provala moje stare jučer...
gle kako ti cimer ima šarenu odjeću, a ne ti sav u crnome, vidiš kako je on veseo ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
veseo = gay :P
Printable View
provala moje stare jučer...
gle kako ti cimer ima šarenu odjeću, a ne ti sav u crnome, vidiš kako je on veseo ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
veseo = gay :P
Danas na povijesti:
Lik iz razreda:"Profesore,ja sam ja,ti si ti,tko je gluplji?"
Profesor:"Pa ti,naravno."
*Mi se počeli smijati.*
Profesor:"Evo ti 1."
I da mu 1 za to.
ima pravo...
i di je tu provala?
Evo ti provale mirko= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
tak je frend dobil sulju isto, samo kaj je profesora pital jel gledal tekmu sinoć...
i ovaj mu sulju zafitilji
aha, na taj način hm.....al je profesor svejedno ima pravo dat 1= Citat =:
Izvorno postao streetrace777
vjerojatno i ima pravo dat 1 za zaLaganje/ponašanje na satu ali nije korektno od njega pošto je već prihvatio šalu/foru onda se mora znat nosit i s posljedicama...
npr. sam sebi se smijat sa svima da ne ispadne neki telac ili uzvratiti sličnom mjerom, ali to sve ovisi od profesora do profesora..
šta ta fora nejde
"ja sam ti, ti si ja, ko je glup" i kako god okreneš onaj koji odgovara je glup...
shebali ste foru
Jucer smo imali vjeronauk, a predaje nam časna koja svaki dan dolazi u skolu biciklom. I u jednom trenutku dok smo je sprdali dosao joj je moj prijatelj i rekao nesto u stilu "jeli mozete na zadnje ?? ", a mi popadali. Imao je srece pa nije dobia topa
Danas moj frend kaže profesoru računalstva:"Procesore" umjesto profesore :rotfl: :rotfl: .Mozda tu nije smijesno ali je smijesno.
Ako je ovaj ja,a ja ti,ako mi kaže ti ja ću biti gluplji.= Citat =:
Izvorno postao flander
Jučer na likovnom,zadnji put nam je jedna nastavnica mijenjala profesora:
Prijatelj iz razreda:"Nastavnica nam je rekla da moramo nacrtati spolni organ."
Profesor:"Kako ćeš nacrtati ono što nemaš?"
ma ide,kužin ja to...= Citat =:
Izvorno postao flander
ali ''fora'' nije uopće smišna
profesor povijesti(govorio je o kmetovima): ...i morali su radit jos kod vazala 200 dana
ucenik:jel na mjesec?
:rotfl:
moj frend.
guzi me svrbica
i
imam nogave dlake
jucer sam bio sa skolom u Zagrebu...i sada naiđe simonica sa novom tv (valjda) i upita dva lika iz skole neko glupo pitanje i ovi ju odjebu ... zapravo njih dvojica nisu ni znali tko je ona. I sada moj frend im kaže da je to ona koja nije znala nastaviti niz (znaš ono 1,2,3,4,5,6...nastavi niz) i sad jedan od ta dva lika ode do kamermana i pita jel moze postaviti trik pitanje njoj...i kamerman se slozi i on nju upita " ako je jedna i pol kila jabuka, jednu i pol kunu, koliko je 10 kilograma jabuka, kuna?" i sad ona razmišlja pol sata i na kraju joj je bodyguard šapnio i ona onako sva vesela..."pa 10kn....ma znala sam ja to hihihi" :pray: :pray: mislim simonice poradi na matematici da ti drugi ne moraju šaptat :D
Danas pita jedan u razredu:"A čim se ti noobovi inače bave?"
Onda,sljedeći primjer:raspravlja učenik s razrednicom kak profesorica iz engleskog nije pravedna jer mu daje jedinice iz zalaganja i bezveze ga šalje van iz razreda...i doda:"mislim da bi si profesorica z engleskog trebala uzeti 2 tjedna dopusta."
Raska onak malo živčano ali i mudro:"kako se to razgovaraš o drugim profesorima? kako bi tebi bilo da tako o tebi govore?"
učenik hladnokrvno odgovara:"uzel bi 2 tjedna dopusta"...
