Šta onaj bubnjar radi :shock: :shock:= Citat =:
Izvorno postao olio
Printable View
Šta onaj bubnjar radi :shock: :shock:= Citat =:
Izvorno postao olio
to je magija .. moram još 100 puta pogledati :shock:
Taj je u svim smerovima vrtio desnicu šakić dok nije posao bubnjar čini se. A spotovi su im bolesni užas.= Citat =:
Izvorno postao olio
Dobro bubnjaju, samo su im maske smiješne, ko neki dinosauri, uopće nemaju dobre maske...
E, super sviraju, ali su im maske malo čudne..
Zvuci k'o techno.
da fakat,i meni na trenutke= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Techno death metal :? hmmm.......= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
U šta se svijet pretvorio..
Inače, kako vam se sviđa obrada Whiskey In The Jar?
meni je odlična,ali i original je prejeben= Citat =:
Izvorno postao Maze
Da, Thin Lizzy je to super obavio, inače prerada Irske pub pjesme..
Kad smo već kod Irske, THe Pogues su mi zakon bend, njihov Whiskey in teh Jar je super, a i Dirty Old Town, iako mi je Roger Whittaker to bolje obradio...
ajde,da cujem ko je gledal A headbangers journey
Pogledo sam trailer, zvuči prilično fora, šteta što vjerojatno nikad neće bit na našoj tv, a ja ne hvatam engleske kanale.
Jel postoji kakav black metal style film?
Ono recimo radi se o black metalcima koji danju snimaju pjesme a nocu pale crkve itd...
Jel postoji nesto takvo?
upisi na you tube-u Black Metal Documentary= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
i ovaj film headbangers journey se jednim djelom bavi blekerima
evo ti link
7x-l1zvcMq0
Mayham naj jaci blekeri do sada pogledajte njihove spotove,Six feet under album 13 obrada pjesama AcDc-a, odlicno, Cradle Of Filth odlicne stvari. naj bolji heavy metal KING DIAMOND Samo poslusajte rjeci a o koncertima i spotovima da nepricam odlicno,jedva cekam novi album. :pray:
hehe,king diamond mi je najdrazi bend...lik je legenda,btw. bas sam neki dan procital da pise tekstove za novi album...jedva cekam,ovaj zadnji puppet master mi je prejaki! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ice-Cube
e da,mayhem,definitivno jedan od naj black bendova...De Misteris Dom Satanas mi je jedan od naj albuma uopce
da da da king je kralj definitivno.album izlazi u 3 mj.jedva cekam. bio sam na koncertu u beogradu prosle godine ludnica ,neopisivo.
e jesi srecko,aaa...ja sam mislil ici u mađarsku al je sve ošlo u pizdu materinu= Citat =:
Izvorno postao Ice-Cube
Nisam mislio dokumentarac, ali hvala svejedno..= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
i ja mislio odma poslje beograda ici al se sve sjebalo. izlazi king na binu i nosi mali tabut i pise Abigail. ma ludnica
i ima onaj svoj uber cool križ od kosti-mikrofon,a?= Citat =:
Izvorno postao Ice-Cube
Nego šta? Pa i headbanger's journey je dokumentarac. A baš igranih filmova čija radnja je o Bleku je malo i rijetki su, uopće o rocku ih je jako malo, jedina dva stvarno dobra takva filma su: Still Crazy (zadnja pjesma RULA) i Detroit Rock City (o KISSu)...= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Mayhem je do jaja, iako ne slušam više black, a ni metal praktički(odviko se) uvijek će mi ostat u glavi, ne toliko po muzici koliko po svim člancima koje sam čitao o njiima. Neznam kaj je tak posebno u 6-feet under, meni je totalno bezveze bend, neka Cannibal Corpse brija, al nisu im ravni, Cannibali su legende.= Citat =:
Izvorno postao Ice-Cube
Nemora cijeli film biti o black metalcima, nego par scena, to trazim.= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
Cak postoji i jedan Cro film u kojem se spominju black metalci(davno sam ga gledo, neznam kako se zove)...
@Lord Jambrek
Kako Mayhem moze biti cannibal corpse brija ako je Mayhem black, a corpsi brutal death metal?
Inace Cannibali su jebeni, posebno stari albumi, Hammer smahed face ftw...
Opet neshvaćanje. On je uspoređivao Six Feet Under (BEND) sa Cannibal Corpseom (BEND)...= Citat =:
Izvorno postao BlackDCRO
Aha, onda se ispricavam 8)= Citat =:
Izvorno postao Sajmon Drimr
jel ima tko kakvih novih albuma od blacka, death metala,a more nest i od trasha??
Poslušaj Panteru. E, da, king diamond je car :pray: