Ok, ja ne podnosim multiplej, ali zato me nanerviraju svi fps-ovi :D Dobro dođu za stres, though
Printable View
Ok, ja ne podnosim multiplej, ali zato me nanerviraju svi fps-ovi :D Dobro dođu za stres, though
= Citat =:
Izvorno postao Shaka
e u zadnje vrijeme psujem ko idiot,fakat, jebo WoW i sve :D sad sam na pauzi od gejmanja :D
moram malo oladit :D
skidam simse 3 tamo ne mogu nista pokvarit
Ne skidaš Simse 3, pazi šta govoriš. :wink:
CoD4 definitivno, najviše kad su se svi prebacili sa PAM-a na promod. 2 ERGO-a su otišla na groblje zbog te igre :(
ja nerazbijam uz igru, razbijam uz photoshop :D
Moja tema lijepa velika xD.
Nisam ništa jako dugo poradi igre strgao...
Da, baš je jedna od onih koja je lagano ostala aktivna od 2005. do danas :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Inače, ne razbijam ništa, a igre su me naživcirale svega možda 4-5 puta u životu (ne uključujući probleme s instalacijama, itd. )
također nerazbijam nista.
nisam se dugo nazivcirao uz igru.
postao sam vec totalna flegma..
ali prije kad sam bio klinac znalo je biti svega..
Kad igram Super Meat Boy onda vrištim.
Homeworld, između ostalog...
pošto sam America's Army najduže i najviše igrao, nekakve frustracije vezane za igru me najviše za njega vežu. ali, uzimajući u obzir vrijeme provedeno igrajući neku igru i količinu živaca koje mi je ista popila, definitivni pobjednik je - football manager.
joj sićan se svog staaaarog ps1, koliko sam puta bacia joystick na pod, ali herojski je izdržao, nema ni pukotine, a od trice pade jednom i skoro se cili razbia :D
a di su stara vrimena .....
Jedan i jedini Quake 3
Nisam nikad razbio nest ili tako nesto..
Ali sam igrao onaj meat boy, u 2 sata sam otpusio kutiju crvenoga marlbora koliko sam bio zivcan O:
Driver 1 na PS1. Toliko me isp**dilo.
Nisam razbio miš, tipkovnicu ili neki drugi hardware ali sam lupao šakom o zid i vrata davno dok sam igra Need for Speed - od tada ne volim jurnjave itd. Kad prođeš trku 5/6 krugova si prvi I ODJEDNOM ODNIKUD SE ZABIJEM U AUTO I PRESTIGNE ME BOTINA - sve ispočetka.
Otišla 2 miša na LoL-u.
Nikad. Više.