OWNED!!
:)
Ovog sam se jutros sjetio desilo se u 6 il 7 razredu ne mogu se tacno sjetit.
Odgovara moj drug geografiju i nastavnica ga pita da nabroji drzave sjeverne Evrope i on kaze
Jugoslavija(instant kec).
upravo je ovo bilo u red capretu :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Stryder
1. zašto gledaš Red Carpet?
2. Ima li reprize?
= Citat =:
Izvorno postao Stryder
De sta nisi rekao i da zasto ti gledas red carpet?
gledao sam red capret zato sto oni imaju obicaj da ismijavaju naše poznate face (posebno simonu i antu)... :rotfl:
a i pogledam uglavnom kraj ga dok cekam seriju Svi mrze Chrisa :)
a isječak pokušavam nabaviti :D
danas na satu:
uciteljica prica o tome da je stara biblioteka u zg u blizini botanickog vrta
nato se ubaci prijateljica: a to je ono gdje je cvijece ispred
kasnije kzae jednome da ode po dvostrano ljepilo, a on ju pita: a s koje strane lijepi
:pray: :rotfl:
ne nije se zhebavao
evo s kakvim retajima idem u skolu :'(
Danas profesor iz prava... "Čemu služi zakon"?
A cijeli razred u isti glas: "Da se krši!"
:rotfl: :rotfl:
1.Red Carpet je IN (i ima gole vijesti)= Citat =:
Izvorno postao Kron
2.To je bilo prije nekih 2 tjedna...znači ne...youtube?
Te gole vijesti su odvratne. Baba ima jedne od najružnijih sisa koje sam u životu vidio. Katastrofa. Lijepe sise te gledaju u oči, njene sise gledaju na dve različite strane svijeta :yuck:
jos netko tko se slaze
sad nas je dvoje
koja 2 tjedna pa bilo je prije jedan dan???ti si se mal smuvo...= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
@ Stryder steta sto nisam bio tamo s vama mi isli na čevape ;)
= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
Ja zabrijo da se mislio na one nizove...(kada je zenska fulala)
:( crapfuck..youtube link?
edit.upravo se sjetio...na njihovoj stranici su reprize...
Ne zaboravite na mene. Jednom sam gledao RC do kraja, bilo bi bolje da sam spavao.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
Ja "setao" ZG-om....jbg trebao sam ici s vama
Možda ne zvuči funny, ali nama je bilo...
Dora: [plače i priča s Ines]SA prabaka mi je umrla, imala je samo 65 godina, živjela je blizu nas... Već mi fali, jako ju volim i...
Ines: E Dora? Imaš selotejp?
:D:D
Majko mila, crnjakušaaaa :)
samo 65 godina :o
ajme crnineeeeee
Legica (plavuša): Ja ću bolje u Zagreb tamo ima i brda i dolina, a ne ovdje u slavoniji nema ni jedno ni drugo, tj. ima dolina.
:| :rotfl:
Profesor iz zemljopisa:Što su to rijecne terase?
ucenik:to je mjesto gdje ribe piju kavu
Isto prof. iz zemljopisa jednom davno dok je ispitivao jednu iz razreda:
"Kako se orijentiramo pomoću kazaljki"
"..."
"Koliko ima sat kazaljki (imao je glupu naviku da iz čistog mira rukne neko bezmozgovno pitanje)?"
"Pa, tri..."
"Tri??!! Di si ti čula da sat ima 3 kazaljke??!!"
Naravno, na njegovoj ruci se ponosno blistao neki Casio ili sl. sat sa 3 kazaljke.
:rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Maja
cek, prabaka sa 65? ona ima neku naprednu familiju. da nema dijete možda? :D
ili unuke.
Objašnjavam ja frendu kako je 31.6 ili 1.7 polovica godine...
I kaže on "kako je to moguće, kad uzmeš i zbrojiš 31.6 i 31.6 to onda dođe 12.62 (dvanajsti šezdesdrugi xD)"
Ja se pokido :rotfl: