Dakle, jer ovaj Karazahan server 100% ok i dobar, i jer ima dosta ljudi?
Printable View
Dakle, jer ovaj Karazahan server 100% ok i dobar, i jer ima dosta ljudi?
nemoš questat koliko ima ljudi, progašen je wow serverom godine= Citat =:
Izvorno postao Maze
planiraju na njega ubacit sadržaj koji neće stavit niti na jedan drugi
O, super. Dakle, imam server. Specijalci primaju nove članove, jer imate forum?
:rotfl: Daj nemoj zajebavat ljude :nonono:= Citat =:
Izvorno postao Keloson
hmm,mora da je zabavno zajebavat nove igrače[/quote]
[/quote]= Citat =:
Izvorno postao kaciga
ko tebe :P
primaju,nema foruma nekad je bio section o njima na ovom forumu al je nesto..glavno da je guild msg : pcplay misli na vas..a s druge strane je ko vas hebe...= Citat =:
Izvorno postao Maze
[/quote]= Citat =:
Izvorno postao kaciga
Je, zabavno je, stvarno daje dobar osječaj.. e, mislim.. -.-'
stvarno si najveći NAABZORTARD ako odeš rolat lika na karazhan u gild specijalci= Citat =:
Izvorno postao Maze
ak već oš rolat hordu na KArazhanu, dodi kodmene u <WTB kilo šećera> gild, (GM je moj alt ) :o
hahaha, ajde ti samo u Specijalce, oni su ok skvadra
kako igrati sa GGC clientom? neka mi netko objasni...
kakve wow ima veze s gg-cem?= Citat =:
Izvorno postao H4ck€r
[quote=Karlo_from_Bjelovar]kakve wow ima veze s gg-cem?[/quote:2v15ptlw]= Citat =:
Izvorno postao "H4ck€r":2v15ptlw
u treću prebciš do brda, onda polako na asfalt...
dečkovi, stvarno se nikad nevolim mijesat i radit reda prevelikog, pustam to, al nemojte spemat nedamise brisat =(
Mozete mi reci koga da kontaktiram s vezi ulaska u specijalce?
/who specijalci pa pitaj..= Citat =:
Izvorno postao Maze
prođi orgrijem par puta i kad ugledaš nekog PPP wispaj ga, al pazi , ne na engleskom= Citat =:
Izvorno postao Maze
moze li netko jos jednom napisati... koliko treba skupiti markova,crystala,koza,mountova i ostalih gluposti u av battlegroundu?
hm,vjerujem da bi ovaj smajlić najvjernije dočarao moju zapanjenost :shock: .
Možda pitaš za mount?epa,u tom slučaju moraš imat 50 AV markica i tamo u BGu kupiš mounta...lako za nafarmat kad je AV week.
= Citat =:
Izvorno postao lycancro
OOOOOOO
/ooooo
odi igrat ogame pa skupljaj kristale
koza ,, krv sa nije to kad se summona onaj icy? neam pojma kakve to ima veze s mounotivma i slicnim av sranjima...
ljudi ja bi krenio aly-u igrat pa ako imate neki dobar realm da predlozite :D :killyou: thx
ragnaros
Boxer ***** mu dodi na jaedenar :D= Citat =:
Izvorno postao Boxer
ionako mi je dosadno :D
btw Milka je reka da ce doc pa na kraju nije ^^
nemija alije, ujebat ćeš si wow= Citat =:
Izvorno postao Boxer
Kaj fali ally-ima? Igrao sam sa obje strane i sa svim rasama i ne znam zašto bi ako bi igrao sa allyima imao lošije iskustvo. Poučen iskustvom smatram da među hordom ipak ima malo više "klinaca" i zajebanata nego u ally-ima.= Citat =:
Izvorno postao Keloson
imam hordu na kor'gall-u 70 roga super giranog i dojadilo mi je biti horda , pa kad ne igram arenu igram Aly druida na ragnarosu :D :killyou:
navjerojatnije da
davno sam instalirao pa se ne sjecam
kasho srce milka više ne igra wow xD... nemam neta doma, starci nece da plate dostigle racune... htjeli smo ja i boerr na jadenar ali pošto ja vjerojatno necu opet zaigrat do 1 mjeseca on ce na ragi... uzivaj brale= Citat =:
Izvorno postao Kasho