da, skuzio sam
Printable View
da, skuzio sam
Jebemvammater, nije ovo anime thread.
Što trenutno radite i kako se osjećate?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
citam pingvinov post
i osjecam se kao da mi pingvin jebe mater
idem sada u temu sto ste danas spozdali da napisem da sam spoznao da ovo nije thread za anime
ovaj ili onaj?
Imate temu u jebenim animejima. GTFO.
to nije razlog da administrator svima jebe materSna javno
Je. Jer tko ima vise od 15 god i gleda animeje zasluzio da ga se vrijedja. Javno.
I imate temo animejima.
Brkati mladići.
bilo ko ko ima vise od 0 godinai ide na jebeni 9fag je zasluzio da ga se kastrira
hurr durr odrasli slikica forum pivica faks picke materine
odjebi ili nesto
S takvim mindsetom ti tesko da imas i 15= Citat =:
Izvorno postao Carp
hehe to su crtani za djecu sto gledaju samo oni sto ne jebu :fof: :fof: :fof:
Brkati mladići.
Kakav si ti kompleksaš :pray:= Citat =:
Izvorno postao goatze
Duke nemoj tako oteraces nove clanove
EDIT
jebemu nova strana
Oteraćeš Brkate mladiće koji ne jebu.
kako me u nevjerojatnim kolicinama boli kurac za tvoj ego, da ti sad pisem nebi do ujutro zavrsio= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Pricam iz onoga sto sam ja gledao. Uopce ne vidim sta tu ima toliko zanimljivo za gledat. Ali ni jedna stvar mi ne pada na pamet. :/= Citat =:
Izvorno postao xabaras
Gledao si Pokemone, YuGiOh i eventualno Naruto.
LOL.
iz toga sto tebi nije zanimljivo to sta si pogledao vjerovatno jednu epizodu necega si isao zakljuciti da treba javno vrijedat svakoga ko gleda anime
ja neznam, stvarno neznam
>brkati mladići
Pokemone kao dijete. I to je to. Prije god-dvije sam nesto gledao, linko je neko na forumu, i uopce nije zanimljivo ni gledljivo.
Interesantno kako u 4000 il kolko već postova nikad nisi napisao suvisli post u više od par rečenica, al glavno da ti je svaka druga replika u stilu "imam tak puno za reć al mi se neda pisat" lol= Citat =:
Izvorno postao goatze
= Citat =:
Izvorno postao goatze
WAT.= Citat =:
Izvorno postao goatze
/MOJE/nteresantno koliko me boli kurac za tvoje dubookoumne postove, iskreno mi nije stalo ni najmanje sto ce neko na forumu mislit o meni, pisem ono sto pisem i nije me uopce briga oces se ti osjecat uvrijedeno jer nisam napisao par recenica, ako sam tebe na ikoji nacin u tim postovima uvrijedio posalji mi pp i izvinit cu se/MOJE/
/NJEGOVO/ al glavno da ti je svaka druga replika u stilu "imam tak puno za reć al mi se neda pisat" lol" /NJEGOVO/
/MOJE/ovo ti bas nekuzim, ali uopce i mogu ti rec da mi je to stvar do ko je mi je najmanje stalo trenutno u zivotu, vise zam zabrinut za ratarsku industriju u mongoliji nego to sto ces ti mislit o mom jebenom postu/MOJE/
Sta si ti sad tu kvotao a sta je tvoje?
http://i.imgur.com/bJ8bv.gif= Citat =:
Izvorno postao EnGuardian
I stvarno si napravio multi acc samo da mozes pisat ovakve pizdarije? Strasno :/
Brkati mladići
Na idućoj biri me slobodno izvrijeđaj, more? :P= Citat =:
Izvorno postao Carp
tako je, brkati mladici
jebamvammater haha
Ne samo da cu te izvrijedjat, nego ces mi i cugu platit. :D
napravio sam multi acc jer me boz banao na 2 tjedna jer sam postao nesto smijesno u smiješne slike= Citat =:
Izvorno postao Carp