Rula kitu. Igra je solidna u najboljem slučaju.
Printable View
Rula kitu. Igra je solidna u najboljem slučaju.
Lol, taman osvojio giveaway na SG :)))))
Fak it, morat ću preć još jednom.
Počeo sam jučer novog Tomb Raidera. Inače, nisam ništa osim WoW-a zaigrao nekih 8 godina cca jer sam uvijek imao slabi PC, a odnedavno imam novi i7 pa je vrijeme da se nadoknadi.
Samo da godišnji krene.... :)
Dobar je TR, jest da nije nimalo sličan prethodnicima, ali kao "moderna" akcijska avantura je okej.
Hitman Absolution, za sada je qurac od ovce. Disguise i checkpoint sistem su kriminalno loši, a ono bodovanje je u najmanju ruku retardirano. Zbog tog prerušavanja i intuicije igraš ko debil, a ne ko Hitman :(
No kako bilo, neću odustati, ipak sam je platio 25 kuna.
30 kuna
27kn.
Odustao za sada.
on topic, završio prvi Max Payne, sada igram drugi.
Mogao se počastit ćevapima za te pare.
Krenuo Gunslingera malo. Čist decent za sad, falilo mi je nekakvog kravarskog napucavanja baš, a Bound in Blood sam sažvako previše, što SP što custom pizdarije kojih ima na tone doslovno.
Portal, rula.
Nakon toga vjerojatno Gunslinger.
150 kn.
I vrijedio je.
(Bolji od npr. MP3 tisuću puta.)
Bio update. Došle nove igre.
Već se skidaju :D
Alan Wake. Treba preć nightmare.
Usput skinuo neku retro 6666 games kompilaciju pa to peglam. Kirby <3
da potpuno je drugaciji od predhodnika, nekako je moderniji. igra odlicna u svakom slucaju, malo baca na horor= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Platformanje je odlično, ostalo je bezveze i kvari dojam igre.
Počeo Gunslinger danas, brutala. Pravo osvježenje u propalom FPS žanru
s tim sto je pripovedanje u okviru stranica stripa mnogo zastarelo. gejmplej je i dalje vrlo dobar, samo kad bi maksove genijalne recenice upregli u prave medjuanimacije...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
U toj igri je naracija najjači element. Stripovsko pripovjedanje je odlično.
genijalne recenice su najjaci element. stripovsko pripovedanje je ogranicenje tehnologije. pokretne slike - bolje od nepokretnih slika, zato sto su mnogo prirodnije
Baš suprotno - naracija je najbolji segment te mi sada u dvojci baš nedostaje više stripovskih te samih opisnih sekvenci. Gameplay je naspram dvojke barem dva koplja lošiji.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Max Payne je baš dobar primjer evolucije gameplaya. Svaki sljedeći nastavak je sve dublji i bolji.
Meni je drugi Max najlošiji u trilogiji. I dalje dobra igra, ali lošija od jedinice i trojke.
Dvojka je po pitanju gameplaya neusporedivo bolja, al što se tiče priče, likova, naracije i štimunga, jedinica owna.
Al da, Weky ima point.
Pri svakom prelasku dvojke imam dojam da je mnogo kraća, neznam sad točno koliko traje.
MP2 možeš preć u jednom popodnevu.
cca 8 sati, 6 ako igraš nešto bržim tempom.
Which reminds me, svi kukaju kako su današnje igre prekratke, a Max Payne 3 još ima najdužu satnicu + MP.
Max 2 je dodao havok, ragdoll i puno bolji bullet time.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pričamo čisto o gameplayu i raznovrsnosti istog.
Po čemu je bullet time bolji, baš je imao lošiji filing jer je puno brži. Cijela Matrix furka nema smisla.
Bullet time se koristi za reload i kao takav je odličan. Nećeš valjda izbjegavat metke lol
Pa šta drugo, to je najzabavnije.