Izvorno postao marijanovic
Evo da dam prve dojmove.
- Naslon za dlanove je nikakv. Prekratak da bi bio koristan za išta.
- Zastoj na pola? Bump? Nema toga ništa, niš se to ne osjeti. Ak ja to s prstićima ne osjetim, kak bi tek neko ko ima čevape.
- Premekane tipke. Ak je ovo brown ni Black nije tvrd, čini se da je za mene MX Green. Ili možda trebam naviku.
- Hod tipki dobar, paše mi taman.
- Uvoznik je umjesto da zamjeni Y i Z samo pored slova nadopisao Z i Y. Fail.
- USB prolaz beskoristan. Loše mjesto za uporabu s ičime, osim možda s nečim što bi stalno bilo uključeno.
- Ono što sam mislio da će smetati - siva slova i naranđasti okvir - to je toliko diskretno da se ni ne primijeti drastično. Na videima izgleda puno gore.
- THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG perfektan kako bi i trebao biti.
- Osvjetljenje jako koristan fičer - vidljivost izvrsna. Šteta što HR simboli nisu također svjetleći.
- G-tipke još nisam programirao/podešavao tako da nemam pojma koliko je to korisno
- Dojam da brže tipkam već imam. Vjerojatno nešt subjektivno ili samosugestija.
- Djeluje m ida su kapice tipki nekako manje.
- Nisam još probao za gaming pa ne mogu reći kako se ponaša.
- Čin ise da sma ipak možda trebao uzeti CM Storm Trigger ili SS 7G - mislim d arazlika ne bi bila toliko velika naspram ove, a lijepo bih imao 200+ Kn više u novčaniku.
Znam da vam za sada po pročitanome djeluje da nisam zadovoljan, no varate se - mislim da ću biti i da jesam - jer na Media 600 mi se ne bi dalo ovoliko pisati.
Fora jeste. Moram priznati promjena se osjeti.