napada, Globusa pandore itd. itd.
+ Uvijek sam imao nekako osjećaj da taj 3D efekt nekako olakšava gledanje filma, jer ti likove koji su u fokusu lagano ''zaobli'' tako da ti se oči fokusiraju(heheh) baš na taj dio ekrana i onad ti ne bježe oči i nema straha do propustiš neku scenu zbog toga što su ti oči zvjerkale po ekranu.
Eh da i trebalo mi je bar 15min privikavanja na naočale...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kolko je karta?
U Zadru 42kune, mislim da je u ZAgrebu malo skuplja 3D karta nego u Zadru...
-
Uf puno jebemu... Ok, tnx
-
Odeš u srijedu s frendom, to vam je 21kn svakom i bok...
-
Da, ak si na Tmobileu. Ma razmišljao sam i ja o 3D al sam već rezervirao 2D tak da ću to ić gledat. Inače i mene ubije ta pauza, možda mi se posreći pa je nebude bilo. Joj sutra ću se cijeli dan nabrijavat za film, a još kad izađe na dvd i blu ray...divota! Btw. mene će karta doć 35kn, odnosno 70 jer nas je dvoje.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, ak si na Tmobileu. Ma razmišljao sam i ja o 3D al sam već rezervirao 2D tak da ću to ić gledat. Inače i mene ubije ta pauza, možda mi se posreći pa je nebude bilo. Joj sutra ću se cijeli dan nabrijavat za film, a još kad izađe na dvd i blu ray...divota! Btw. mene će karta doć 35kn, odnosno 70 jer nas je dvoje.
Nemoj previše da opet nebudeš previše očekivao, film je prva liga, ali samo pusti da ide svojim tokom. Eh i da zanemari efekte i obrati pozornost na sitne aluzijice i igre riječima xD
Npr, ''every time someone is laying on something we need, we call them an enemy and bomb the shit out of them'' :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Npr, ''every time someone is laying on something we need, we call them an enemy and bomb the shit out of them''
pa nije baš sitna i teško primjetna aluzija, i dijete bi shvatilo :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Npr, ''every time someone is laying on something we need, we call them an enemy and bomb the shit out of them''
pa nije baš sitna i teško primjetna aluzija, i dijete bi shvatilo :(
Ta je najupečatljivija, ali ima masu onih sitnih na vijetnam, afganistan, indijance,religiju itd itd...
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
ne moraš imati osobno t-mobile, moze i netko drugi poslati poruku za tebe... od kad je to uvedeno često idem srijedom u cinestar u zagrebu sa curom i uvijek u pola cijene, a oboje smo vipovci... :D samo dođeš tamo i kažeš broj telefona s kojeg je poslano...
-
Pathology
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...logyposter.jpg
9/10
Bolesno. :D
Odličan film, ali na nekim dijelovima mi je bio malo dosadan.
-
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
http://www.cracked.com/video_18123_5-mo ... iliar.htmlS
pwnage :fof:
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
http://www.cracked.com/video_18123_5-mo ... iliar.htmlS
pwnage :fof:
Zadnji sam znao da bude iz hrabrog srca, totalnosu slične scene xD. Ali ostalo mi nije baš neka usporedba... a doro sve je to marketinški trik,ta video ne.
-
Meni se počelo vrtjeti u glavi na normalnom prikazivanju od nabrijanosti, ako ga pogledam u 3D pasti ću u komu.
-
Jučer sam u školi po 5-6 put pogledao The Hangover,strava film :D.
-
meni je hitman sucko ni blizu igri :(
-
American Pie- The Book of Love
Lošija nego prijašnje 7/10
Bruno
LOL 8/10
-
Avatar taman u kinu (nije 3D, a ni ne treba mi).
Film mi je bio (pazite dobro) super (!).
-
Mozda imas predinfarktno stanje pa nisi pri sebi.
-
Pogledao The Bourne Supremacy. Odličan film, čista 10-tka. Sutra ću još odgledat posljednji dio trilogije. Jedva čekam :D
-
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Mozda imas predinfarktno stanje pa nisi pri sebi.
jedino logično objasnjenje.
-
Evo vratio se iz Cinestara, pogledao Avatar. Bez imalo sumnje najbolji, najljepši i najosjećajniji film koji sam pogledao u svom životu, nešto neviđeno. Ne vjerujem u boga i ateist sam ali od sada počinjem vjerovat u Jamesa Camerona i ovo remek djelo od filma. Lik je bog, klanjam mu se. Film je nešto neopisivo, čak mi je i žena ostala bez teksta a ona inače baš i nije na ti sa filmovima. Ovo mi je definitivno uljepšalo godinu. Svaka čast filmu!
-
Film je čisti svrš. Odoh spavat ko beba sretan :)
-
Ok,ovo uzimam kao preporuku.Cekacu da bude u kinima ovde ili DVD izdanje.....ali prije ovo prvo,mislim.