Free to download,free to play
Printable View
Free to download,free to play
:(
šteta
btw.Who Is Gail?
Gail Gray je glasogovornica GW. Ona ima zenskog R i ona i froggy (kojom ona najvjerojatnije upravlja) donose nove vijesti i pitaju igrace sto zele promijeniti u igri. Najcesce je u international districtu velikih gradova, mislim da sada u Kamadanu zna biti.
Uglavnom, froggy je jedan od legendi xD
nisam baš skužio ovo sa frogyem
u vecim gradovima se moze vidjeti "NPC" Frog koju kontrolira Gaile kada dodje u grad= Citat =:
Izvorno postao Melandru
aha
:)
thx
vidio sam od prije kao neke intervjue sa njom na guru-u,ali nisam znao točno
Evo pošto sam dao WoW account nekom Jerryu,razmišljam da se prebacim na -- nikada to nisam očekivao [dramatična_glazba]SGuild Wars![/dramatična_glazba].
Stoga me zanima,
1.Zaraznost.Dali se GW da igrati kao WoW,koji igram 2 godine...?
2.Priča.Ima li ikakva priča?
3.Koliko sve ekspanzije i te čiče-miđe koštaju? Znam,ima Google ali nekako se osjećam lijenim.
4.PvP.Kakav je? Da naglasim,opsjednut sam PvP-om ^^
5.Izbalansiranost klasa? Koliko ih je? Najzabavnije klase?
6.Ima li tu,ahem,jedan server na kojemu svi igrate ili ih ima kao u WoWu,cca 40 +/-?
7.Community.Dobar,loš,zreo,...
8.Zadnje pitanje za milijun kuna - je li igra zabavna?
EDIT: Ako vam se neda ovak' preko foruma odgovarati na pitanja,može i preko MSN-a (pogled dolje).
za početak, gw je (po meni) dosta različit od wowa
imaš 6 klasa, nastavak košta oko 250kn(kolko ja znam), ekipa ti je raznolika, a pvp se isto razlikuje od wowa, većina stvari se kad si pr0 vrti oko titula, možeš nešto o igri saznati i na gw.gamewikis.org , jer ja baš nisam neki lumen za objašnjavanje... možeš i nekog pitat za buddy key, ja ga nemam...
1. u mom slucaju ogromna zaraznost. cim dodjem s posla palim gw pa sve do spavanja. no real life FTW= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
2. naravno da ima prica i jebena je (nisam igro wow i ne znam kakva je prica tamo pa ti ne mogu reci di je bolja)
3. ako cesh kupovati sva 4 dijela u trgovini mozes kupiti za nekih 850 kn. ali mozes i od drugih ljudi kupiti sva 4 dijela. obicno ih prodaju po 300-400 kn
4. po meni ti je PvP (premda sam PvE igrac) jako dobar. postoje nekoliko turnira na godinu di pobjednici odnose 100 000 $
5. svaka klasa ima svoje prednosti i mane. imash 10 klasa ako posjedujes 3 osnovna dijela (4ti ne donosi nove klase)
6. u GW nema ono da birash servere. imash districte (europe/america/asia/international). u europi imash josh podjela po jezicima (english, german, french etc. nema hrvatskog)
7. po meni - dobar (zreo)
8. ja od kako sam poceo igrati GW ne zanima me ama bash nijedna druga igra sto ti govori sve
Poco sam se nabrijavat na guild wars i mislim si uzet..
E sad...
Jer moram kupit sve dijelove GW-a ili najnoviji??
Molim jos da mi nabrojite kako idu nastavci GW!!(od prvog do zadnjeg)
1. Prophecies
2. Factions
3. Nightfall
4. Eye of the North (nije stand alone MORAS imati jednu od ove tri da bi mogao igrati)
Znaci piknem si "Eye of The North" i jednu od ove 3,mogu uzet Factions ili Nightfall svejedno je ha??= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
mislim da se prodaje GW Platinum (Prophecies+EotN) za povoljnu cijenu.
Ali da svejedno je koju od 3 kampanje uzmes, uvijek mozes kasnije dodati druge.
Ja sam nasao na GW offical stranici free trial ali pise mi da treba unijeti key, ali nisam dobil nikakav cd-key kad sam skinuo s njihove stranice GW??
Nije ovo nikakva piratija
Na njihovoj stranici ima za skinut GW 1
1. Ja je igram skoro već dvije godine tamo da mislim da je igra poprilično zarazna, a čak i ako je nebudeš igrao toliko opet će te igra koštati manje od WoW-a jer nema mjesečne pretplate.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
2. Priča i lore postoje te ih ja smatram poprilično dobrima, no opet nemožeš očekivat lore kakav ima WoW, jer se ovdje ipak radi o jednoj igri, a ne o seriji igara.
