bit ce bit ce ;) ja isto prije par tjedana napravio trail acc i napravio tos-a maloprije udjem na taj acc i vidis ono tos me ceka hehe :D
ok javi se ingame kad skines ;)
Printable View
bit ce bit ce ;) ja isto prije par tjedana napravio trail acc i napravio tos-a maloprije udjem na taj acc i vidis ono tos me ceka hehe :D
ok javi se ingame kad skines ;)
F2P je mega gej. Imaš limit na dva zlatnika što znači da na 80 levelu ne možeš ništa kupit. Ja ću sebi ljepo uzet mjesec dana premiuma da mi se ne desi opet da trebam bit tenk i kad dođem do instance ispadne da je ona zaključana jer imam F2P.
Placao sam 2 godine, i sad da nemogu koristit svoje lvl 80 charactere. Nema u pticki materinoj.
Pa kolko ih imaš? Dva možeš otključat i koristit.
Imam 7 lvl 80 sa pristojnom opremom. A kuzis i to mi je glupo, otkljucaj 2. Posto cu igrat s frendovima, da si odkljucam 1 lvl 80 i 1 pocnem ispocetka, i kad mi ta 2 dosade, mogu se slikat. Totalna glupost.
Plaćaj :) F2P je ionako koristan samo dok dođeš do 80 levela i malo za farmanje T1. Evo ja sam si danas baš ljepo nabavio još jedan dio Triumphant seta. Nego jesi ti bio u Cro guildu?
Izgleda da sam ja skinuo US verziju jerbo ja ne vidim te servere o kojima vi pričate.
A još sam i napisao EU u Google : D
Nisam, al su me zvali. ^^ Ne znam sto se tice placanja, najvjerovatnije i hocu posto je jedni nacin da igram sve klase. I zar nije i BRC otvoren za free usere, tj. Tier 2? Posto vidim da pise 2 raid instances...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Samo Kylliki i Yakhmar su dostupni kolko ja znam Vistrix nije. I sve instance u Keshattai su premium :(
A omfg. Pa nisu normalni. Ja sam mislio da je Tier 1 i Tier 2 otkljucan. This is so stupid. :/
Čak su Vistrix zaključali, a to je kao neki "uvodni" raid koji ljudi uvijek prvi naprave.
Prije si morao prvo ubiti Vistrixa da bi mogao ici u Tier 2. Posto su to maknuli, ne vidim razloga zasto ne bi otkljucali i Tier 2 raidove, posto su ti bossevi na farmu vec 2 godine...
Ja hoću Yakhmara sredit, a njega nitko ne radi. Imam ljepe uspomene na njega iz 2008 kad ga moj cjeli guild nije mogao ubit :D
Ma sam si slozi PUG raid i mozes to bez frke. Posto sad svi vec znaju kako i sta, neces morat nista ni govorit.
Mogao bih baš imam dosta sreće s dropovima svaki put nešta dobijem jedino mi s tokenima ide loše.
Ja si sad sve vise mislim 1 chara na Fury slozit posto od raidanja nista.
Skinuo sam,zarollao sam barbariana na Fury serveru. Zasad mi se sviđa,no nikak da namjestim video postavke kak treba :P
ajmo dajte nickove pa da grupno radimo questove i lvl-upamo ja imam ToS-a na 17lvl-u :) nick: Lizimuda
Empe di igras? Fury ili Crom?
fury imam tamo 3 acc-a :) svi likovi tamo, imam barb 80lvl i sad sa tosom iz pocetka idem lvl17
1 char tamo ondak. :D Najvjerovatnije SIN. Hell yeah.
javi se ingame ja odoh zapalit jednu :)
Tek sam poceo updateat. Ima sta radit do 6 sati sad. :D Cim udjem, kontaktisat cu te.
Fury je genkanje cjeli dan ja se tamo bojim ić :(
Ja kad sam prvi put krenuo igrat tamo, nije bilo tako strasno. Izaso iz Tortaga u nekih 4-5 sati, sat duze nego na Cromu.
Moji serveri su Set, Wicana i Tirany, US verzija?
NOOOOOOOOOOOuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
ma ako oces brzo izac uopce ne trebas ici na pvp white sands island mozes ga zaobic i sa 19lvlom izaci sa tortuge, ja cu rijesit ovdje sve questove pa tek onda otici dalje... btw jesi li poceo igrat ako jesi daj nick ;)
@DJ Not Nice
a bem ti si se zajebao :P
ako si u rijeci mogu ti posudit dvdove ;)
@Cherry, probaj ovo: http://www.gamexploits.com/age-of-conan ... t-or-back/
Možda se još može tako mijenjat.
Ako neće tako, skini EU installer i instaliraj preko postojeće instalacije, pa pokreni patcher.
evo napravio sam guild Crazy Crew na Fury serveru tako da svi budemo na okupu pa ko oce nek mi se javi ingame da ga pozovem u guild :)
Jebote, jel Crazy Crew bio i u Perfect Worldu prije 2 godine? :pray:
a skoro u svim igrama je bio :D
Nick je Wolfwrath.
Also,jel mi možete vi eksperti navesti neke razlike između barbariana i guardiana? Osim opreme,to već znam, nego po pitanju survivabilitija i damaga dealanja i vrsta skillova...
Pa sa barbarinom se nećeš baš previše proslavt u tenkanju pošto je on rouge archetype i ne može koristi heavy armor. Barbarin ti je čisti melee dps, a guard je tenk to su ustvari totalno drukčije klase.
Idem malo zaigrati, nick mi je Khulen, server je Crom.
Dođi da se genkamo.
Što, na Furry?
Ma ne to se samo tako kaže. Ajde nađem te ja samo reci koji si level?
25. U Lacheish Plains sam. Nemam pojma koji kok uopće radim tu =/
Idemo nazad u tortagu genkat čuvare ili ti mogu pomoć s nekim questovima?
A bo, pa možemo neke kvestove ić riješavat. Daj mi se javi ingame da ne spamamo tu.