-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Skyrim Game Informer signed magazine up for auction
Are you the sort of person that displays subscriber magazine covers above his fireplace like treasured family heirlooms? Do you have a legitimate (and legal) way to acquire at least $260 in the next two days? Well, it's your lucky day!
In support of the Japan Earthquake and Tsunami Relief Fund, Bethesda are auctioning a special edition of the Skyrim Game Informer Issue, the first magazine exclusive of the new Elder Scrolls title, signed by the development team. One hundred percent of the proceeds go to charity, and you end up with an excellent piece of Skyrim loot.
You can bid here at the eBay page, but with two days left in the bidding you may need a little more cash.
In addition to earlier news, the voting on the Art of Videogames exhibition has been extended to April 17th, so make sure you get your votes in.
Bravo Bethesda. :thumbs2: IMO istu stvar su mogli napraviti sa pre-orderom, pa da za svaku kupljenu igru 10 posto ide u dobrotvorne svrhe.
-
-
OK, užas.
Daj pogle granu lijevo od Orka :(
-
ANe, ni u morrowindu to nije tak lose izglealo, al Kažiti su mi napokon onakvi kakvi bi trebali bit
-
= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
OK, užas.
Daj pogle granu lijevo od Orka :(
u faking half lifeu 2 koji je izašao 2004. godine drveće bolje izgleda... :(
-
Izgled grane je tako nebitan. To je donekle i plus jer igrat cemo glatko dobro-optimiziranu igru sa malo zastarjelom grafikom na našim 4 godina starim kantama. Fine by me:)
-
Ako već rade ZOMG SLIN SLIN grafiku, neka to naprave kako spada. Iritira me takvo fušanje.
-
Grana je užas, ali je zato deblo čisto savršenstvo... Zašto? ZAŠTOOOO?
Napokon Khajiit kakvog sam očekivao. Dugo vremena si razmišljam hoće li mi prvi prelazak biti sa tom rasom i bome mislim da hoće.
Samo mi je žao što ću ga najvjerojatnije u nekakvog barbariana pretvoriti iako su oni bolji za stealth klase.
O...M....G.... Ork je slijep na jedno oko. :pray: Daj mi još da si mogu i ožiljke stavljat po faci.
-
-
Ali... to je GRANA... Bar nije stablo stupac sa spriteovima koji se okreću okomito na perspektivu...
-
Ma jebeš to, glavno da borba bude dobra. Konačno da liči na nešto drugo osim bjesomučno zalijetanje u protivnike i mahanje mačem/bacanje spellova.
-
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ali... to je GRANA... Bar nije stablo stupac sa spriteovima koji se okreću okomito na perspektivu...
+1
Samo eto, malo je čudno da je deblo savršeno, a grana nije. Možda se teksture ne stignu učitati dovoljno brzo. (Singularity je imao taj problem).
-
Kad to izlazi i kakvi su zahtjevi? Ne da mi se citati cijelu temu.
-
Ork je sav neki drekast, al khajiit je sasvim oke.
-
Sci screenovi su napravljeni na X360... konzoli koja vjerojatno ne može izdržati grafiku kako treba. Nadam se da će PC verzija iskoristiti svoje prednosti
Također, još novih screenova:
I nešto novog infoa:
- You can learn dragon shouts by examining cave writings in the dragon language. (guarded by fearsome critters)
- atributi izbačeni
- No Persuasion wheel
- If you kill the arrow maker in a town, arrows will become much harder to acquire
-
Zašto su atributi izbaceni?! Loše loše..
-
Zbog Bartuca i njemu sličnih. :eyebrows:
-
Meni se baš sviđa.
Napokon Bethesdina igra gdje će likovi vjerojatno biti dobro dizajnirani.
A nažalost, sve kaj neki vide je nekakva grana koju nisam ni primjetio.
Šta ćeš, ima svakakvih ljudi.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Meni se baš sviđa.
Napokon Bethesdina igra gdje će likovi vjerojatno biti dobro dizajnirani.
ne gledas dovoljno pazljivo
-
Zato jer me takve gluposti ni ne zanimaju.
Sve kaj sam vidio je cool Orc.
I grafika je dobra.
Jedino gameplay ostaje upitan.
-
I grafika Autotrofnih eukariota
-
But it’s not just the engine that got a rewrite, oh no, Bethesda were keen to rework and streamline the attribute and skill system too, as well as the levelling up system. But why?
“You have the skills and then you have the three main stats, which is magika, health and stamina,” stated Howard as he gave some background to the new system itself. “In Oblivion you have your 8 attributes and then you have 21 skills... Now you have 18 skills and the 3 main attributes.”
“What we found is that all of those attributes actually did something else, so a fan might say, “You removed my 8 attributes!” and my answer is “Which ones did you want?” “I’ve got to have intelligence because it affects my magika!” “Well now we just have magika.” They all trickled down to something else so we just got rid of that. Now when you level up you can just raise your magika. In Oblivion you had to raise your intelligence, knowing that your intelligence raises your magika to cast more spells. We found that they all trickled down to some other stat.”
As you’re probably aware, the levelling up system has been tweaked somewhat in Skyrim as well. It’s now involves raising skill levels, which tie into the overall level itself.
“So what you do is: you’re raising your skills which are pushing you towards levelling up,” said Howard. “Then when you level up you get to pick a perk in those trees; and it’s like a standard skill tree, but they have requirements. Not just the one below it, but needing a skill value that’s high enough. What you tend to do is, you see a perk you like and then you say, I’m going to start using my sword more because I want that perk... but I know I need to get my skill up to pick it. That’s one reason that you level up faster.”
Yes, unlike Oblivion and Fallout, Skyrim is a 1-50 system, rather than a 1-25. However, the time to get from 1 to the end is the same... and no, we’re not insinuating there is a level cap either – there isn’t.
Okay, so there might be... According to Howard, there’s no level cap per se, but there might be a “mathematical” one.
“There’s probably some mathematical level cap, but like Oblivion, it’s just kind of however it works out. We don’t naturally set it. We do kind of balance this game... the levelling’s faster, so in Oblivion and Fallout 3, we kind of think of them as a 1-25 game; this is a 1-50, but what that means is that we just sped that up. It’s not like it’s going to take you longer, and because there are so many perks and the power really comes from the perks, we wanted to get you going faster. You level faster and then it slows down. I think the mathematical count is somewhere around 70...”
And no, there will be no athletic and acrobatic skills this time around either, so no running and jumping across The Shire like a bloody idiot.
Thank heavens!
Does that mean that players can mix and match a little more then and be more diverse, you know, rather than playing one particular play style and sticking with it?
“It’s up to you really,” said Howard, “You can spread yourself on all of those skills, but what happens is all of those perk trees have skill requirements, so it’s not like just picking this one. You have to have a skill of about 30 or 40, so if you want the better stuff, you’re going to have to put your time into those skills, but you can still... What it allows you to do is change your mind, more than anything else.”
Link na intervju:
http://www.xbox360achievements.org/news ... ining.html
Jako osiromašeno na prvi pogled što se tiče 'kompleksnosti', valjda će ti perkovi bit vrijedan nadomjestak svemu ostalom šta su izbacili.
-
Nema acrobaticsa? Nadao sam se mogućnosti izvođenja kul pokreta, skokova i sličnog...
-
= Citat =:
No Persuasion wheel
:thumbs1:
Ja se još sve nadam kako će staviti i intimidation wheel za zlikovce,a oni umjesto da dodaju zapravo sve više oduzimaju.
(Persuasion wheel je nepotreban ako cemo realno gledati, ali nije ni za baciti. (Pogotovo ako znaš što radiš. :D ).
-
Persusation Wheel je uništavao sav smisao Speechcraft skilla... certainly won't miss it
-
Da, ali kako bi Speechcraft dizao da nemas taj wheel. (Trebali su napraviti da wheel možeš koristiti samo jedanput na dan ili tak onešto, a ne cijelo vrijeme dok mu ne spustiš disposition. (A još i bribe imaš.)
I još jedna stvar u vezi onih skill bookova. Trebali bi staviti da skill book moraš barem "prolistati" do kraja kako bi dobio skill, a ne da otvoriš knjigu na prvoj stranici i PAF! Armory skill ti se poveca za jedan bod.
-
= Citat =:
Da, ali kako bi Speechcraft dizao da nemas taj wheel.
Slično kao u Morrowindu?
= Citat =:
I još jedna stvar u vezi onih skill bookova. Trebali bi staviti da skill book moraš barem "prolistati" do kraja kako bi dobio skill, a ne da otvoriš knjigu na prvoj stranici i PAF! Armory skill ti se poveca za jedan bod.
Beskorisno (big deal otvorio samo knjigu ili scrollao mišem do kraja knjige)... a ako nema oznake da si pročitao knjigu i fakat iritantno.
-
Nisam igrao, možeš mi objasniti kakav tip leveliranja je Morrowind imao?
Iritantno... kako za koga. Kad sam otvorio knjigu i dobio instant level odmah sam si zamislio klinca od 10 godina kako igra Oblivion, trci okolo i samo otvara knjige. Na moj način bi se bar pravi čitači knjiga na kraju i nagradili.
-
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ne, nije sve, ali ako ideš raditi ferrarija ne stavljaš na njega 13" čelične felge.
-
Persuasion wheel je bio jedna od većih gluposti, općenito ti mini gameovi su često game breaking.
-
-
Izgleda mi da će biti mnogo lijepog light armora.
-
Skyrim Legion oklop. Me gusta. Primijetite clipping kod ruke PC-a.
-
Našao sam na netu ovaj bogovski Skyrim wallpaper pa ne mogu da ga na podijelim sa ekipom :)
http://i.imgur.com/Dxvqtl.jpg
-
Dead, mislim da ti je taj vec bio, ali svejedno ga ne cini nimalo manje epic :)
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Persuasion wheel je bio jedna od većih gluposti, općenito ti mini gameovi su često game breaking.
Meni je to jedna od zabavnijih stvari u Oblivionu. :(
U Morrowindu je persuasion užasno riješen, ako ga nisi odabrao kao major skill nema šanse da počneš trenirat, osim ak ti se da klikat kojih milijun puta jel'.
I po ovom textu sa prošle strane, čini se da napokon popravljaju leveling sistem, zvuči mi dobro.
Ček, Khajiti napokon izgledaju madafakin badass, nemogu vjerovat :pray:
-
-
Da, baš će sa joystickom modati igru. :rotfl:
To će biti na dječjoj razini promjene unaprijed definiranih tekstura i sl.
-
Tko uopce ima znanje za moddati igru od konzolaša?
Konzole su napravljene za plug&play, a čitav konzolaški gameplay bilo koje igre je nobrainer koji se portanjem na PC istodobno uvači i kod nas.