3. Kada bi išao kupovati sve nastavke u trgovini došli bi te oko 950 kn, tako da ti je moj savjet da kupiš od nekoga tko prodava svoj account, jer oni uobičajeno traže oko 400 kn za sve dijelove.
4. PvP u Guild Warsu je jedan od najboljih u MMORPG igrama, da bi ti objasnio sve vrste i načine igranja PvP-a trebalo bi mi još sat vremena pisanja, no reći ću ti da svi "ozbiljniji" oblici PvP igre zahtjevaju odličnu kordinaciju između igrača (vent ili ts je obavezan) i dobro usklađene buildove (8 skillova koje igrač odluči koristiti)
5.Imaš 10 klasa to su: Warrior, Monk, Necromancer, Elementalist, Mesmer, Ranger (ovo su coreSklase) , Ritualist, Assassin (Factions klase), Dervish i Paragon (Nightfall klase).
U PvP igri su sve klase jednako dobre tako da nema da je jedna klasa puno jača nego druge, iako se često zna dogoditi da se formira jedan ili više buildova ( takozvani Flavor of the MonthS) koji se smatraju trenutačno boljima od ostalih oni se vrlo brzo mijenjaju zbog čestih buffova i nerfova skillova koje A-net radi.
Warrior, Monk, Necromancer i Elementalist su ti klase koje se najčešće traže u PvE igri, u PuG-ove (barem što se tiče High-End PvE područja) ti je gotovo nemoguće upasti ako nisi jedan od ovih klasa.
Ovo nije rezultat toga da su ostale klase lošije u PvE igri već toga što ih dio igrača jednostavno nezna koristiti pa misle da su loše.
6. U Guild Warsu svi igrači igraju na jednom serveru s tim da se u outpostu taj server dijeli na districte tako da imaš Europski (koji se dijeli na Engleski, Njemački, Ruski, Poljski, Francuski...itd.), Američki i Azijski (koji se dijeli na Japanski, Korejski i Tajvanski) district.
No kada ti izađeš u "explorable area" (mjesto gdje se boriš protiv mobova i zarađuješ zlato) igra stvara "svijet" samo za tvoju grupu i ti više nećeš susretati druge ljude dok se nevratiš u outpost.
7. Općenito community je ok, naravno naletjeti ćeš s vremena na vrijeme na kompletne morone, no tako je svakoj igri.
8. Da.
ja sam prije shvatio da ima europe,america,asia,international serveri koji se onda dijele prema jeziku i onda tek prema districtu
american je samo english (nema sta drugo biti)= Citat =:
Izvorno postao Melandru
international nema podjele
i da, svaki district ima limit na 100 ljudi
a dobro znas sto mislim
@Glass,tmarosi ;
Hvala na odgovorima,isprobati ću GW čim mi sjedne neka lova (Uskrs here me come!).
Hvala još jednom na informativnim odgovorima :)
moja preporuka, pogledaj malo na news grupama ili na nekom GW forumu dal netko prodaje polovni akaunt= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
za cca 400 kn(a i manje) mozes kupiti od nekoga prva 3 dijela vec spojena
samo pazi da akaunt nije banan,a ako nije pazi da te ne banaju
Kako sam nabrijan na igricu isuseeee...
Hocu free triaaaaaal..
Glavu cu nekom razbit ak ne nadem free trial :D
Pomozitee
Ban u gw-u nije dobar. Katkad preskoce ban i automatski brisu acc.
Pa acc je prema ebuli arenanetov......= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
dakle mogu s njim sto zele .....
al opet mi smo na balkanu :killyou:
Gail is gone
:(
but we are having an party yay
:)
Gail is gone?
http://www.guildwars.com/events/ingame/ ... efault.php= Citat =:
Izvorno postao Tricerotaps
Gdje ide? Negdje sam procitao da ostaje u Anetu, ali me zanima zasto ide i hoce li dobiti zamjenu?
