http://vukajlija.com/bekrija/
Dobar je sajt za mnogo rijeci iz slenga.
Printable View
http://vukajlija.com/bekrija/
Dobar je sajt za mnogo rijeci iz slenga.
Jesu li ovi google logoi (tzv. doodle) isti za cijeli svijet, ili svaki ogranak postavlja svoj doodle, ili kako kada? Npr. ovaj danas za Dan nezavisnosti, je li to samo za korisnike iz Hrvatske, ili za cijeli svijet?
@hacker: bekrija ti je seljački frajer koji cuga iz tamburaških pjesama
@Durin: samo naš
KK
Kenyi u još jednoj epizodi "Kako mi govorimo u Bosni, morate i vi u ostatku svijeta".
zast englezi imaju vesmasinu u kuhinji??? vidjeno u "my family", "doma iz snova" i hrpi drugih serija iz uk...
Možda je to mašina za posuđe?
s okruglom rupom i u njoj peru ves? mmmda...
Kako će netko znat, ako nema prijevoda? ^^= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
@Doggy
To da žena ne mora puno hodati vamo-tamo, a i da nema ispriku da izađe iz kuhinje.
Da ceo svet razume :D= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
And now for someting completely different:
Zašto na grafičkim šemama elektroni u strujnom krugu idu od plusa prema minusu? :D
jer je tako dogovoreno jos davno i radi neceg je to tako i ostalo.
dobar odgovor, al zast onda tak nije svugdje u svijetu???= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ovo sto je Lord rekao. Dogovoreni tehnicki smjer struje.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Zato jer su tako prije brijali pa je tako ostalo.
Pitam čisto zato jer je pakao objašnjavati 12-godišnjem djetetu zašto kad crta graf mora crtati nešto što je kontradiktorno onome što pokušava naučiti :D
rec mu jer su tako pametni striceki se dogovorili i tako mora crtati ako oce 2.
vise mu sa 12 godina netreba.
Mi još nismo toliko moderni.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Ovo za struju sam isto tako htio napisati, ali sam se bojao da nije točno i da ću ispast retaj. :oops: nama je profesorka rekla na početku godine da odlučimo kako želimo stavljat, od - prema + ili obrnuto, jer je totalno svejedno. Na kraju smo odabrali od + prema -. :D
Jos je lagano prokuzit samo + i - na tome.
Dodavanje kemije, redoks procesa i elektrolize = shit just got real.
dal vam se kad dogadja da neki pojam ne cujete jako dugo, i onda ga u dan-dva cujete dva il vise put???
Da, pogotovo kad pričam o nečemu totalno random, što ne spominjem gotovo nikad i u slijedećih 2 dana čujem pjesme o tome, spominju to u seriji i filmovima...
moguće da se radi o tome da inače ne doživljavam da se to spominje, a nakon priče primjetim :|
ja odma skuzim, recimo jucer u "bez vesla" je bilo dal medvjed sere u sumi, i danas na nl forumu yes, yes it does (vidi Smijesne Slike)
phew, dobro je, znači nisam jedini xD= Citat =:
Izvorno postao Doggy
http://chzmemebase.files.wordpress.c...ns-you-are.jpg
Zbog ovog se kenan brine!
Kolika je masa ili volumen prosječnog bistabila u radnoj memoriji koji se koristi za pohranu jedne binarne znamenke, i od kojeg materijala je izrađen?
imam li ispit sutra ili u utorak? xD
Sutra.
silikon.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
tezina uhm oko pol grama? xD
Uspio sam nać da bi najnoviji trebali bit negdje red veličine 0.1 um, s time da ne znam koja je onda debljina toga, a pretpostavljam da je od silicija.
Jer su ljudi jedan pol nazvali pozitivnim, a drugim negativnim i mislili su da ide od plusa prema minusu. Ono, logika, di ima nečeg ide prema nečem di nema.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Tek su kasnije skužili da su elektroni, koji su negativno nabijeni, ti koji jesu struja, ali je već bilo glupo mijenjati ono što silne generacije pamte tako.
sta trosi vise podataka za video chat msn ili skype?
Ovisi o kvaliteti video streama. Si probao usporediti settingse?
nemam skype al neki ljudi su mi rekli da on trosi manje. glupo mi je sad instalirat skype da bi otkrio da trosi vise\isto kao msn, svi ljudi koje trebam imaju msn
Ako deinstaliram Steam pa ga instaliram, hoće li mi ostati saveovi?
Mislim da moraš prebacit saveove negdje da ih sačuvaš, al' nisam 100 posto sigurna
Za Cloud save igre hoce
Imam i ja jedno pitanje za steam...da li igrice koje trenutno imam na account-u bi mogao mjenjati za druge?Odnosno ja bih htio Portal (jer sam ga vec presao i dosadio mi je) mjenjati za neku drugu igricu(sa nekim drugim covjekom koji ima igricu koju trazim)? Da li je to moguce?
ne
Igre koje imaš u lbiraryju tj u accountu nemoš mjenjat, al ak imaš gift kopije možeš na redditu i sl stranicama.