P.S. Vjerujem da nisam jedini koga ovo zanima, ali zašto se tako mlad deran poput tebe upetljao u politiku? Jesu li tvoji u familiji standardno nabrijani na politiku, pa si samo nastavio tradiciju ili si jednostavno sam jednog jutra odlučio krenuti tim putem, nadajući se da ćeš jednog lijepog dana biti u prilici da barem na kratko gurneš prste u pekmez i osiguraš si bezbrižnu budućnost?
Nitko doma nije nabrijan na politiku.
Nemam želje gurati prste u pekmez, imam želje učiniti ovaj grad boljim mjestom za život.
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
bit će zanimljiva "afera" kad jednog dana (mejbi) uspiješ u tom sranju i onda ti netko iskopa statuse. :P
Jedan od životnih ciljeva mi je promijeniti medijsku sliku u Hrvatskoj, tj. da se mediji počnu baviti bitnim stvarima. Vjerujem da je to Sizifov posao, ali ipak.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
The sliku :D
There's no such thing as bad press.
23-07-2013, 23:16
Niko Bellic
Re: Slike forumasa [PAZI THUMBOVI]SPart Deux
[quote=McPingvin_v2.0]
= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":2uomls5n
P.S. Vjerujem da nisam jedini koga ovo zanima, ali zašto se tako mlad deran poput tebe upetljao u politiku? Jesu li tvoji u familiji standardno nabrijani na politiku, pa si samo nastavio tradiciju ili si jednostavno sam jednog jutra odlučio krenuti tim putem, nadajući se da ćeš jednog lijepog dana biti u prilici da barem na kratko gurneš prste u pekmez i osiguraš si bezbrižnu budućnost?
Nitko doma nije nabrijan na politiku.
Nemam želje gurati prste u pekmez, imam želje učiniti ovaj grad boljim mjestom za život.
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
bit će zanimljiva "afera" kad jednog dana (mejbi) uspiješ u tom sranju i onda ti netko iskopa statuse. :P
Jedan od životnih ciljeva mi je promijeniti medijsku sliku u Hrvatskoj, tj. da se mediji počnu baviti bitnim stvarima. Vjerujem da je to Sizifov posao, ali ipak.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
The sliku :D
There's no such thing as bad press.[/quote:2uomls5n]
Nek ti je sa srećom, ali skoro svaki političar je počeo od poštenih namjera i na kraju ga je pokvarilo loše društvo.
24-07-2013, 00:47
McPingvin_v2.0
Kako da ne.
24-07-2013, 06:21
cham3leon
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Da, to će se dogoditi.
24-07-2013, 08:03
McPingvin_v2.0
They see me rollin'...
24-07-2013, 08:51
Bartuc
Kak si se uopće uguzio u politiku, nisam baš u toku ako si već pisao o tome. Volontiraš za neku stranku ili...?
24-07-2013, 10:03
Xero
On je predsjednik HDZovg foruma mladih.
24-07-2013, 14:01
Nodakim
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kak si se uopće uguzio u politiku, nisam baš u toku ako si već pisao o tome. Volontiraš za neku stranku ili...?
Učlaniš se u neku stranku ili njihov forum mladih i onda kada imaju neke akcije tipa ono dijeljenje kave ili anketiranje po trgu, se pojaviš i tak upoznaješ ljude dok ne doleti nešto gdje se možeš uguziti pošteno. Sve do tada je nekakvo ulizivanje i upoznavanje pravih ljudi.
Razmisljam da odem biti profesionalni Srbin u SDP-u jer je očito to dobar biznis i uvijek ima mjesta. S tim ljudima SDP uglavnom privlači umjerene Jugonostalgičare jer kao prikazuju da nisu ksenofobi, dok ih većina srpske populacije prezire.
24-07-2013, 14:21
Niko Bellic
Čuj ovog, profesionalni Srbin. Znaš li ti da Srbi ne postoje i da je to izmišljen narod koji je nastao nakon što su Turci pobili sve Hrvate koji su živjeli na području današnje Srbije i silovali im žene. Postali su pravoslavci samo zato da ne moraju nakon turskog poraza brijati brade koje su im služile umjesto ubrusa.
24-07-2013, 14:30
StormCr0w
:pray:
Slike forumaša...
24-07-2013, 15:16
McPingvin_v2.0
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nisam se uguzio nigdje :)
Početkom 2010. sam se htio aktivirati u SDP-u, učlanio sam se u stranku i Forum mladih (politički podmladak). U Forumu sam izrazito aktivan i trenutno sam član predsjedništva zagrebačke organizacije.
= Citat =:
Izvorno postao Xero
On je predsjednik HDZovg foruma mladih.
Samo je jedan Forum mladih, sve su ostalo mladeži :)
24-07-2013, 15:48
Neven <R>
Ane nećemo te ucjenjivati s post historyjem na forumu :D