WTF ja vas nist ne kuzim
kakvi lucky pointovi ringovi i slicno ? :toilet:
ugl
prije otprilike pola godine sam prestao igrat wow a sad mi je dosadno
pa se rapitujem okolo koji MMORPG je dobar.
dvoumim se izmedju GWa, LOTRa i povratka WoWu.
iako mi se WoW zgadio, obozavam lvlati karaktera al kad dodjem na 70lvl samo raidanje i to mi je predosadno.
pa eto jel mozete preporuciti GW, LOTR ili nesto trece?
i samo jedna stvar jos, nacin placanja kod GWa i LOTRa ne znam, mozete pojasnit
i broj aktivnih igraca otprilike i sto je cilj igre uopce xD eto samo to
hvala
Gaile Gray is the former Community Relations Manager for ArenaNet and the current Support Liaison.
http://guildwars.wikia.com/wiki/Gaile
GWIkI TI JE PRIJATELJ :rotfl:
@ja ti nebih preporucio gw ako volis levelirat lika ....20 je max level na koji mozes doci ...ostalo su ti skillovi ...armori ...
itd itd ...
Ne da mi se opet pisat objašnjenja, pa ću samo kvouat par ljudi :
= Citat =:
Izvorno postao ssalG
S= Citat =:
Izvorno postao ssalG
= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
imam pitanje i JAKO HITNO mi treba odgovor..
dakle odlucio sam da cu si kupiti GW i primjetio sam da jedan lik prodaje sve ove do sada izasle kampanje i ovu ekspanziju za 300kn i ima dosta golda na acc..
kao prvo, cini mi se malo premalo to novca?
da nije neka muljaza?
znam kad likovi prodaju wow acc onda prodaju za sitne pare i kasnije si pomocu tajnog pitanja vrate nazad sifru i account.
pa eto, ako kupim taj polovni account sta je PRVO sto trebam napraviti da se osiguram?
prvo trebash otici kod lika i promijeniti username (email adresu). kada podneses zahtjev za promjenom na njegov mail stize mail od aneta u kojem on mora kliknuti da dopusta promjenu maila i onda ja akaunt tvoj. password onda kasnije lagano zamjenish= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
Sve su ova dvojica već odgovorili dobro,i u potpunosti se slažem sa svim.
PVP je definitivno najbolji od svih MMORPG-ova,igrao sam pune 2 god samo PvP; Znam kakav je PVP u WoW-u,i u drugim MMO-vima tak da ne pišem napamet.
Jedna stvar koju moram samo napomenut je da ti je kao novom igraču jako teško pronaći dobre PVP guilde,pa će ti to u početku biti jako frustrirajuće - uvježbane PVP guilde pregaze nove timove u roku od minute (odnodno par minuta u GVG-u),tko da ćeš trebat igrat po mojoj procjeni barem oko godinu dana i to jako puno igranja svaki dan da bi došao do nekog ranka u pvp-u-tek tada ćeš nalaziti relativno pristojne timove za PVP.
Postoje ti još i Arene (slično kao u WoW-u) samo 4 na 4,ali tu se ne traži ni približno takav skill kao u HA ili GVG.
Još jedna ogromna prednost GW-a u odnosu na ostale je što možeš odmah čim kupiš igru napravit lika samo za PVP sa max lvl-om i opremom,a da ne moraš grindat ko debil -dakle u PVP-u pobjeđuje isključivo skill i to skill cijelog tima,za razliku od ostalih igara gdje je oprema najčešće presudna.
I hope it helped.
kako mogu promjeniti email ?!?!?
jel ima na nekoj stranici ili moram imati instaliran GW ??
kada ti on da username i password onda odesh na plaync stranicu (osim ako nema stari nacin promjene, koji je x puta jednostavniji) i tamo pod accaunts promijenish mail i akaunt je tvoj. ali kada ti promijenish prvi put mail, na njegov mail dolazi mail od aneta di ga pita da li on dopusta da se promijeni mail ili ne. ako kaze DA, onda si bez brige, akaunt je tvoj i nitko te ne moze sjebati. zato je najbolje da se nadjete ili kod tebe ili kod njega tako da ti vidish svojim ocima da ce on kliknuti DA, jer ako mu platish a on klikne Ne onda te je sjebao za pare i ostaje mu njegov akaunt= Citat =:
Izvorno postao Prodajemse
evo imam ja (možda) glupo pitanje, al se nadam mudrom odgovoru ^^
di se nalazi priest of balthazar???
svugdje na pvp otocima :)
Odi u Ascalon arenu. Taj ti je najbliži ako si početnik.= Citat =:
Izvorno postao Ogg The Dogg
Inače ih imaš u raznim arenama i battle islesima.
pozz ljudi sljedeci mjesec uzimam Gw:Prophecies + Eye of the north u jednom
zanima me koliki je patch koji cu morat skinit kad prvi put unidjem u igru?
jel preko 2gb? :yuck: