= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
izgleda da si onda sve odigro :D , niš mi više ne pada na pamet, jedino da pokušaš stare GTA naslove, jedinica i dvojka su sad freeware pa ih moš skinut sa službenog sajta
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Hrvoje
izgleda da si onda sve odigro :D , niš mi više ne pada na pamet, jedino da pokušaš stare GTA naslove, jedinica i dvojka su sad freeware pa ih moš skinut sa službenog sajta
Zanima me neki FPS. Nešto kao splinter cell double agent ali sa više pucačine.
MGS 4, cujem da je vise ko TPS neg Tactical Espionage
XIII, odlican strip FPS, ima i podosta steatha unutra.
Thief, no to je cisti stealth
Javim ti jos ak se sjetim.
A ja trazim (pokusaj br. 2) neka fighting igra (tipa MK) koja se moze igrat online ...
Argh, jutros sam našao neki link za bb tabačinu, multiplayer grafika sve, samo sam zaboravio postat argh, čekaj možda se sjetim, aha evo ga
http://www.battlemailkungfu.com/index.p ... up_landing
:D
u racku e neznam kaj da igram sad bu ju skolski praznici i trebam se naoruzati, a neznam se s cim. :-x :-x :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao Čux
ej ako si tako očajan neznam,onda si uzmi gun(to ti je kaubojski tps,kaubojski gta)
ili total overdose
zna li neko nekakvu strategiju u kojoj mozes graditi fine castlove, odbrane i takve stvari :D
Sad nedavno ti je izašao Stronghold Crusader Extreme, nabrijana verzija orginalnog Crusadera. Ima dvadesetak novih misija, a kapaciteti vojske su navodno podignuti na 5000 po strani.
Stronghold definitivno.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
Ancient cities:Nile= Citat =:
Izvorno postao LL21
Zeus
Pharaoh i ništa više mi baš ne pada na pamet, probaj ove
Ne znam za Pharaoh i Zeus jer ih nisam igrao a čuo sam da su dobre iako malo postarije, Children of Nile je ok igra ima finu grafiku, nije pretjerano komplicirana i ima zanimljiv sustav građanstva gdje sve počinje od običnih seljaka pa sve do plemića i faraona, mislim da ima i ratovanje ali nisam siguran davno je to bilo prije koju godinu
Popis dobrih city building igara;
- CaesarS(meni osobno iz nekog razloga najlošija, senat je naporan)
- Pharaoh i Kleopatra eksp.S(poplavljivanje Nila zna ići malo na jetru, ali OK je)
- Zeus i Poseidon eksp.S(meni najbolja, možda jer sam fan Grčke mitologije... imaš Hoplite)
- Emperor: Rise of the Middle KingdomS(najčudnija i meni druga po redu, malo *eben "panteon")
- Immortal Cities: Children of the NileS(3D city-building u Egiptu... njet loš)
Najnoviji povijesni city builder je Imperium Romanum. Smješten je u Rim, i star je možda tri-četiri mjeseca. Obavezno baci oko na to. Osim gradnje, ima i ekonomije i ratovanja.
Vrhunska ti je igra i Port Royale, pogotovo prvi dio. Naravno, ako voliš razdoblje zlatnih Kariba, pir ata i sličnog. Zamisli izuzetno ozbiljni i napredni Sid Maier's Pirates i imaš tu igru.
Stavljajući njihovu reputaciju na stranu, nije li Imperum Romanum dobio od Gamespota 3.5/10?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Iako ja ne vjerujem baš toj ocjeni (ono, žale se na to što je previše staromodan... nije da možeš baš napraviti neku revoluciju u city-management žanru).
Ja ti mogu reći osobni dojam. Igra je čisti, poslovno odrađen city builder. Znači, imaš masu stvari, masu ekonomije, masu scenarija. I kreni.
Neće te teta za ruku voditi kroz igru, neće imati neki kul hiphop soundtrack.
Sve u svemu, nije ono čemu se danas zazire. Gameplay je jednak kao i 95., samo što ima novu tehničku podlogu, poprilično dobru. Ljubitelji strategije su mu običavali dati oko 75-90.
samo hvala vedranu za preporuke kao i thrallu.
Znači pravi je old school kad je CM u pitanju? Odlično, samo me to zanimalo (GS još jedan minus).
Hvala na preporuci i opisu. ;)
Još probaj Anno serijal, slično Port royaleu, malo kompliciranije ali dobra igra :wink:
Imaš Front Mission igre, kako za PS1 tako i za PS2.
Ček meche kao ogromne hodajuće robote sa oružjem, za to imaš Mech Commander 1 i 2, zatim razne mechwarriore koji su malo kompliciran i više naginju simulaciji nego arkadi ali i dalje dobre igre, mech commander sam samo dvojku igrao i meni je igra dobra, grafika nije loša za stariju igru ima dosta misija, mecheva i oružja, odluči sam ipak :D
MechWarrior 4
Najjači mechovi među igrama. Toliko detaljno i vjerno da pomisliš da su vjerno prenosili simulaciju, dok ne skužiš da ipak upravljaš mechom.
Tražim neku ludu i brzu simulaciju voznje al da bude free :)
http://www.m3-challenge.com/index.php?id=2&L=0
Boljeg nema, s obzirom da je ovog radio SimBin.
I što je najbolje, bespatan je.
= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
SWAT,Brothers in Arms
Thx probat cu ovo, i za frenda trebam neku SF simulaciju voznje, netreba biti free. :)
Bio bih zahvalan :)
rollcage
dethkarz
wipeout
Thx care :pray:
Jel znate neku igru na foru WarCraft III...neka koja se bazira na Vienjacima samo da nije BFME???
Lord Of The Rings - War of the ring, igra je besramna kopija Warcrafta= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
sine moj nema vise igri za igrat u kući mojoj...idem danas do kuma po nove pa da pitam koje stare/nove rpg-e predlazete???
evo ja ću ti prepisat iz stotke(pcp a) kojih su top 10 rpg a ikada
Baldurs gate,Fallout II,Morrowind,KOTOR,neverwinter nights2,Diablo II,Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura,Gotich 3,Oblivion,Fable:the lost chapters
od ovog ti osobno mogu reć da su fallout 2(evo juče ga dobio),nwn 2 i fable predobre igra(jedino što je fable malo prekratak)
e hvala za ovu listu,pc play 100 sam fulo pa nisam videl listu!btw fable rulz!zakon igra...jedva cekam drugi dio...frendovi mi luda za tim zbog mogucnosti sklapanja gay brakova....WEIRDOS!!!lol...kotor danas idem posudit od kuma,veli da je igra pre zakon....a baldurs gate jos moram probat...nes sam igro IceWind Dale ali nije bas nesto...ipak fala za listu!:)
Usput nemoj zaboravit i Fallout jedan, skoro je isti kao dvojka ali zbog priče ga se ne treba propustiti :)
ima ti još jedna takva strategija,ali u hladnom ratu,zove se hammer & sickle,al nisam igrao pa ti ne mogu preporučiti,samo kažem= Citat =:
Izvorno postao LL21
EDIT:ovdje ti je recenzija
definitivno Sins of a Solar Empire (4x RTS) :pray:
hm... fantasy wars?
Nema takve, bar koliko ja znam.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Najbliže ti je Desperados, a pored toga imaš još i onaj Robin Hood: Legend of Sherwood.
Graphix wh0re....= Citat =:
Ima li koja nobija strategija,da nije C und C,da mi mozete preporuciti...fakat nemam nista igrati...
Imaš Act of War: Direct Action, Company of Heroes, Codename: Panzers, Warhammer: Mark of Chaos, itd
Heretiče ne spomenu Dawn of war :nonono:
Jer sam znao da će biti spomenut od strane drugih fanova. :)
world in coflict,a nabavi i ekspanziju koja ti dodaje sovjetsku kampanju