-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
“kljasd” was a term created on July 29 of 2015. It was an attempt to make an alternative to outdated terms such as “lol” or “kek”. It was suggested when an anonymous user on 4chan believed it would be the next trend. It was later posted on reddit by /u/jjgra.
It was purposefully made hard to be pronounced in real life, however some users have suggested it be pronounced as “kill-jazzed”.
https://outsidethewalls.files.wordpr...cool-jesus.png
-
-
-
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Haha. Pa to je program koji treba samo kada želiš igrati neku igru koju imaš na Steamu. Jedino što on radi tokom boota je da uspori sam boot i to ne za malo. Nema smisla imati ga stalno pokrenuto.
Na čemu si ti? Komp mi se boota jednom mjesečno, ako i toliko. Igre na Steamu igram svaki dan, koristim ga kao chat i normalno da mi je non stop pokrenut.
-
Ne znam ja na čemu si ti, al na nečemu očito jesi jer ti ne smeta nepotrebna potrošnja struje, višak vremena i trgovina kao alat za chat, moguće da si na višku financija ili nešto takvo.
-
Ti si jedini ovdje koji ima visak vremena ROFL
-
= Citat =:
Izvorno postao
Paran0a
Ti si jedini ovdje koji ima visak vremena ROFL
Sereš. Vremena mi manjka, pogotovo tokom radnih dana. Ne stignem ni sve poslove doma odraditi, a kamo li igrati igre ili nešt tim danima.
-
Al zato imas dovoljno vremena solit pamet svima , il si glup il seres.
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Ne znam ja na čemu si ti, al na nečemu očito jesi jer ti ne smeta nepotrebna potrošnja struje, višak vremena i trgovina kao alat za chat, moguće da si na višku financija ili nešto takvo.
:D:D:D jebote život.
-
Daj ne zajebajite. Pa opće poznata činjenica je da nezaposleni 27-godišnjaci imaju pune ruke posla. Pogotovo radnim danima.
-
Nisam znao da je Hexfireu 27 ali sam pretpostavljao da je nezaposlen pošto Steam koristi svaki dan.
-
Živim od prodaje Steam kartica
-
Ako te veseli ušteda energije kada ne pališ steam, preporučam da instaliraš gentoo i instaliraš samo najosnovnije, čak ni nikakav GUI da ne staviš.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
cham3leon
Ako te veseli ušteda energije kada ne pališ steam, preporučam da instaliraš gentoo i instaliraš samo najosnovnije, čak ni nikakav GUI da ne staviš.
Još jedan biser koji brka paljenje Steama i negašenje kompa. To dvoje nema nikakve veze.
-
Ne nego ti marijanović brkaš nešto što radi normalna osoba sa nečim što radiš ti.
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
lol je outdated, više se ni na Facebooku ne koristi. Toliko o tvojim poimanjima.
krga anyone :D
-
Baš instalirao desetku na čisto. Bio sam nadogradio sedmicu i to je samo po sebi ludo da na postojeći OS staviš novi i ovaj ti ažurira sve programe. Ono što me sad začudilo je hebena brzina. Znači USB 3.0 stik i instalacija na SSD, faking deset minuta :D i windowsi su spremni. S obzirom na brzinu nije nikakav problem to napraviti kad kod ti se sprdne :pray:.
-
Tak je i sa DVD-a, baš brzo i bezbolno. I ono najbitnije, nema milijun gigabajta updateova. Najgore mi je kad instaliram Win8, pa se moram još 2 sata jebati sa updateovima, pošto uvijek nekaj jebe (stoji 1-1ipo sat na 0 i onda krene, svaki ibogi put)...
-
Da, jedna zajednička zakrpa i to je to. Definitivno najbolji OS ikada kada je microsoft u pitanju. Bio sam skeptičan i nije mi se dalo sa sedmice ali ovo je preporod. Definitivno napredak po pitanju brzine i jednostavnosti. Srećom nema AMD SATA drivera za desetku koje sam po inerciji stavljao na OS, ovi difoltni su deset puta bolji od AMD sranja. Ne samo da SSD radi brže nego sam nadogradio firmware koji su mi AMD driveri to blokirali. Čak da ih i izbace više ne idu ni blizu kompa. Doslovno staviš drivere za grafu i zvučne kartice i vozi ili pričekaš da ti to sjedne preko updatea.
