complete collection u mymemoryu je nekih 140kn s poštarinom, nisam doduše ziher jel im ostalo još.
Printable View
complete collection u mymemoryu je nekih 140kn s poštarinom, nisam doduše ziher jel im ostalo još.
Novi video.
Čudno kako nitko vise nije na ovom podforumu odkad je dosao prvi video od gameplaya :D
Aštaš' kad je hype opao...jedino što se čeka je novi uber-awesome cinematic...
Novi trailer koji pokazuje poboljšanu grafiku i gameplay elemente.
Može.
Da, odličan cinematic.
A onaj brod mi je u jednom trenutku (kad ulete u hangar) izgledao kao Ebon Hawk.
Mislio sam da ne može bolje od prošlogodišnjeg cinematica...ali ovaj je za klasu bolji...
Eh da su takva grafika i fluidnost kretnji barem u igri... :O
cccc opet nekom važna grafika
Kad čovjek pomisli da nemože bolje onda se pojavi ovak neš spektakularno. Pazi, mrzim Star Wars, al ovo izgleda orgazmično. Mrzim takve animaciju, uvijek mi suze ide i adrenalin izbija ko lud.
Ja ne znam samo koga to Aral pokušava prevariti kad komentira MMO. Sebe ili nas? :eyebrows:
Kad već ne znaju složiti igru, pokušavaju podići hype odličnim cinematicom.
Eh.
Ma zaboli me za samu igru, tak i tak je neću igrat, animacija je prekul :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Normalno da je. Pa ne kupujem bezveze HD 6950 uskoro. Hoću eye-candy!= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Svršio sam kad je Zabrak Jedi ćopio u zraku i drugi double-bladed saber :pray:
Meni je onaj lightsaber-throw-save-your-padawan-move spustio vilicu do poda...
mada koliko god da su cinematicsi sjajni, hype je odavno prošao, što se mene tiče...vjerovatno ću igrat, al onako, ne odmah čim se pojavi...Pogotovo bude li mjesečne predplate
Same here.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Meni je samo problem to što je čitav trailer bespotrebni pandering. Na primjer, ovaj Nico Okarr je preočiti Han Solo/Cad Bane klon, a brod je Ebon Hawk/Millennium Falcon. Postoje granice između homagea i rip-offa. I ono, Jedi vs Sith borba. OK i jako dobro izvedeno, ali očekivano. Zato mi je recimo Hope bio bolji trailer jer vidiš da Soldier može biti pravi badass i tamburati Sithove.
I da, jesam li to samo ja ili je onaj master imao prokleto čudan VA? :)
Nakon što sam još poneki put pogledao trailer, moram mišljenje promjeniti...koliko god da je awesome, "Hope" je puno bolji.
Zanimljivo je pa su dijalog unjeli u ovaj cinematic, prva dva su imala "nevidljivog" naratora.
Prvi je najbolji.
Meni su pak svi najbolji, svaki na svoj način. Nema "bolji je prvi" ili "bolji je drugi".
Ti si Aral.
Najbolji? To da.
Community se opredijelio za monthly subsription. Bioware, s druge strane, nije nista sluzbeno potvrdio, osim da ce igra imati neku vrstu placanja...= Citat =:
Izvorno postao Srle
Bilo bi im pametno da odmah krenu sa free-to-play modelom. Na taj način ljudi imaju priliku isprobati igru, a ako će biti dobra, zarađivati će više nego li sa mjesečnom preplatom.
B2P i P2P bi bili prihvatljivi. Naravno da bi B2P model bio ograničen na neki način, ali nemaš pretplate.
Ma ono, meni nije problem to placati ako dobijem kvalitet zauzvrat. S druge strane, F2P model bi bio odličan da te navuče. Promatrajaći današnje trendove, F2P bi se lako mogao desiti.
Nema F2P kad moraš kupiti igru. :)
Kad smo kod kupovanja... is your wallet ready?
http://massively.joystiq.com/2011/06/07 ... our-hands/
Maštam Arbie, maštam :D
Tipkovnica? Vidjet cemo :D
(toliki sam fanatik :( )
Nadaj se i dalje. :)
Gledao sam maloprije pola sata live streama.
Uglavnom, puno negativnih kritika mislim da je sasvim neutemeljeno. Pingu će potvrdit :D
Koje su kritike?
Ok, sa svakim pogledanim gameplay videom igra izgleda sve dosadnije i dosadnije.
Animacije su poprilično loše odrađene, level design nije uopće zanimljiv, a sama borba izgleda dosadno i neuzbudljivo.
Hype nastao zbog trailera je u potpunosti splasnuo.
Mislim da EA ovo neće bit baš najisplatljiviji projekt.
Šteta, a mogli su odradit tako genijalan KotOR 3.
subjektivni dojam. Meni je stvar sasvim suprotna= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Uglavnom vezane na borbu. Dosta ljudi se bojalo da će biti "plastična" kao u KotOR-u (razumljivo, tako nešto u MMORPG-u bi bilo zabavno kao stolac napralvjen od hrđavih čavala), a grafika i animacije su se poboljšali.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Dojam nakon pola sata streaminga je pretočen u tekst ovdje.
Ok, ne shvaćam čemu ovakav komentar?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Naravno da je subjektivan dojam jer ono, JA sam ga pisao.
Nisam mislio na to, ali nema veze.
Uglavnom, igra obećava. Mislim da je problem u marketinškoj politici EA-a koje je loše odrađena. No jednom kad igra dođe, to će se sigurno igrati :)
Kako nije plastična? To bi onda značilo da je borba dinamčina. A nije.= Citat =:
Borbe je u tih pola sata bilo sasvim dovoljno... Odmah da vas umirimo: ne, borba nije plastična niti liči na turn based sistem iz KotOR-a.
I da, definitivno im je loša marketinška politika. Jednostavno predugo traje, a preopširna je.
U ovom filmiću da, ali, rekoh, gledao sam streaming i, iako je bila ranged klasa u pitanju, nije bilo "samo stojim i pucam", osim kada je lik tako igrao. Pokazao je da se možeš i normalno kretati kroz prostor :)
brijem da ovo kupujem ukoliko mi duznici vrate pare xD