THQ stavio svoje PC naslove na rasprodaju:
THQ Store
Printable View
THQ stavio svoje PC naslove na rasprodaju:
THQ Store
Moze mali help ovdje. Sta da odaberem za state/province na steamu? Jel uopce bitno?
State/Province te se tiče samo ako živiš u Americi. Jedino ako možeš upisati/odabrati Croatia. Ali ti podaci su više manje nebitni, bitno je da točno staviš podatke od kartice.
Ok. Hvala. Bez tih podataka ne mogu ici dalje pa cu nesto nasumično odabrati.
Ma trebam prvo državu odabrati i onda mi se makne izbornik onaj i mogu sam upisati state/province.
Transakcija uspjela, YAY! :D Sad odoh u shopping.
Koliko vidim, US only...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jos jedno pitanje. Da si instaliram steam na D disc? Cini mi se da steam skida i instalirava igru tamo gdje se on nalazi, a ne gdje ti zelis.
Jel uopce mogu promijeniti opcije gdje ce se igra instalirati?
Ako ćeš hrpu igara uzimat, instaliraj na disk gdje imaš najviše mjesta/najveći disk. I da, gdje instaliraš Steam, tamo ti instalira sve igre, ne možeš birati.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jeste čuli možda za stranicu zavvi.com, to je kao game.co.uk.
http://www.zavvi.com/home.dept
Zanimaju me, jer se od tamo može s American E. kupit.
Jel itko upoznat s tom stranicom?
Odličan webshop.
Rok isporuke im je 7-10 dana, a to najviše ovisi o tvojoj carinskoj službi.
Podržava plaćanje Americanom, pa čak i VISA Electronom, šta pogoduje onima koji nemaju kreditnu.
Poštarina je 2.49 funti, što je oko 20 kuna.
Savjetujem ti kupnju igara ponedjeljkom, jer svaki ponedjeljak imaju Monday Madness, kad je hrpetina igara na ogromnim popustima.
Znači mogu kupit preko žiro računa na Visa Electronu ? Ako da, ovo ide u bookmarkse. Sumnjive su mi te cijene, ovdje ima potpuno novih hit igara za PS 3 po 90-150 kn, od 60-80 % popusta :o= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I još jedno početničko pitanje, dali novci koji su na žiro računu moraju bit u kunama ili u funtama ? Vjerojatno failam s pitanjem, al stvarno nemam pojma kak to funkcionira.
Aj ak mi je moderator foruma to preporučio, vjerovat ću mu na riječ.
Mislim si naručiti Shogun 2 Total War. Tj. preorder napravit.
Ak sad napravim preorder, dal će mi igra na dan izlaska doć doma ili moram čekat 7 dana?
Mislim da mora biti u valuti u kojoj kupuješ. A i sigurnije je tako, bolje nego da ti neko preračunava po "svojim" tečajevima.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ne mora biti, može bit valuta koju hoćeš, ali ne znam tko preračunava i po kojem tečaju.
Računaj si po najvišem tečaju tako si najsigurniji.
Ja na deviznom računu (Visa Electron) uvjek držim novce u eurima, mislim da kod kupovine preračunava po srednjem tečaju.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Provjeri si i www.game.co.ukS, od tamo sam ja naručivao 2 puta.
Dostava je 3 do 5 radnih dana i svega 2.95 funti (dakle nešto više od zavvi) i cijene su približno jednake.
Game najčešće zakasni s isporukom. Meni je Red Dead Redemption, kojeg su imali na lageru, putovao skoro tri tjedna.
Inače, Zavvi i Shopto su najjeftiniji i najčešće imaju akcije.
Base ima najbržu dostavu jer su u Švicarskoj, i najmanju poštarinu (oko 10 kuna), te na neke igre odbijaju porez pri kupnji. Isto tako, najkvalitetnije zapakiraju igre.
Game prodaje rabljene igre u vrhunskom stanju, pa se lako nabave Xbox360 i PS3 igre za manje od 100 kuna.
