http://www.net.hr/2010/01/29/0126007.23.jpg
Printable View
HOĆU OVAJ GOSPODO :)))))))))))))))))))))))))))))
nemogu vjerovat :D
Na onaj 4chan :rotfl: .
edit:
damn
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos...5_103603_n.jpg
skužite lika :pray:
Šta? :?= Citat =:
Izvorno postao flander
Premršav? Previsok? Tenisice?
@ angel eye izgleda ko gotovac aka seljačina
Vidio sam gotovca u živo. Taj lik mu nije ni blizu.
:? Ma, meni ni blizu... kao Gotovac= Citat =:
Izvorno postao flander
:(
Jasmin? :D
Tek sad kad sam malo bolje pogledao, mislim da znam gdje je to slikano.
EDIT: ne.
Umm... koja je fora sa tim 4chanom? Lik je gledao mrtvaca na CR-u... so what? Ne kužim iz čega se tu ljudi sad imaju sprdat.
Mislim da zato što je taj CR poznat po trollanju, tj. mrtvac je fejk, a ovaj se usro pa je završilo u novinama. Uglavnom, iztrollali su 24sata xD
A tako... Pa dobro, ne moraju svi znat da pojedini retardi na tom CR-u trollaju ljude. Ne znam, meni je to sprdanje sa "neukaljanom internet nevinošću" tog čovjeka žalosno.
Pa da.
Baš to.
To što čovjek nije na tom retardiranom 4chanu ili nekim forumima i što ne trolla, ergo ne shvaća, neznači da je glup.
I nipošto mu se nije za rugati, napleskao bi one tamo.
Zamisli ti na cesti vidiš nepomičnog čovjeka oblivenog krvlju, usereš se i zoveš policiju a ispada se zajebavaju i stavio boju.
I onda ispadneš retardiran jer nisi znao.
Mislim stvarno, neznam što da kažem, neki imaju tako bolesne poglede.
mirko dosadan si vise ili samo glumis
Taj lik koji se navodno usro je istrollo 24sata... ... daj ajde, lik mrtav hladan podbocio glavu na ruku, pito ga "hey man r u alive" i napravio ss... jako se zasro i zabrinuo za lika... mogo je barem odglumit neku WTF :OOOOOO facu...
Kako mi je zakon ta klinka, ona kolekcija slika iznad me uvijek natjera na smijeh :D
Tek sad vidio te slike... Kako zakon... :D :D :pray: :pray:
Ovo zadnje najjače! :rotfl:
Hahahahaha :rotfl: :rotfl: Lik ima 4 prsta :rotfl:
Umro sam na onu klinku, presmiješno :rotfl:
Pogledaj žensku lijevo.