-
-
Ja sam to provjeravao na gigbyte stranici od svoje MBO i tamo nisu u ponudi za desetku, samo za mrežnu i zvučnu. Uglavnom nema šanse da ih više ikada stavim, defoltni od windowsa meni rade kako treba.
-
Ja odmah poljepio te od AMDa za grafu i sata, a zvuk od Asusa i gotovo. Desetku peglam od one testne besplatne verzije i nikad nikakvih problema.
-
Još malo i dolazi nam service pack 2 za Windows 10. Valjda će nakon toga Windows 10 prodisati punim plućima.
-
Ne kužim kaj briješ. Windows 10 je već sad jeben i ne trebaju mu puna pluća.
-
Pa kaj ne krpa svako drugi dan neke apdejte?
-
Danas uzeo Samsung 850 EVO 250GB. Napokon i ja imam esesde! :O
Btw. čitam nešto da u Win10 ne treba ništa gasiti (indexing, hibernacija, prefetch, pagefile) jer su prilagođeni SSD-ima. Kakva su vaša iskustva?
-
Fina kupovina :thumbs2:
Instaliraj zadnji samsung magician i malo se poigraj sa njime, uključi rapid i tak...uživaj :D.
-
Rapid neću koristit jer je vrsta RAM diska, a to mi ne treba zasad. Fora ga je upaliti, provrtiti testove, diviti se ogromnim brojkama, pa ugasiti. :P Ali zadovoljan sam, stvarno je fora kada se aplikacije instantno pale :D
-
Nabavio sam još 8GB Kingston HyperX Blu DDR3 memorije. 16GB RAM-a veselo radi u dual-channelu na 1866MHz 11-11-11-30-1T.
-
Eto i ja trebam, također plave. Imam 2x4GB crnih, trebam 2x4GB plavih. Jer imam na ploči 2 plava i 2 crna slota. XD
-
Treba i meni crnih 4gb takvih. Fino će bit 3x4gb bijela-crvena-crna. Plava mi nikako ne paše.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Kostolomac
Nabavio sam još 8GB Kingston HyperX Blu DDR3 memorije. 16GB RAM-a veselo radi u dual-channelu na 1866MHz 11-11-11-30-1T.
Kakva je razlika u odnosu na 8 GB? Razmišljam o kupovini, jeftin je ali po ovom linku ispada bacanje para??
http://www.techspot.com/article/1043...ram/page3.html
Brijem da bi ako ništa drugo mogao imati uključen rapid na SSD-u ak nema niš pametnije :D.
-
Na 16GB ću se prebaciti kad ubodem DDR4. Do onda ne vidim baš koristi.
-
@dugi, ugrabio sam slučajno polovno za 250 KN, inače mi nije toliko bilo na meti. Ali par stvari:
-novi CoD bi trebao bolje raditi i manje trzati jer iz nekog razloga na Win10 rezervira puno memorije iako ju ne troši (12GB je preporučeno na Win10, a na Win7 6GB :?)
-novi Batman je još gori od CoD-a, više RAM-a ne može odmoći
-više prostora za RAMDisk/RAMCache iako se vjerojatno neću sa time zafrkavati
-ulog za budućnost jer konfu vjerojatno neću mijenjati duže vrijeme
Ali glavni razlog je što je koštala 250 KN :P
-
^Zbilja pojma nisam imao, ali sam samo pretpostavljao. Iskustvo nadam se. A taj CoD jedino i peglam cijelo vrijeme.
-
Kupio sam najjeftiniji mogući HDD, a da nije jako malog kapaciteta. A zapravo sam stavio paypal balance drito na nulu, jer nemrem si prebacit keš u ruke bez Vise i sl. sranja. Falilo je mislim euro i pol ali je prošlo. Ja zadovoljan :D http://www.magazinrs.hr/western-digi...32962/product/
-
sjela još dva puta četiri gigabajta rama
http://i.imgur.com/at1Bbd9.jpg?1