Najbolje je kombinirati sve webshopove. Onaj koji uz poštarinu ispadne najjeftiniji, od tih kupuj.
Po meni je Base najbolji, najčešće ima najniže cijene, najmanja poštarina, najbrža dostava i nakvalitetnije pakiranje.
Jeli ovo ta Švicarska BASE stranica?
http://www.base.com/
Je, to je ta.
Inače, pošto banka računa po svom tečaju, može se uštediti par kuna na razlici tečaja funte i eura. Kupuj po jeftinijoj valuti. :)
Sad provjerio, nemaju american, pa stari neće uzet.
Jel sigurno onaj zavvi valja? Za kolko otprilike dolazi igra?
Svaka mi je došla u roku 10 dana maksimalno.
A može se naručit americanom za HR?
Aj mi molim te popuni ovo lažnim imenima i brojevima, al da izgleda kak treba, jer prvi put kupujem prek neta, pa da vidim kak to izgleda.
Napiši u slučaju kupnje s americanom.
http://img703.imageshack.us/img703/8215/1basket.png
Zašto imaju dvije adrese? (zašto su obadvije obvezne)
Što je issue number?
Što je CV2?
Cardholder name? Znači ime onoga čija je kartica?
Nisu dvije adrese, nego dva polja, dakle staviš npr
Vukovarska 1234
Zagreb
CV2 su ti zadnje 3 znamenke na poleđini kartice (u mom slučaju taj broj je u obliku 1234-567, dakle 567 bi tu išlo. Neka me netko ispravi ako griješim)
I yup za cardholdera. S tim da AFAIK svi podaci koje stavljaš tu ti moraju biti isti kao podaci na kartici. Evo konkretno sva polja sa zvjezdicama
AE
1234567812345678 (ne znam koliko brojeva AE ima, ja imam debitnu Visu electron kod PBZa, ali pretpostavljam isto)
Ime Prezime (koje je na kartici)
Expiry 07/15 (mjesec/godina kada kartica istječe, to piše na njoj)
CV2 567
Adresa Vukovarska 1234
Zagreb
Postcode 10000
Hvala. Zivim u Novom Zagrebu, jel postanski broj da stavim 10000?
Sutra na Zavvi.com
Borderlands: Game of the Year Edition - £12.85 = ~113 kuna
Dragon Age Origins: Ultimate Edition - £14.85 = ~130 kuna
Square Enix Complete Pack -85%
Kako me Batman AA vuce to nije normalno... Najradije bi se zaletio kupiti ga ali nisam siguran. :(
Pre jebena cifra :pray: Bad kaj još uvijek imam samo 20-ak kuna na kartici. Još se nisam niti Malokiu odužio. Ali dobra stvar je što kad jednom dođe takva brutalna akcija za određeni naslov, prije ili poslije će se ponoviti. Dajem lijevo jaje da će opet biti na akciji oko Uskrsa, desno da će biti oko Božića :D
Ovaj vikend na Steamu Civilization 4 & 5 na rasprodaji
Civ 4 sa svim ekspanzijama se nudi za 6,25€
Civ 5 se nudi za 29,99€
Navali narode :)
Ko sad ne kupi Civ5 magarac.
Ja cu biti :(
Placa bi mi trebala u ponedjeljak, ali si briem da ipak neće stići na vrijeme :(
Retail izdanje je jeftinije.
Tko ne kupi Blood Money za 2.49€ na Steamu, pizdun je.
Ostaces bez jaja= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Haha, brijem da imam dovoljno za to :D Ćemo da vidimo...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Daj mi linkaj :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Thx
Ovaj zavvi, čiji je to shop i kolko se dugo čeka igra?
Ja sam noćas sanjao da je Dragon Age: Origins na akciji u Algoritmu, da se prodaje za 25 kuna, i da sam se sa jednim likom potukao za zadnji primjerak.
Pobjedio sam, naravno.
Zavvi - 220kn (uključena poštarina)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Game.co.uk - 225kn
Steam - 220kn